Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hakim Ziyech wordt tegen einde van transferwindow toch nog uitweg geboden’

Laatste update:

Hakim Ziyech kan op de valreep van de transfermarkt mogelijk alsnog een transfer maken, zo beweert de Daily Mail. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller zou volgens het Engelse medium de overstap kunnen maken naar Al-Shabab.

De Marokkaan zou bij de Saudische ploeg hoog op het verlanglijstje staan. Ziyech, die nu nog op huurbasis uitkomt voor Galatasaray, moet overkomen van Chelsea. Om een stap naar Al-Shabab te maken, zou de technisch begaafde aanvaller wel af moeten zien te rekenen met een geduchte concurrent.

Al-Shabab zou namelijk ook verwoede pogingen aan het ondernemen zijn om Miguel Almíron los te weken bij Newcastle United. Volgens The Guardian verlangen de Engelsen 30 miljoen pond, omgerekend zo'n 35 miljoen euro, voor de Paraguayaan.

Naast een vleugelspeler heeft Al-Shabab zich ook al versterkt met een middenvelder uit Europa. Eerder deze week kwam de Saudische ploeg namelijk in het nieuws toen Fabrizio Romano meldde dat de ploeg zich ging versterken met Ivan Rakitic.

De 35-jarige Kroaat gaat Sevilla verruilen voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Maar Al-Shabab is na het veiligstellen van zijn handtekening dus nog niet klaar met het aantrekken van spelers.

David De Gea
Naast Ziyech - of Almíron - wil Al-Shabab zich naar verluidt namelijk ook versterken met David De Gea. De Spaanse doelman is na zijn vertrek bij Manchester United nog altijd transfervrij. Volgens de Daily Mail zouden de twee partijen reeds met elkaar in gesprek zijn over de komst van de sluitpost.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 januari 2024 om 22:53

Is Lang lang geblesseerd? Zonder Lozano en Lang ging het PSV prima af. Zou het niet doen, tenzij huur voor dit seizoen.

28 januari 2024 om 23:01

Lang wordt morgen onderzocht, er wordt gevreesd voor toch weer een serieuze blessure. Vertessen gaat waarschijnlijk morgen tekenen in Berlijn. Dan heb je achter Lozano en Bakayoko geen backups meer en moet je gaan improviseren met spelers die eigenlijk geen vleugelaanvallers zijn.

Bosz kent Ziyech natuurlijk goed. Het zou mij eerlijk gezegd niet heel erg verbazen als daar een hengeltje uit gaat worden geworpen...

DeGea nog geen club?! Ziyech zie ik wel gaan en waarom niet? Als er geen goede Europese clubs voorbij komen. Pak een jaar salaris en dan weer naar Europa, minder niveau maar rijker.

Ongelooflijk, wat doet hij met z'n carrière...

28 januari 2024 om 23:15

Zo lopen carrieres soms, hij is gewoon niet zo goed als veel mensen lijken te denken.

28 januari 2024 om 23:51

Hij is heel goed dat kon je bij Ajax, Chelsea en Marokko zien. Hakim in zijn prime was de beste Ajax speler ooit die ik persoonlijk heb meegemaakt.

28 januari 2024 om 23:55

Naja, de beste ooit. Weet niet hoe oud je bent, maar ik heb Huntelaar en Suarez meegemaakt. Frenkie was ook niet gek. Tadic was wellicht niet zo technisch als Ziyech maar zat kwalitatief op hetzelfde niveau. Persoonlijk zijn Huntelaar en Suarez de twee besten die ik heb meegemaakt. Leuk dat ze ook nog een paar maanden samen hebben gespeeld, dat was natuurlijk helemaal bizar.

Ziyech zou het beste terug naar Ajax kunnen gaan. Zie het niet gebeuren, maar op de Africa cup is hij veruit de beste Marokkaan.

29 januari 2024 om 00:17

Alsof hij meerdere keuzes heeft. Zelfs na zo een geweldige WK van Marokko stonden de top teams niet voor hem in de rij.
Gewoon gaan cashen in t middenoosten.

29 januari 2024 om 00:53

Ik snap deze reactie niet zo goed. Wat doet hij met z’n carrière omdat er interesse is van Al Shabab? Kan hij toch niets aan doen of mis ik iets?

29 januari 2024 om 22:52

Deze jongen wilt gewoon knaken verdienen, zo'n liefhebber is het helemaal niet.

Ziyech moet gewoon terug naar Ajax dan heb je echt wat staan op het veld.

28 januari 2024 om 22:59

Ben zeker een fan van ziyech maar waar moet ie spelen dan... rechtsbuiten? En berghuis dan? Op plek van Taylor misschien?

28 januari 2024 om 23:09

Ziyech heeft bij Twente op CAM en Spits gespeeld. Bij Ajax CM en RB. Die man kan echt overal spelen. Taylor en Rensch kan echt niet meer, schande dat ze nog steeds mogen staan.

29 januari 2024 om 03:08

Brobbey, met daar achter Bergwijn, Berghuis, Ziyech. Op 8 Taylor tot Branco terug is. Op 6 Henderson en achterin Tagliafico, Hato, Sutalo, Rensch. Dan heb je met Akpom, Forbs, Hlysson, Godts, Vos en misschien Babadi ook nog wat leuker spelers op de bank zitten.

28 januari 2024 om 23:13

Het is over en uit met Ziyech. En qua loon kan hij nog zoveel meer verdienen op andere plaatsen.

29 januari 2024 om 11:02

Ja daar lijkt het helaas wel op hè? Zonde, want met wat kleinere tussenstappen had hij ver kunnen komen. Maar geld is toch de voornaamste drijfveer….

29 januari 2024 om 11:40

We weten allang al dat hij het niet voor geld doet. Hij heeft 8 of 9 seizoenen in de Eredivisie gedraaid met elke jaar verkozen tot beste speler en mede dankzij hem de Nederlandse voetbal naar een hoger plan getilt. Je kan me niet wijsmaken dat hij toen al niet voor het grote geld kon kiezen. Hij is toch gewoon een legend in Nederland, goeie reden om terug te komen.

Had er toch wat meer van verwacht toen hij naar het buitenland ging, zo zie je maar dat je ook een club en competitie moet zoeken die echt bij je past, denk dat bv de Spaanse competitie beter bij hem zou passen ipv de Engelse competitie

Onbegrijpelijk dat Ajax geen poging doet dan. En sowieso dat ik niets lees over Tagliafico. Maar goed, die zullen wel geen geld hebben of het niet mogen uitgeven. Berghuis of Zyjech op tien, de ander op rechts. Henderson erachter, Tagliafico links en dan zie ze zomaar nog tweede worden. Maar helaas, gaat niet gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren