Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit: ‘Ik ben heel benieuwd, maar ik maak me nog geen zorgen’

Laatste update:

Ruud Gullit was in het verleden speler/trainer bij Chelsea en heeft nog altijd een zwak voor de club. Vorig seizoen was het huilen met de pet op toen José Mourinho nog voor de jaarwisseling vertrok en Guus Hiddink het daarna ook niet meer op de rit kreeg. Deze zomer arriveerde Antonio Conte in Londen om het tij te keren, maar Gullit ziet dat de Italiaan ook nog zoekende is.

/

“Defensief gezien vond ik Chelsea heel passief tegen Liverpool”, stelt Gullit bij de BBC in een terugblik op de 1-2 nederlaag die zijn oude club leed. “De zwakheden kwamen bloot te liggen, dat moet echt veranderen. Maar hoewel ik heel benieuwd ben hoe Conte zijn team zaterdag laat spelen tegen Arsenal, maak ik me nog geen zorgen. Ik denk dat hij tot nu toe op de ‘Chelsea-manier’ speelt, meer dan zijn eigen manier.”

Gullit zegt te denken dat Conte nog zoekende is naar zijn eigen ideale speelwijze met de Engelsen. “Wat zijn plan van aanpak is in de Premier League en met welk team hij dat het beste kan doen. Hij heeft tijd nodig om dat te ontdekken en te kijken of het werkt. Dat betekent dat er nog veel vragen zijn rondom Chelsea, maar de antwoorden zullen denk ik gauw komen”, vermoedt Gullit.

De Nederlandse oud-aanvaller zegt dat er achterin wel geconcentreerder gevoetbald moet worden. “De trainer zal niet blij zijn met de fouten in de laatste linie. Hij zal dat anders willen zien tegen Arsenal. Gaat een driemansdefensie met David Luiz en John Terry (en Gary Cahill, red.) werken? Ik weet het niet, maar tot nu toe heeft Chelsea nog niet eens de kans gehad om het te proberen.”

Denk je dat Chelsea zaterdag uit bij Arsenal wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren