Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit bekeek duel van PEC: ‘Misschien haal ik de voorselectie ooit’

Laatste update:

PEC Zwolle boekte vorige week zaterdag een 0-2 overwinning op NAC Breda en deed dat onder toeziend oog van Ruud Gullit. De assistent-bondscoach van het Nederlands elftal kwam mogelijk kijken naar rechtsback Kingsley Ehizibue.

Die geluiden heeft de 22-jarige geboren Duitser zelf ook gehoord, zo vertelt hij in een interview met RTV Oost: “Het is gewoon een extra motivatie om voor te gaan en misschien dat ik dan ooit wel in een voorselectie zit voor Oranje.” Een belletje vanuit Zeist heeft Ehizibue in ieder geval nog niet gekregen.

“Ik heb niets van de KNVB gehoord. Dat is ook maar goed. Ik weet dat ik er nog niet klaar voor ben en dat er nog bepaalde dingen zijn die ik kan verbeteren en waar ik hard aan wil werken.” Ehizibue speelde tot dusverre 76 wedstrijden voor PEC Zwolle en daarin kwam hij tot acht doelpunten en zeven assists.

Denk jij dat Kingsley Ehizibue ooit wordt opgeroepen voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na de wedstrijd van zaterdag was hij me al opgevallen. Speelde sterk, kwam goed mee op en deed dit ook op een nuttige manier. Niet blind naar voren rennen. Of hij goed genoeg is weet ik niet maar voor Zwolle zeker een leuke speler.

27 oktober 2017 om 16:16

Ik weet wel zeker dat deze man niet opgewassen is tegen de Ronaldo's, Sterlings en Martials van deze wereld. Wees nou eens realistisch en besef dat dit gewoon vernederend wordt. De fifa neemt al lang niet meer op als de KNVB belt. Niemand neemt ons meer serieus, en we slikken het als zoete koek. Spelers uit de eredivisie vind ik al een risicotje, maar dan ook nog van PEC? Laten nou eerst Beneliga invoeren voordat we spelers in oranje testen tegen de top van de wereld.

28 oktober 2017 om 11:46

Maar er zijn überhaupt weinig backs die Ronaldo, Martin of Sterling kunnen stoppen

Het moet niet gekker worden. Spelers van PEC Zwolle die straks uitkomen voor Oranje. Pesten is geen spelletje maar we vragen hier toch echt zelf om met ons selectiebeleid. We lijken wel masochisten. Schop me! Harder!

27 oktober 2017 om 15:43

Wat een kortzichtige en populaire reactie (weer) van je. Moet je als bondscoach elke week naar dezelfde spelers gaan kijken dan? Ze weten ondertussen wel dat een van dijk of de vrij geschikt zijn voor het Nederlanders elftal. Het is juist goed dat ze verder kijken dan de bekende namen. En dat ze zijn wezen kijken betekent niet automatisch dat ze worden opgeroepen...

27 oktober 2017 om 15:57

Misschien ben jij wel te ruimdenkend? Luchtige types die denken dat je iedereen maar een kans kan geven. Dit is de mentaliteit dat Oranje kapotmaakt en dat is allemaal begonnen bij Van Basten. Elk gek die een bal heeft aangeraakt oproepen om een interland te spelen en daar zaten echt belachelijke namen tussen. Laat die jongens het eerst eens op een hoger niveau bewijzen voordat ze ook maar een beetje aandacht krijgen want we worden hier kei- en keihard uitgelachen.

27 oktober 2017 om 15:58

@ Wazebey,

Het moet niet gekker worden? Ik wil niet vervelend doen, maar al jaren terug werden eigenlijk ook al zo nu en dan 'mindere' spelers van 'mindere' clubs voor het Nederlands elftal opgeroepen.

Ik kan me nog herinneren dat Marco van Basten destijds spelers als Orlando Engelaar, Danny Koevermans, Nicky Hofs, Martijn Meerdink, Tim de Cler, Barry Opdam, Theo Lucius, Barry van Galen en Romando Denneboom in z'n periode als bondscoach van Nederland opriep: dat waren nou ook niet echt spelers van een degelijk of hoog niveau, terwijl destijds het Nederlands elftal toch echt wel veel kwaliteit had, met (jonge) spelers als Sneijder, Robben, van Bommel, Seedorf (had wat problemen), van Nistelrooy, van Persie, Kuyt, van der Vaart, van Bronkhorst, van der Sar en nog een aantal namen en dat was qua generatie/periode ook allesbehalve verkeerd.

Ook onder Bert van Marwijk werden er elke keer wel van dat soort spelers opgeroepen, zoals Peter Wisgerhof, Roy Beerens, Sander Boschker, Glenn Loovens en Piet Velthuizen en van Marwijk had in zijn periode ook de beschikking over Nigel de Jong, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Klaas Jan Huntelaar, Robin van Persie, Dirk Kuyt, etc. en dat was nou ook geen verkeerde generatie en periode.

Onder van Gaal maakten spelers als Ruben Schaken, Paul Verhaegh, Miquel Nelom, Dwight Tiendalli, etc. hun debuut en onder van Gaal hebben we opzicht nog gewoon goed gepresteerd.

Wat ik hiermee probeer aan te geven, is dat toen het beter met het Nederlands elftal ging, toen werden er ook mindere spelers opgeroepen en als dat momenteel gebeurd, dan lees ik overal 'jeetje, wat is het Nederlands elftal ver afgegleden als dit soort spelers in beeld komen' of 'als Nederland dit soort spelers oproept, komen ze nooit vooruit', maar onder van Basten, van Marwijk en van Gaal werden er ook spelers opgeroepen, waarbij ik wel een paar keer moest kijken, voordat ik het kon geloven, alleen vond iedereen het toen best, omdat het goed ging en nu gaat het minder en moet Nederland dit soort spelers als Ehizibue niet oproepen.

Over Ehizibue zelf: vind hem wel een goede speler. Hij is pas 22, dus wie weet dat hij wel wat voor het Nederlands elftal in de toekomst kan worden. Dan moet Nederland er wel snel bijzijn, want hij is in Duitsland geboren, zijn ouders komen uit Nigeria en zelf woont Ehizibue sinds z'n 2de in Nederland, dus kan hij kiezen voor Duitsland, Nigeria en Nederland, al verwacht ik niet dat Duitsland ooit een poging zal wagen om hem voor het Duitse elftal uit te laten komen, tenzij hij echt een speler van een zeer hoog niveau wordt, maar zo hoog zie ik hem nou ook weer niet eindigen.

27 oktober 2017 om 16:08

@Rochester: Jij vind het gewoon prima dat er een speler van PEC wordt opgeroepen? En als ik dat niet vindt ben ik kortzichtig. Als jij dit verkondigde op een internationaal symposium, dan zou het publiek opstaan en al schaterlachend met de vinger naar je wijzen. PEC speelt een lekker seizoen (tot nu toe), maar dit is toch de bloody limit?! Iedereen, maar dan ook iedereen lacht ons uit. En jou oplossing? KINGSLEY EHIZIBUE. We zijn het lachertje van europa aan het worden door deze mentaliteit.

27 oktober 2017 om 16:18

Gullit gaat gewoon alle opties af en bekijken kan nooit kwaad. En als de beste optie bij PEC Zwolle speelt, dan roep je deze speler gewoon op. Waar de speler speelt is momenteel niet van het grootste belang, of hij kwaliteit heeft wel.
Boulahrouz speelde destijds ook bij RKC rond zijn 1e interland..., had Van Basten ook nooit moeten doen natuurlijk...

27 oktober 2017 om 16:25

@ Frankverlaat,

Jij leest wat je wilt lezen. Waar zie je in mijn reactie hierboven staan dat ik het prima vind dat Ehizibue misschien wordt opgeroepen voor het Nederlands elftal?

Ik schrijf dat ik hem een goede speler vind, maar ik schrijf niet dat hij opgeroepen moet worden voor het Nederlands elftal. Hij is pas 22-jaar, dus wie weet kan hij in de toekomst wel een nuttige kracht voor het Nederlands elftal worden.

In mijn reactie hierboven probeer ik meer te zeggen dat mindere spelers als Denneboom, Wisgerhof, Nelom, Tiendalli, Schaken, Opdam, etc, etc. de afgelopen pakweg 10 à 12 jaar ook kansen hebben gekregen bij het Nederlands elftal en dat terwijl toen het Nederlands elftal wel gewoon van een goed niveau was.

27 oktober 2017 om 16:32

Opzich wel een geinig spelertje ja. Nog een lange weg te gaan. Je schreef wel een lang betoog voor een speler die je niet eens zou oproepen.

Goed om alle opties te inventariseren, maar voorlopig zijn er nog genoeg betere opties voor hem.

Ik ben niet marokkaans, maar als het zo door gaat kies ik ook voor marokko. Wat een clownesk beleid. Een speler van PEC? Ben je nou helemaal betoeterd! Iedereen lacht ons uit!

Mensen die helemaal uit hun stekker gaan over het feit dat Gullit naar een speler komt kijken. En dat onder de aam van een van de grootste flops uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Erg bijzonder en lachwekkend bovendien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren