Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Hij heeft mij doen inzien hoe oneerlijk ik hem behandeld heb’

Laatste update:

Het avontuur van Serdar Tasci bij Bayern München leek uit te monden in een teleurstelling, maar de van Spartak Moskou gehuurde verdediger maakte zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hertha BSC (0-2) zowaar zijn opwachting in de basiself en kon op de complimenten rekenen van Josep Guardiola.

/

“Serdar heeft mij vandaag doen inzien hoe oneerlijk ik naar hem toe ben geweest”, zo werd de trainer op de persconferentie geciteerd door BILD. “Het is waanzinnig hoe hij gespeeld heeft, want dat is niet makkelijk wanneer je een tot twee maanden geen minuut gespeeld hebt. Hij is een grote persoonlijkheid. Een groot compliment aan Serdar en ik denk dat hij ons dit seizoen nog zeer goed kan helpen.”

De 29-jarige Tasci beklaagde zich vorige week maandag over zijn weinige speelminuten in Beieren: “Ik was nooit naar Bayern gegaan als ik had geweten dat ik nooit aan spelen toe zou komen”, liet de vijftienvoudig international van Duitsland zich ontvallen. Hij heeft overigens ook al laten weten geen zin te hebben in een terugkeer bij Spartak. Daar staat Tasci nog tot de zomer van 2017 onder contract.

Is Serdar Tasci goed genoeg voor Bayern?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Serdar speelde gisteren inderdaad heel sterk. Voorkwam tot 2 maal toe een goal.

Punt is dat Pep weinig tot geen geduld heeft met spelers, tenzij het zijn lievelingetjes zijn natuurlijk. Guardiola wilt dat je meteen in je eerste de beste wedstrijd werelds speelt, of je nou terug bent van een blessure of dat je debuteert op je 17de. Aan de andere kant mooi dat hij het toegeeft, maar voor Serdar is het denk ik al te laat met nog maar een paar wedstrijden voor de boeg.

24 april 2016 om 11:12

Hij was toch ook puur gehuurd als noodverband? Op het moment van huren waren alle cv's van Bayern geblesseerd, maar Serdar raakte in zijn 1e pot gelijk ook geblesseerd. Hij had dan toch kunnen weten dat hij als de rest weer fit was niet zou spelen? Een beetje realisme lijkt mij hier wel op zijn plaats. Boateng en Martinez is een heel goed duo, en dan heb je nog Benatia. Het enige waar je je als Tasci zijnde over kunt beklagen is het feit dat Guardiola soms liever met een duo Alaba -Kimmich speelt dan met tenminste 1 echte cv (mits die fit waren natuurlijk). Is Tasci niet ook nog net maar weer fit trouwens?

24 april 2016 om 11:30

Daar zit ook een kern van waarheid in. Echter stelde Pep een volledig fitte Tasci ook niet op( op basis van zijn slechte eerste wedstrijd denk ik), hij stelde liever weer Alaba en Kimmich als CV op, dat is ook het kwalijke. Tegen de tijd (nu dus) dat Tasci minuten krijgt is Martinez weer volledig in form en Benatia, en daarbij traint Boateng weer volledig mee. Ik denk dat daar dus ook de irritatie zit.

24 april 2016 om 11:25

Ik vind Guardiola maar een vreemde man, maar dit kan ik heel erg waarderen. Hij geeft toe, dat zie ik Wenger nog niet doen...

Als Boateng en Holger fit zijn dan is Serdar tribuneklant. Martinez, Benatia, Alaba, Alonso, Kimmich kunnen ook nog CV.

24 april 2016 om 13:12

Maar waarom zou je Alonso daar neer zetten als je deze jongen hebt? Is ook niet voor niks 15-voudig international met die concurrentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren