Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Guardiola haakt af door prijs van 82 miljoen euro'

Laatste update:

Niet alle clubs zakken snel door de hoeven bij de verleiding van het grote geld uit Engeland. Borussia Dortmund is een club die niet in geldnood zit, waardoor er stevig onderhandeld kan worden over iemand als Pierre-Emerick Aubameyang. Daar weet Manchester City inmiddels alles van.

/

Borussia Dortmund wil 82 miljoen euro hebben voor Aubameyang. Dat bedrag sijpelde een week geleden al door in de media, maar nu blijkt dat de Duitse club ook niet bereid is tot onderhandelen. Volgens de krant Manchester Evening News is dat bedrag Manchester City toch wat te gortig.

De nieuwe manager Josep Guardiola is niet bereid het megabedrag uit te geven aan Aubameyang, die met een transferbedrag van 82 miljoen euro de duurste speler uit de clubhistorie van the Citizens zou worden. Guardiola lijkt zijn pijlen op andere spelers te gaan richten: Leroy Sané (Schalke 04) en Nolito (Celta de Vigo) worden genoemd.

82 miljoen voor Pierre-Emerick Aubameyang is een prima bedrag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man hé, gaat gewoon rustig door met BVB leegkopen. Ik vind het prima hoor, daar niet van, maar Pep weet van opgehouden!

19 juni 2016 om 15:39

Verstandig dit van Pep. Leuke voetballer, heel goed seizoen gedraaid maar dit bedrag is te hoog voor hem. Ik zie daar geen enkel zekerheid dat hij een succes gaat worden in Engeland. Laten we eens eerst kijken of hij het volgend seizoen gaat waarmaken nu de andere sterren al weg zijn bij BVB.

Pep heeft nu Kroos en Nolito op de radar staan waar hij werk van wil maken en Stones.

Laporte heeft een vies spel gespeeld en heeft last minute tijdens onderhandelingen met city zijn contract verlengd bij Atletic. Dus hij valt ook af.

19 juni 2016 om 16:55

Hij is nog heel jong he, in vergelijking 70miljoen voor di maria vind ik belachelijk xD dan is aubameyang dit bedrag sws waard..

Mocht dit waar zijn, dan is dit slim gedaan. Gundogan en Hummels al voor een schijntje weggedaan (wat niet slim is), dus vooral Auba behouden en alleen laten gaan bij een bod van 82 mln.

Tsja, een speler die het 1 seizoen leuk heeft gedaan in de Bundesliga. Snap wel dat je broek naar beneden zakt van zo'n vraagprijs.

19 juni 2016 om 12:13

Als je geen bundesliga kijkt, ga dan ook niet gelijk zo praten over auba ... want je hebt er duidelijk geen kijk op als je zo praat over dr beste speler van dortmund en nu ook al 2 a 3 goede seizoenen heeft gedraaid

Sane.lijkt voor Bayern te kiezen, Nolito is al op leeftijd voor.een.voetballer. 82 miljoen is.niet teveel voor Auba die snelheid, fysiek en commercie mey zich.meebrengt.

82 miljoen is wel heel veel geldvoor auba vind hem heel goed maar 82miljoen is die dat wel waard?

19 juni 2016 om 14:23

Tja de huidige markt is zo uit de hand gelopen dat dit dus gewoon kan, vooral dankzij de Engelse clubs. Maar voor clubs als City is het te betalen en Aubameyang is ook gewoon een topper die dat wel heeft bewezen te zijn bij Dortmund. Ontzettend veel snelheid heeft ie wat hem levensgevaarlijk maakt en hij kan ook koel voor de goal blijven en goed afmaken. Ideale tandem met Aguero of hij kan ook wel op de flanken, goede aankoop dus. Maar persoonlijk heb ik liever dat ie bij Dortmund blijft en hopelijk een keer Bayern de titel kan afsnoepen

Borussia heeft aangegeven pas bij 100 m € bereid zijn om te praten. Auba heeft contract t/m 2021, dus zij kunnen in 2 jaren ook nog cashen met hem, als zij dat willen doen.

Een beetje raar om auba te kopen als je ook aguero hebt, ook al is hij vaak geblesseerd. Wie ga je in de spits zetten als ze beide fit zijn? Of ga je 4-4-2 spelen? Dat zou dan een unicum zijn voor guardiola.

19 juni 2016 om 16:40

Ja want bony is een topper, als vervanger. Je snapt het volgens mij niet! Aguero weet indien fit altijd speelt, of hij goed speelt of niet onder peller. En nu zal dat anders liggen, en als er dan een topper achter loopt, gaat hij meer zijn best moeten doen.

19 juni 2016 om 18:25

Wat een ongelooflijke hoop onzin verkondig je hier. Aguero heeft sinds dat hij voor City speelt altijd gepresteerd, het enige dat tegenzit zijn blessures. Dus er vanuit gaande dat Aguero de helft van het seizoen speelt en de rest geblesseerd is, dan heb je dus een Aubameyang die de helft van het seizoen moet banken. Denk je dat hij daar zin in heeft?

19 juni 2016 om 19:04

Ja want bij utd heeft er altijd maar 1 topspits gelopen. Goed jongen. Je hebt meer dan alleen een topper nodig. Je moet iemand hebben dat het aguero moeilijk kan maken. Bony niet goed genoeg voor city mss bij utd wel. Denk zelf eerst na voor je iets zegt. Aguero presteerd mss goed maar mist heel veel kansen. En is veel geblesseerd. Ik zou toch wat meer matchen kijken voor je oordeeld met je rode bril.

leuke speler maar de prioriteit voor City ligt achterin dus verstandig om de interesse, als die er al was, te laten varen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren