Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grootmacht uit Kroatië gaat in zee met Rotterdamse oud-verdediger’

Laatste update:

Ricardo Moniz gaat waarschijnlijk in Kroatië aan de slag. Jutarnji List meldt vrijdag namelijk dat de vijftigjarige Rotterdammer de nieuwe hoofdtrainer wordt van Hajduk Split, de huidige nummer vier van de competitie en zesvoudig landskampioen. Hij zou al met voorzitter Marin Brbic hebben gesproken.

/

Voormalig verdediger Igor Tudor vertrok bijna twee maanden geleden bij Hajduk en werd opgevolgd door de 76-jarige Stanko Poklepovic. De club is echter niet van plan om hem een vast contract te geven en ging daarom op zoek naar een nieuwe coach. De naam van Edoardo Reja werd het vaakst genoemd, maar de keuze lijkt te zijn gevallen op Moniz.

De Nederlander zit sinds zijn vertrek in september bij 1860 München zonder werk. Hij was eerder werkzaam bij onder andere Red Bull Salzburg, Hamburger SV, Tottenham Hotspur, PSV en Feyenoord. Moniz kwam als verdediger uit voor onder meer HFC Haarlem en RKC Waalwijk.

Is Ricardo Moniz een goede trainer voor Hajduk Split, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige grootmacht daar is Dinamo zagreb. Maar hadjuk split is gewoon en topclub/suptopper.

27 maart 2015 om 18:34

Zesvoudig kampioen. In Keoatie dus gewoon een grootmacht.

27 maart 2015 om 18:55

Ja dan kan ik ook zeggen dat stade reims een grootmacht is in Frankrijk 6 titels heeft stade de reims gepakt of lille drie titels... Ja Dinamo Zagreb is een grootmacht ja met meer dan 25 titels nee maar hadjuk split echt niet.

27 maart 2015 om 18:58

Zagreb heeft er 16. Niks 25. Split trouwens 8 en niet 6.

27 maart 2015 om 20:02

O verkeerd gelezen en gezien op soccerway pardon.

27 maart 2015 om 18:56

Qua Europese prestaties doet Hajduk mijn inziens niet onder. Dinamo is tegenwoordig een stuk groter, maar tot de eeuwwisseling (tot 2005 scheelde het nog maar 1 Kroatische titel, in het voordeel van Hajduk, daarna pakte Dinamo er 9 op rij) deed Hajduk zeker niet onder voor de prestaties van Dinamo/croatia Zagreb en Hajduk is in Joegoslavie vaker kampioen geworden dan Dinamo.

Europese prestaties zullen elkaar ook niet aardig veel schelen.
Hajduk 1x kwartfinale Europacup 2, Dinamo 2x kwartfinale Europacup 2
Hajduk 1x halve finale Europacup 2, Dinamo 1x halve finale Europacup 2
Hajduk 1x kwartfinale Uefa Cup, Dinamo 0x kwartfinale Uefa Cup
Hajduk 1x halve finale Uefa Cup, Dinamo 0x halve finale Uefa Cup
Hajduk 2x kwartfinale Europacup 1, Dinamo 0x kwartfinale Europacup 1
Hajduk 1x kwartfinale Champions League (tegen Ajax), Dinamo 0x kwartfinale Champions League

28 maart 2015 om 00:58

Dinamo is de dominante grootmacht, maar Hajduk is weldegelijk ook een grootmacht. Niet voor niets de meeste supporters in het land. En van Hajduk ben je geen supporter, maar daar leef je voor. Of zoals ze in Split zeggen: "da zivota iman dva, ja bi oba tebi da!". (als ik twee levens had, dan had ik ze allebei aan jou geschonken.)

Leuke club, maar Zagreb wordt steeds kampioen. Hopelijk kan het tij keren.

Is gewoon een heel grote club in Kroatie. Vanwege financiële problemen zijn de prestaties op het veld een stuk minder de laatste jaren. Vergelijkbaar met Feyenoord een aantal jaren geleden: tweede stad van het land, traditionele topclub maar door geldproblemen voorbijgestreefd door andere clubs (zoals Rijeka)

Zou ook nog wel leuke aanvulling zijn bij feyenoord als assistent volgend jaar

Ik zou het wel weten, heerlijke stad, prachtige zee.

Wow, dat zou leuk zijn! Een Nederlander in Kroatië en dan nog wel bij mijn Hajduk!

Hij zal er echter wel snel achter komen dat hij het zonder transferbudget moet doen. Hajduk moet het de laatste jaren puur van de eigen jeugd hebben. De jongens vertrekken ook steeds op een jongere leeftijd. Heel jammer.
En als hij denkt dat Nederlandse clubs kritische supporters hebben, nou dan zal hij schrikken van Hajduk. Als je er echter slaagt, dan ben je ook echt een held en zal je door de straten gedragen worden als een keizer!
Tevens niets mis met het leven in Dalmatië.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren