Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws over Bayern-ster: ‘Licht aan het eind van de tunnel’

Laatste update:

Zijn echte rentree laat nog even op zich wachten, maar het gaat de goede kant op met Franck Ribéry. De sterspeler van Bayern München staat al sinds maart buitenspel vanwege een enkelblessure en kon het elftal van trainer Josep Guardiola niet van dienst zijn tijdens de beslissende fase van het afgelopen seizoen. De Fransman is evenwel intensief bezig met zijn revalidatie.

/

Algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge laat weten dat er goed nieuws is over de vleugelaanvaller. “Er is weer licht aan het eind van de tunnel”, laat de beleidsbepaler van der Rekordmeister weten in de Duitse media. “Een onderzoek heeft uitgewezen dat het beter gaat. In de komende weken kan hij met de hersteltrainingen beginnen”, geeft Rummenigge aan.

“In de niet al te verre toekomst zal hij dan hopelijk weer op het veld kunnen staan”, kijkt de directeur vooruit. In een eerder stadium was er in München nog de hoop dat Ribéry al sneller aan zou kunnen sluiten bij de selectie van Guardiola, maar vorige maand liep de Fransman een terugslag op. De Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk was in maart de laatste keer dat Ribéry in actie kwam voor Bayern.

Denk je dat Franck Ribéry snel zijn basisplaats herovert bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen ie fit was, was hij dé beste speler van Bayern. Nog altijd van waarde die Ribery. Niet echt geliefd onder de Nederlanders maar Ribery mits fit en in vorm is bijna niet te stoppen.

11 juli 2015 om 21:01

Ik vind robben toch echt een klasse beter als Ribery

11 juli 2015 om 21:10

Ribery zorgt altijd voor veel dreiging hoor, in vorm is hij minstens evengoed. Hopen dat hij de draad weer een beetje kan oppakken volgend jaar. King Franck!

12 juli 2015 om 01:48

En een Fransman zal het omgekeerde beweren. Zo gaat het nu eenmaal.

11 juli 2015 om 21:07

Helemaal met je eens. Robben is een topspeler en zijn acties zijn bijna niet te stoppen maar met Ribéry aan de andere kant moeten de verdedigers ook daar goed opletten aangezien deze 2 spelers in 1 beweging de backs kunnen uitschakelen en altijd dreigend zijn. Als Ribéry niet speelt merk je direct dat Robben veel beter gedekt wordt om zo moeilijk een actie te maken, als je naar wedstrijden van Bayern kijkt vooral in de Bundesliga dan weet je wat ik bedoel.

12 juli 2015 om 00:40

Ribery denkt aan z'n team en medespelers. Robben gaat altijd voor de actie om te scoren. Robben is zeer voorspelbaar maar hij doet het gewoon goed. Hij komt naar binnen en schiet op goal ookal staan er 5 man vrij in de 16.

Ribery heeft altijd oog voor z'n team en je kan haast niet ontkennen dat toen Ribery fit was, was hij ver uit de beste speler bij Bayern ondanks ze daar nog meer goeie spelers hebben rondlopen...

12 juli 2015 om 08:01

Klopt volgens mij niks van. Elke keer als ik Bayern keek vroeg toen Robery op hun hoogtijdagen waren was Ribery ook niet altijd een uitmuntende teamplayer.

12 juli 2015 om 13:50

Maar jij kijkt nooit, laat mensen die Bayern iedere wedstrijd oordelen, niet iemand die 1x per seizoen kijkt want die mogen van mij geen mening hebben ^.^

11 juli 2015 om 21:20

Robben zijn actie is vele malen beter. In de combinatie vind ik ribery echter weer een stuk sterken. Beiden erg doelgericht, en altijd alles op een hoog tempo. Beiden goud waard, maar, wel een andere stijl.

11 juli 2015 om 21:59

Hier word ik echt niet goed van . Iedere buitenlander waar ik mee spreek vind Robben 2 klasse beter dan ribbery . Maar al die azijn zeikers hier branden alles wat nederlands is tot de grond af.

11 juli 2015 om 22:10

behalve in mexico haha

Sinds de komst van Guardiola gaat het echt slecht met de belangrijkste spelers van Bayern. Een gaat weg, een is al tijden geblesseerd. Robben heeft eindelijk weer een beetje zijn vorm terug en wordt verwaarloosd. Ik denk echt dat het te maken heeft met de trainingen van deze idioot. Gotze, die de pannen van het dak speelde gooit ie op de bank. Waar is deze rare gast mee bezig?

11 juli 2015 om 21:02

Dat klopt, maar aan de andere kant geeft hij wel de kans aan de jeugd. Maar ik deel je mening wel.

11 juli 2015 om 21:02

Alleen gotze verpest hij inderdaad wel erg hard. Verschrikkelijk groot talent die niet aan spelen toekomt

11 juli 2015 om 21:17

Pro-Verum !
Vind dat jij op bepaalde goede topspelers altijd iets op te zeggen hebt
( afbreken kan jij !!) miss versta je niets of weinig van voetballers ! Kijk jij maar naar een clubje ???

11 juli 2015 om 21:22

Hier heeft hij gewoon gelijk hoor. Bayern krijgt nu veel te veel veren in de reet. Ze zouden echt veel beter moeten spelen met dit materiaal. Niet 1 speler stijgt boven zichzelf uit..

Ik denk dat ze het beste Ribery maar kunnen inwisselen tegen Hazard.
Hij was goed, maar steeds vaker geblesseerd. Bovendien als je een ploeggenoot, en al helemaal wanneer het Robben betreft, slaat in de rust van een wedstrijd kan je beter weg gaan.

Wat mij betreft waren de rapen destijds al gaar. Hazard is daarentegen een prima kerel, teamspeler en een uitstekende voetballer.

Even de knip trekken. En Eden Hazard wil ook wel want die wil het liefst voor een aanvallende coach spelen, dat is Guardiola wel en Mourinho vanzelfsprekend absoluut niet!

11 juli 2015 om 23:45

Om eerlijk te zijn zie ik Bayern eerder iemand als Griezmann of Brahimi halen om Ribery te vervangen want Bayern betaalt niet meer dan 40 miljoen voor haar spelers, al zou Hazard een goede uitzondering zijn. Maar punt is dat Hazard de grote man is bij Chelsea en dat alles in feite rond hem gebouwd is. Dat ze in topwedstrijden niet aanvallend spelen wil niet zeggen dat Hazard het niet naar z'n zin heeft, want hij werkt alsnog altijd ontzettend hard. Vooralsnog zie ik geen reden dat Hazard the Bridge verlaat.

12 juli 2015 om 00:16

Ik snap wat je bedoelt en de twee opties die je noemt zijn zeker geen slechte en onwaarschijnlijke opties. Maar Hazard heb ik een keer in een tv interview zien zeggen dat hij het liefst onder een aanvallende coach speelt, net als Robben dat destijds onder Mourinho heeft aangegeven. Ook heb ik gehoord dat Bayern wel bereidt is om voor een uitzondering meer dan 100 miljoen uit te geven(deze zomer), en dat zij dit ook op de bank hebben. Ik denk zoals jij ook al aangaf dat Hazard deze goede uitzondering kan gaan worden deze zomer. Ze willen absoluut niet weer een seizoen dat in de eindfase van de competitie en dechampions league de buitenspelers geblesseerd zijn.

Mooi dat hij weer aan gaat sluiten. Geweldige speler, Bayern gaat opnieuw weer een gooi doen naar de CL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren