Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Goal Weghorst kan Wolfsburg niet behoeden voor zesde nederlaag op rij

Laatste update:

VfL Wolfsburg heeft dinsdagavond de zesde nederlaag op rij geleden. De ploeg van trainer Florian Kohfeldt verspeelde in eigen huis tot tweemaal een voorsprong tegen 1. FC Köln: 2-3. Wout Weghorst nam tien minuten na rust de 2-1 voor zijn rekening, maar zag het duel vervolgens volledig kantelen. Door de nederlaag is Wolfsburg terug te vinden op een teleurstellende elfde plek. Jean-Paul Boëtius bewees zijn waarde namens FSV Mainz 05. De aanvaller zegevierde met zijn ploeg met 4-0 en nam de laatste treffer voor zijn rekening.

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 2-3
Wolfsburg bleef in de laatste zes duels zonder zege en zag de laatste vijf duels zelfs allemaal verloren gaan. De laatste keer dat dat gebeurde was in het voorjaar van 2004, bijna achttien jaar geleden. Ditmaal kwam de thuisploeg al vroeg in het duel op voorsprong. Na acht minuten nam Lukas Nmecha een voorzet vanaf rechts van Ridle Baku ineens op de schoen: 1-0. Even daarvoor had de spits al een grote kans om zeep geholpen door van dichtbij op Marvin Schwäbe te stuiten. De stand werd op slag van rust gelijk getrokken door Anthony Modeste. De spits stond op de juiste plek voor de rebound en rondde van dichtbij af: 1-1.

Weghorst leek Wolfsburg op slag van rust voor de tweede keer op voorsprong te zetten, maar zag zijn schot ternauwernood geblokt worden. In het tweede bedrijf lukte het de Nederlander wel. Na goed voorbereidend werk van Dodi Lukebakio was het voor Weghorst een koud kunstje om van dichtbij af te ronden: 2-1. De thuisploeg poogde vervolgens de marge verder uit te breiden, maar moest toezien hoe Köln het duel naar zich toetrok. Nadat de stand een kwartier voor tijd gelijk werd getrokken door Mark Uth, dompelde Modeste Wolfsburg voor de zesde wedstrijd op rij in rouw met een rake kopbal in de linkerhoek: 2-3.

FSV Mainz 05 - Hertha BSC 4-0
Met Jean-Paul Boëtius op de bank en Jeremiah St. Juste buiten de selectie vanwege een schouderblessure kwamen die Nullfünfer op voorsprong. Na twintig minuten kopte Silvan Widmer de bal op een meter van het doel, waar Lee Jae-Sung klaar stond om binnen te knikken: 1-0. Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van Hertha en de marge werd in verhouding pas laat verdubbeld. Alexander Hack kreeg vier minuten voor de thee de bal voor zijn voeten en schoot via een vijandig been raak: 2-0. Na rust ging Mainz rustig door waar het daarvoor al mee bezig was. Widmer kopte in de 48ste minuut raak uit een prima voorzet van Aarón Martin. De gastheren bleven tot en met het laatste fluitsignaal domineren en de ingevallen Boëtius zorgde tien minuten voor tijd voor de eindstand. Met een fraaie knal in de kruising bezorgde de Nederlander zijn ploeg een 4-0 overwinning. Deyovaisio Zeefuik begon bij de bezoekers in de basis en werd na een helft spelen gewisseld.

Arminia Bielefeld - VfL Bochum 2-0
Arminia, de nummer zeventien van de Bundesliga, had uit zestien duels pas tien punten behaald en kon wel een overwinning gebruiken. De bezoekers werden dan ook vanaf seconde één belegerd. Het ontbrak bij Arminia echter aan scherpte: pogingen van Alessandro Schöpf, Amos Pieper en Patrick Wimmer zeilden naast of werden makkelijk onschadelijk gemaakt. Vlak na rust brak Masaya Okugawa eindelijk de ban voor de thuisploeg. De Japanner kopte een voorzet van Wimmer laag in de rechterhoek: 1-0. Het was wachten op de tweede, die twintig minuten voor tijd kwam. Uitblinker Wimmer ving de bal op na een hoekschop en schoot het leer in de kruising. De drie punten kwamen niet meer in gevaar voor Arminia, waardoor de club een stapje dichter bij een ontsnapping uit de degradatiezone komt.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Bayer Leverkusen2925405579
2Bayern München2920364663
3VfB Stuttgart2920363363
4RB Leipzig2917573456
5Borussia Dortmund2916852356
6Eintracht Frankfurt2910127442
7Augsburg2910910139
8Freiburg2911612-1139
9TSG Hoffenheim2910613-836
10FC Heidenheim2981011-834
11Borussia Mönchengladbach2971012-631
12Werder Bremen298714-1331
131. FC union Berlin 298516-2029
14Wolfsburg297715-1628
15Bochum2951212-2527
16Mainz 052951113-1726
171. FC Köln2941015-2822
18Darmstadt292819-4414

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Mark van Bommel was het probleem. Ik hoor het Arnoldt nog zeggen. Nee het lag niet aan de spelers.

14 december 2021 om 22:48

Het is ook wel een erg matig team. Als je de selectie bekijkt zie je ook erg weinig creativiteit in het elftal.

14 december 2021 om 22:52

Het is zeker geen matig team, Wolfsburg heeft zijn beste spelers, van vorig seizoen toen ze fantastisch presteerde, behouden in de zomer en zelfs goede aankopen zoals Nmecha zijn er bijgekomen.d Dit Wolfsburg presteert gewoon erg slecht, Lacroix was vorig seizoen nog een van de beste verdedigers van de Bundesliga en nu speelt hij dit seizoen zo slecht. Er is gewoon totaal geen vertrouwen in de selectie.

14 december 2021 om 23:34

Misschien niet matig, maar horen met deze ploeg echt niet bij de eerste 4 plekken, waar ze vorig jaar speelde. Vorig jaar liep het gewoon heel erg goed en zat het gewoon ook vaak mee. Spelers die vorig jaar in vorm waren lijken onherkenbaar. Wolfsburg staat niet waar ze horen momenteel natuurlijk. Moeten gewoon om plek 6-8 spelen.

15 december 2021 om 00:20

De verwachting was er niet eens dat Wolfsburg ook maar een beetje dit kunstje kon herhalen, maar EL voetbal moet wel haalbaar zijn met de kwaliteit die op het veld staat.

14 december 2021 om 23:14

Tja Modeste is terug bij Köln. Die ie gewoon niet te stoppen. Echt een top spits. Qua selectie is het prima, maar niemand ging Glasner (de vorige coach) ook maar een beetje evenaren. Van Bommel niet, maar ook geen andere coach.

14 december 2021 om 23:28

Ging Glasner niet weg omdat hij problemen had met de directeur van Wolfsburg, hij ging naar Frankfurt terwijl hij CL had afgedwongen, dat zegt heel veel. Ik zou beginnen met het bestuur als de problemen van administratieve aard zijn, het ontslaan van managers zal niets veranderen bij de clubs tenzij deze administratieve problemen worden aangepakt. De problemen waarmee ze worden geconfronteerd, hebben niet zo veel te maken met spelers, ze hebben in dit scenario te maken met clubpolitiek en clubmanagement, net als bij United. Als de problemen voetbal tactisch zijn, denk ik dat het veranderen van een coach werkt, bijvoorbeeld hoe nadat José Mourinho United verliet en Olé het overnam. Er waren onmiddellijke veranderingen en verbetering bij United en Paul Pogba kreeg veel lof, kijk ook wat er gebeurde bij Leicester City. Toen Claudio Ranieri het overnam, was er een onmiddellijke verandering, hij veranderde van tactiek om een ​​team dat eerder voor degradatie vocht naar de titel te helpen. Hetzelfde gold voor Mourinho toen hij het roer overnam bij Porto. Porto werd weer een sterke en formidabele ploeg, kijk ook hoe Klopp Liverpool heeft geholpen om hun status terug te krijgen, hij weet hoe hij zijn tactieken moet implementeren. Dus om te concluderen zal het ontslaan van managers clubs verbeteren onder de voorwaarde dat ze nieuwe tactieken introduceren die gunstig zijn voor de huidige spelers, als de voormalige coach faalde, maar als de problemen administratief zijn, helpt het veranderen van coaches niet.

14 december 2021 om 23:41

Dat klopt, daar had hij een conflict mee. Wolfsburg blijft toch altijd een grote koopclub die hoopt dat er een paar doorbreken. Het mag al een wonder heten dat ze ooit kampioen zijn geworden van Duitsland. Glasner presteerde vorig jaar het onmogelijke door CL te halen met dit elftal.

Maar ondanks dit bestuur en de kwaliteit die op het veld staat, moet Wolfsburg toch minstens mee kunnen strijden om de EL plekken.

14 december 2021 om 23:49

Veel clubs hebben dat, Pochettino verbloemde ook heel veel bij de Spurs maar clubs zijn lucky met dat soort managers hooguit 1 of 2 keer en dan komt aard van het probleem weer bovendrijven.

15 december 2021 om 00:03

Ik begrijp niet zo goed wat je schrijft, kan je het nog eens toelichten?

15 december 2021 om 00:13

Schreef jij Modeste niet af? Ik zei toch dat het een killer is die je nooit moet afschrijven.

15 december 2021 om 00:19

Ik heb Modeste nooit afgeschreven, geen idee waar je dat vandaan haalt Kaiser. Heerlijke speler om te zien spelen en te scoren.

15 december 2021 om 00:22

Wat ik probeerde te zeggen was dat clubs als Wolfsburg en Spurs zo nu en dan geluk hebben met managers als Glasner en Poch maar als ze eenmaal vertrekken komen de echte problemen weer bovendrijven. Pochettino verdient enorm veel lof voor het verbeteren van individuele spelers in plaats van simpelweg te betalen om ze te vervangen. Hij nam in 2014 een ploeg over die gebrek had aan vertrouwen, moreel en kwaliteit, en er waren ook een aantal herrieschoppers in de gelederen. Maar hij geloofde in hen. Hij wilde alleen het verlangen en de honger in zijn spelers zien, de rest werd door hem geregeld.
Voorbeelden zoals Erik Lamela, Eric Dier, Harry Kane en Moussa Sissoko waren allemaal het resultaat van het geloof en management van Poch.

15 december 2021 om 00:31

Oftewel ik kan concluderen uit je tekst dat het bestuur het echte probleem is volgens jou dat Wolfsburg zo ruk speelt? Hm lijkt me niet. I

n het eerste seizoen met Schmädtke erbij (waarmee Glasner in de clinch lag) als sportief directeur, wisten ze ook op plek 6 te geraken onder Labbadia. En Labbadia staat nu niet bepaald bekend als een goede trainer in Duitsland. Lijkt me niet dat het dus aan het bestuur ligt.

15 december 2021 om 01:35

Niet alleen het bestuur, ook de structuur die zij bepalen zoals het snel ontslaan van managers maar OK dat toont dan mijn kennis van de Bundesliga

Het is gewoon een matige ploeg. Vorig jaar lukte alles en kwalificeerden ze zich voor de Champions League, maar het is gewoon niet meer dan een middenmoter. Het lag noch aan van Bommel noch aan deze trainer, de verwachtingen zijn gewoon veel te hoog.

15 december 2021 om 00:22

Matige ploeg is overdreven. Genoeg kwaliteit in de selectie om mee te strijden om de EL plekken. Vorig jaar was een heel bijzonder jaar. De verwachtingen zijn niet te hoog, dit kunstje konden ze toch niet herhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren