Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles pakt door en heeft eerste zomerse aanwinst al binnen

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft de eerste versterking voor het seizoen 2023/24 al binnen. De 22-jarige Luca Everink heeft in De Adelaarshorst een contract voor drie jaar getekend. De rechtsback zit sinds 31 januari zonder club, nadat zijn contract bij FC Twente met wederzijdse goedkeuring ontbonden werd. Everink speelde dit seizoen nog in drie competitiewedstrijden mee met de Tukkers, maar gaat de komende jaren aan de slag in Deventer.

Everink werd geboren in Diepenveen, een dorpje in de gemeente Deventer. Dat maakt de overstap extra bijzonder, zo vertelt de verdediger op de clubwebsite. “Stiekem heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden hoe mooi het zou zijn om ooit voor de club uit mijn geboortestad te mogen spelen, maar eerst wilde ik proberen om bij FC Twente te slagen. Ik heb echter altijd een bepaalde liefde voor Go Ahead Eagles gehad.”

Everink doorliep een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Twente, waar hij uiteindelijk zeven wedstrijden in de hoofdmacht speelde. De rechtspoot kijkt terug op mooie jaren in Enschede. “Dat ik met veel jongens heb samengespeeld die uiteindelijk zijn doorgebroken, maakt het extra speciaal. We hadden een goede lichting, met onder meer Mees Hilgers, Max Bruns, Daan Rots en Sem Scheperman, die nu bij Heracles Almelo speelt.” Waarom Everink niet direct aansluit bij Kowet is niet bekend.

Technisch manager Paul Bosvelt is tevreden over het aantrekken van Everink. “Ondanks dat hij over veel potentie beschikt, heeft hij nog niet de echte stap kunnen maken om een vaste waarde in de Eredivisie te worden. Het vertrouwen dat wij in hem als speler hebben – in combinatie met het werken in een nieuwe, maar vertrouwde, omgeving – gaat Luca hopelijk een boost geven en meer speelminuten opleveren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij transfervrij was is het toch ook mogelijk om hem een contract te geven welke direct in gaat? Of is er een andere reden waarom hij pas volgend seizoen bij de club start?

13 februari 2023 om 18:13

Wellicht mag je hem niet meer inschrijven voor de competitie? Geen idee eigenlijk

13 februari 2023 om 18:21

Misschien is het salarisbudget voor dit seizoen al op. Of houd je iets achter de hand voor een positie waar het wel nodig is. Dan houdt je nu al rekening met het vertrek van een andere speler.

Inmiddels is hij 22, al 5 hele dagen. Verder is het aan de bal wel een goede speler, maar defensief lijkt hij niet echt te weten wat hij moet doen. Dus is het te hopen voor GAE dat ze naast hem een defensief sterke cv hebben staan. Verder veel geblesseerd geweest, vaak ziek, zwak & misselijk en dat hield zijn ontwikkeling wat tegen bij Twente. Was geen grote verassing dat ze hem lieten gaan, hoop voor hem dat hij het bij GAE wel gaat redden en veel minuten kan gaan maken.

Was vooral in het jaar 2021-2022 positief verbaasd over hem. speelde toen tegen heereveen echt goed en was een groot talent maar zijn blessure heeft roet in het eten gegooid. toen hij weer hersteld was heeft hij nog wel een kans gekregen toevallig tegen Eagles en daar veroorzaakte hij een domme penalty. hij mocht daarna eigenlijk gelijk vertrekken.

toch kan hij bij eagles prima in de basis komen. kijk naar spelers zoals de lange die 2de keeper was bij twente en nu een vaste waarde is go head.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren