Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles neemt ‘type Piet Keizer’ transfervrij over van Ajax

Laatste update:

Nick de Bondt speelt met ingang van komend seizoen voor Go Ahead Eagles, zo maakt de club uit Deventer woensdagavond bekend. De twintigjarige linkspoot, die als linksbuiten of linksback uit de voeten kan, komt gratis over van Ajax en heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend.

/

De Bondt wordt op de clubsite van Go Ahead Eagles omschreven als ‘een type Piet Keizer, een echte linkspoot’. "Het aantrekken van Nick past precies in ons beleid jonge spelers aan te trekken die bij ons een mooie groei kunnen maken", licht voorzitter Edwin Lugt toe. Go Ahead Eagles heeft in de tweejarige overeenkomst een optie voor nog een seizoen opgenomen.

De Bondt blonk uit in de jeugd van Vitesse/AGOVV en maakte in de zomer van 2011 de overstap naar Ajax. Op het succesvolle EK Onder-17 in 2011 speelde de linkspoot alle duels. De Bondt viel afgelopen seizoen op in de A1 van Ajax, maar dit seizoen werd hij achtervolgd door blessureleed. Toch speelde hij dit seizoen zestien duels voor het team van Alfons Groenendijk.

Een goede versterking voor Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ken hem niet, niet Ajaxwaardig of?

30 april 2014 om 19:21

Nee, 1 van de mindere in de selectie van Jong Ajax. Hij is snel werkt hard maar hij heeft nog te veel oogkleppen op.

30 april 2014 om 19:27

En natuurlijk ook al 20 jaar hé. Er zijn veel betere mensen op zijn positie aanwezig.

30 april 2014 om 19:22

Als hij dat was hadden we hem wel gekend en zou hij niet transfervrij weggaan

30 april 2014 om 19:26

Schöne is ook transfervrij gekomen, maar niet omdat hij zo slecht is. Dus dat wanneer iemand transfervrij komt, betekent het natuurlijk niet dat het een speler is waar een club nniks in ziet. Hij werd binnengehaald als een talent die in het Nederlands elftal speelde, maar toen hoorde ik al genoeg mensen zeggen dat ze twijfelde aan hem. Ajax 1 is te ver voor hem. Hij is inmiddels al 20 jaar en op zijn positie hebben we al genoeg spelers + talenten.

30 april 2014 om 19:30

Transfervtij naar ajax of transfervrij naar g ahead is wel een verschil.

30 april 2014 om 21:42

Schöne mag nadat hij zijn contract heeft uitgediend waarschijnlijk ook transfervrij weg bij Ajax, zodat hij nog een leuke club daarna kan vinden. Hoorde ik de Boer zeggen. Dus zoveel verschil hoeft het niet te zijn haha. Maar snap je punt wel.

30 april 2014 om 19:25

Zware blessure gehad en in de tijd dat hij speeltijd kreeg bij Jong Ajax heeft hij niet aangetoond dat hij Ajax 1 waardig is. Denk dat dit een mooie club voor hem is.

30 april 2014 om 20:41

Mm, spijtig voor hem dan ja. Hopelijk vind ie bij GAE meer gelijk.

30 april 2014 om 20:16

Ik ken hem ook niet. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ze bij Go Ahead wel een goede kijk hebben op het aantrekken van spelers. Ik neem aan dat deze speler goed gescout is en dat Marc Overmars geen spelers bij zijn favoriete club aanbiedt die er niks van kunnen. Hij is in ieder geval jong en dat past geheel in het uitstekende beleid dat de Eagles de laatste jaren voeren.

Blijkbaar kan hij wel flink ballen, gezien zijn verleden.
Maar op een andere manier is hij dus niet geslaagd bij Ajax, aangezien hij transfervrij vertrekt.
Is hij minder geworden of gewoon niet verder ontwikkeld, wie weet er meer over hem?

30 april 2014 om 19:26

Hij heeft zijn belofte inderdaad niet ingelost. Oogt traag en mist overzicht. Kwam ook conditioneel nog wat tekort de 2 keer dat ik hem live gezien heb. ( 1x was overigens tegen de Graafschap haha)

Maar goed dat van zijn conditie kan goed met zijn blessure te maken gehad hebben. Ik denk dat dit een goede stap voor hem kan zijn. Bij Go Ahead gaan er denk ik wel een aantal jongens weg en dan kan hij zich volgend jaar zich daar mooi bewijzen dat hij eredivisiewaardig is.

Zit blijkbaar wel potentie in. Maar er is niet een positie voor te noemen.. Speelt op Linkback, Linksbuiten en Rechtsbuiten.

Wel handig, op veel posities inzetbaar en een linkspoot. Zal vast wel wat talent hebben dan.

Go Ahead zal er blij mee zijn. En voor hemzelf is het ook goed voor de ontwikkeling na lang blessureleed. En dat voor noppes. Ze hebben wel een oogje voor ''goedkope'' oplossingen daar bij Go Ahead. Getuige het team dat ze nu hebben en bijvoorbeeld de huur van Deens International Andersen.

30 april 2014 om 20:09

Nickos94,

Denk dat Marc Overmars misschien ook wel een kleine tip heeft gegeven aan Go Ahaed, maar als je niet veel hebt moet je slim zijn.

Go Ahead heeft het de afgelopen 32 wedstrijden prima gedaan, mooi dat aanvallend voetbal ook voldoende is om niet te degraderen.

30 april 2014 om 20:41

Dat ben ik met je eens. Overmars is Go Ahead in hart en nieren dus die zal vast niet de beroerdste zijn eens wat belletjes te plegen

Als hij rugnummer 5 draagt bij Jong Ajax dan snap ik hier niks van. Man wat was deze jongen slecht zeg tegen de Graafschap, kinderlijke fouten werkelijk. Ik heb iemand zelden zo slecht zien spelen en dat zegt heel wat als je supporter van de Graafschap bent. Hij heeft totaal geen snelheid, dekt de verkeerde kant of zit lucht te dekken en heeft ook totaal geen duelkracht. Maar goed, ik moet die jongen ook niet gaan afrekenen op 1 wedstrijd als ik de goede voor mij heb.

30 april 2014 om 19:47

Ik denk dat je de verkeerde voor je hebt. Wel grappig overigens, hij speelde tot zijn 15e ongeveer bij Otterlo, een heel klein clubje hier uit de regio. Hij speelde destijds als spits, ik zelf speelde als verdediger dus ben hem in het veld veel tegengekomen. Het niveau waarop wij speelde was geloof ik 3e klasse dus logisch dat hij er boven uit stak, maar je kon echt duidelijk zien dat hij ontzettend goed kon ballen. Dat Nick te kort komt voor Ajax is geen schande, maar als er iets is wat de jongen wel heeft is het snelheid, en een zeer goed linkerbeen. Helaas moet je tegenwoordig vooral binnendoor kunnen komen.

By the way, ik vind hem meer een type Derk Boerrigter dan een type Piet Keizer..

30 april 2014 om 23:49

Heb het even nagekeken en Nick de Bondt is inderdaad degene die vorige week met rugnummer 5 speelde tegen de Graafschap, heb dus wel de goede voor me. Was veruit de slechtste man bij Jong Ajax, kon er echt helemaal niets van. Maar goed wat ik al zei je moet spelers niet beoordelen op 1 wedstrijd.

1 mei 2014 om 02:20

Jij vond zeker Sjoerd Overgoor en Deniz Turuc ook te slecht voor de graafschap? Net als alle andere, maar zij speelde dit jaar en spelen volgend jaar eredivisie. Dat kan een breinburg(voorlopig) niet zeggen.

1 mei 2014 om 15:38

Oh Breinburg die gaat de Eredivisie wel halen, want daar is die absoluut goed genoeg voor. En Overgoor was en is nog steeds een typisch linkerrijtjes voetballer, was bij de Graafschap altijd een degelijke speler die inderdaad een kans had verdiend gezien zijn leeftijd ipv een Rogier Meijer om maar iemand te noemen.

Dat Turuc een talent was kon je in de jeugd bij ons al zien, alleen dat is weer het falen van de Graafschap dat ze die jongen toen (ik meen amateurcontract) hebben gegeven en zo makkelijk weg kon worden gehaald. Maar nee Overgoor vind ik nog steeds geen bijzondere speler, als die niet met GAE was gepromoveerd vorig jaar had die nog steeds in de Jupiler League gespeeld hoor. Als die naar Heerenveen, AZ of dergelijke gaat kan ik je garanderen dat die het daar niet gaat redden. Vind ik typisch een voorbeeld van een speler die 1 seizoen boven zichzelf uitstijgt, maar hopelijk voor hem bewijst die mij keihard het ongelijk. Maar ik heb nog steeds het grote talent in hem niet ontdekt.

Maar dat zijn we onderhand wel gewend bij de Graafschap met Kujala, Jungschläger, Duits deze Overgoor en Turuc die ze heel makkelijk laten gaan en vervolgens slechtere vervangers terug halen. Zelfde geld voor Koolhof die heeft godzijdank dankzij Calderwood een kans gekregen, want dat is het grootste talent wat we hebben maar die Huistra vond steevast Vincken (die geen knikker voorbij komt) beter, tekenend voor het beleid.

Nick de Bondt is type Piet keizer, maar dan zonder goede voorzet of schaarbeweging( of andere passeerbeweging). Deze keiharde werker krijgt niet voor niets geen contractverlenging bij Ajax. Ik zie geen glanzende profcarriere in het vooruitzicht.

edit: even glanzend toegevoegd, want dat bedoelde ik. Ik denk dat het na Go Ahead gedaan is met de carriere van Nick.

30 april 2014 om 19:45

Geen profcarriëre? Go Ahead is toch een profclub? on, de bondt leek in de jeugd van Vitesse een grote belofte te worden maar heeft zich sindsdien niet verder meer ontwikkeld, maar mischien leeft hij in Deventer weer op.

30 april 2014 om 19:50

Klopt, speelde tot zijn 15 ongeveer bij Otterlo. Toen 1 jaar Vitesse/agovv waarna direct Ajax langskwam om hem op te pikken. Denk dat hij vooral technisch gezien wat te kort komt bij Ajax, maar deze jongen gaat er zeker komen. Een klassieke linksbuiten, daar is altijd wel vraag naar.

Dan was ik voor Dean Koolhof gegaan. Jonger, ook linkspoot en elke wedstrijd de beste man bij de Graafschap

30 april 2014 om 20:14

Wat kost de GAE dat dan? Nee, slimme zet van Gae!

30 april 2014 om 20:30

Niet veel aangezien hij een contract voor een jaar nog heeft

30 april 2014 om 20:43

Niet veel inderdaad. Maar deze jongen kost noppes.

30 april 2014 om 22:02

Wie zegt dat Go Ahead nu klaar is dan? Nick de Bondt hadden ze al veel langer op het oog. Is een paar weken geleden al mee gesproken.

De Graafschap is volgens mij nog niet uit gevoetbald, zitten nog in de playoffs, ik verwacht dat die jongens pas gaan praten met clubs als ze klaar zijn.

Zegt allemaal niets. Hoevaak lopen spelers niet gratis de deur uit om elders alsnog door te breken...? En in sommige gevallen keren ze ook nog es terug ook...

Talent zit er bij deze jongen wel in, maar komt er in de huidige vorm niet uit. Zie zijn verleden bij jong oranje en zijn belopen pad tot nu toe. Heeft een blessure gehad, zit in een dal maar kan alleen maar beter worden. Bij GAE krijgt hij daar gelegenheid voor. Een andere setting kan positief werken voor zo'n jongen. Een beetje geluk, vertrouwen en speeltijd op een hoger niveau kunnen wondermiddelen blijken. Slimme zet van GAE en deze jongen. Succes!

Weer een toptalent van ons verkloot door een traditionele top 3 club. 16 uit 17. Alleen Mulder heeft het gered bij Feyenoord. Tristan Berghuis was afgelopen zomer zo verstandig terug te keren op het oude nest, na 1 jaar Psv. Anders was het waarschijnlijk 17 uit 18 geweest.

Beste talentjes van Vitesse, vraag Hiemstra even naar het lijstje van deze 18 spelers en leg dat naast het lijstje van de spelers die zich niet lieten verleiden door de grote naam van Ajax, PSV of Feyenoord.
Ik noem alleen de laatste 2, Pròpper en van Ginkel. Maar het zijn er veel meer hoor. En kijk dan eens wat voor carrière deze jongens hebben (gehad).

30 april 2014 om 20:30

Is echt niet verkloot door Ajax hoor, komt gewoon tekort, alsnog heeft hij nu een betere opleiding genoten dan hij had als hij bij Vitesse gebleven was.

Zie hem hooguit eenzelfde weg als Derk Boerrigter bewandelen.

1 mei 2014 om 07:17

Een speler op een andere positie zetten dan hij jaren gestaan heeft is niet handig gebleven.

Verder zijn onze faciliteiten niets minder meer dan die van jullie. Als ze tegenwoordig zelfs niet beter zijn. Arrogantie vanuit Amsterdam, bah...

1 mei 2014 om 11:34

Ten eerste: ik kom niet eens uit Amsterdam, ik volg alleen veel jeugdvoetbal. Jammer dat je zo moet praten over Amsterdam, zegt wellicht meer over jou dan over mensen uit Amsterdam.

Ten tweede: hij heeft bij Ajax ook gewoon veel op linksbuiten en af en toe rechtsbuiten gespeeld., waar hij voor die tijd ook al speelde. Is tegen het einde van het seizoen een paar keer uitgeprobeerd als linksback.

Verder is het nou eenmaal zo dat de jeugdopleiding van Ajax een stuk hoger aangeschreven staat als die van Vitesse. De faciliteiten op papendal kunnen best beter zijn als die op de toekomst, maar dat is slechts een klein aspect van de jeugdopleiding.

Ik vond deze jongen in Jong Ajax niet goed genoeg. Maar dat wil niet zeggen dat hij op een lager niveau niet kan functioneren. Zie Xander Schenk die ook bij Go Ahead Eagles speelt, ook via Jong Ajax.
In de regel is het zo dat spelers van Jong Ajax die het eerste niet halen wel mee kunnen in het rechterrijtje van de Eredivisie.

30 april 2014 om 20:38

// Maar dat wil niet zeggen dat hij op een lager niveau niet kan functioneren \\

De eredivisie is volgens jou een niveautje lagere dan de middenmoot van de eerste divisie?

30 april 2014 om 21:09

Volgens mij is het niveau van Go Ahead toch echt wel hoger dan dat van Jong Ajax. Maar goed. Ik verwacht niet dat hij meteen een basisplek kan afdwingen. Wel is het zo dat dit soort jongens vaak goed bij ons gedijen.

Vond hem op het onder de 17 ek echt goed maar toen speelden ze allemaal goed ik wens die jonge het beste bij go ahead!

Ik kan letterlijk niks over deze speler zeggen, ken hem totaal niet .
Kan wel genieten van hoe GAE de spelers aankondigt. Ze hebben nu een 'snoepje', 'internationale topper' en een 'type Piet Kezier'. Ga zo door.

Ja, het klinkt leuk Ajax en daarom je club die je vanaf kleins af aan opgeleid heb de rug toe te keren... Bij Vitesse gold hij als 1 vd grote beloften, bij Ajax gingen ze hem op een andere positie zetten en kwam het er niet uit (buiten de blessure om)


Gegokt en verloren zullen we maar zeggen. Maar hoop goed iedereen verdiend een 2de kans, succes bij GAE. Hopelijk heeft ie er van geleerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren