Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles maakt gehakt van Vitesse en evenaart mijlpaal uit 1995

Laatste update:

Vitesse is zaterdagavond hard onderuit gegaan tegen Go Ahead Eagles: 5-1. Het meest opvallende moment was de grote blunder van Eloy Room, waaruit de thuisclub de 2-0 kon maken. Het ruim winnende Go Ahead handhaaft zich knap in de subtop, terwijl het afgedroogde Vitesse zich zorgen moet gaan maken met de zestiende plaats.

Het had al na zes minuten 1-0 kunnen staan, ware het niet dat Victor Edvardsen oog in oog met Room faalde. Vitesse werd overrompeld in de openingsfase, daar Philippe Rommens ook dicht bij de openingstreffer kwam. Zijn schot kon nog maar net door Room uit het doel worden getikt.

Na een prachtige aanval dacht Go Ahead op voorsprong te komen via Oliver Edvardsen, ware het niet dat hij buitenspel stond. Vitesse had veel balbezit, maar deed daar vrijwel niets mee. Go Ahead was veel beter, maar kon zichzelf niet belonen.

In blessuretijd was het alsnog raak. Een inworp van Bas Kuipers kwam terecht bij Willumsson, die niet bewaakt werd en dus maar besloot af te ronden: 1-0. De verlossende voorsprong was daar voor Kowet, en na rust ging de ploeg vrolijk door.

Na een uur werd het 2-0, en dat was te danken aan Room. Hij wilde voetballend uitverdedigen, maar schoot tegen de benen van Oliver Edvardsen aan. Room zag tot zijn schrik dat de bal in het netje lag. Een minuut later stond het 3-0. Victor Edvardsen schoot raak uit een rebound.

Daar bleef het niet bij, al deed Marco van Ginkel eerst nog wat terug. De routinier kreeg de bal voor zijn voeten en schoot met een droge knal raak. Alle hoop die de Arnhemmers nog hadden, vervloog al snel. Weer schoot Willumsson raak: 4-1.

Het slotakkoord was voor Joris Kramer, die daarmee het feest op de Adelaarshorst compleet maakte. De laatste keer dat Go Ahead vijf doelpunten maakte in een Eredivisie-wedstrijd, was op 14 april 1995, weet Opta. Toen werd het eveneens 5-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alarmfase 1. Wij zijn de grootste degradatiekandidaat dit seizoen en met dit spel kun je er op wachten dat het fout blijft gaan. Ik denk toch echt dat Cocu het veld moet gaan ruimen, aangezien er geen tactiek is, geen looplijnen, alleen maar op goed geluk. Daar Win je geen wedstrijden mee...

Was tegen NAC thuis geloof ik. Was erbij. Grote concurrent was toen Dordrecht. Andere tijden. Heerlijke uitslag natuurlijk ook canavond weer. Wat is Vitesse los zand trouwens.

5 november 2023 om 00:24

Met warry van wattum bij dordt.
Had hem altijd 10 dubbel bij de panini. Is mij altijd bijgebleven

5 november 2023 om 11:00

Klassieker! In de Warry van Wattum noemde wij hem altijd in de wijk. Heerlijk nostalgisch

Het was bij vlagen Barca aan de Vetkampstraat wat ik vanavond heb gezien. Vitesse was zeer zwak, daar zit echt niks in, geen gedachte en echt 0 dreiging. Bij Go Ahead klopt het gewoon, vooral in Deventer met het publiek erachter, genoten van de sfeer. Kuipers speelde vandaag wat minder, Oliver Edvardson en Willum Willumson wat een pareltjes. Go Ahead thuis is echt een affiche waar ik voor ga zitten!

5 november 2023 om 18:12

Die was 2 uur lang bezig in de wasstraat. Ze zouden bonnetjes daarvoor moeten uitdelen

Genieten om eagles zo te zien. Staat echt een team en je ziet de patronen terug. Dit had ik een aantal jaar geleden echt niet verwacht, zo zie je wat goed beleid kan doen. Eerder was het 10 spelers huren en weer compleet opnieuw beginnen, nu blijft een willumson, kuipers, edvarsen etc. Hake heeft me ook echt positief verrast, eerlijk gezegd was ik heel sceptisch.

5 november 2023 om 01:43

Leuk team hebben jullie willumson is denk ik de meest technische speler met zijn bouw die ik ooit heb gezien in de eredivisie. Zou leuk zijn als jullie Europa halen dit seizoen

5 november 2023 om 03:15

Met alle respect maar laten we hopen van niet… hartstikke mooi dat GAE het mooi doet! Dat gun ik ze ook! Maar laten we hopen dat er wat sterkere ploegen ons land vertegenwoordigen in Europa..

5 november 2023 om 08:19

Ach gun ons een seizoentje 3 awaydays

5 november 2023 om 12:30

Doe me een lol, gewoon graag met beide beentjes aan de grond blijven in Markelo. Go Ahead doet het gewoon prima. En als blijkt dat dat aan het einde van het seizoen genoeg is voor Europa, dan is dat zo. Wat ik zeker niet verwacht trouwens. Ik heb ook niet echt het idee dat jouw club veel heeft bijgedragen aan de puntencoëfficient de afgelopen jaren. Dus je niet meer vinden als een andere club graag.

Vitesse was 1e helft erg zwak. Aanvallend konden ze niks creeeren. 2e helft beginnen ze goed en hebben aardig wat dreiging zonder grote kansen en dan krijg je zo'n goal tegen wat de beslissing wel betekende. Bij vlagen goed voetbal gezien van Go Ahead Eagles, maar ook vlagen waar het spel aardig slordig was, waardoor je het jezelf onnodig lastig maakt, vooral in de 1e helft had je meer gebruik moeten maken van het zwakke spel van Vitesse, gelukkig 2e helft de kansen wel afgemaakt.

Cocu, ik ben je KOTSbeu als fan zijnde. WAT is nu je bedoeling nogmaals? De spelers lopen gefrustreerd rond, omdat het NIET werkt. Voor de 10e pot op RIJ al. Vitesse heeft geen hele sterke selectie, maar met dit team moet minimaal 12e worden gewoon makkelijk kunnen! Begin eens met uhm, hoe heet het ook alweer..? Hmm.. O ja! Een TACTIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het scheelde vandaag echt niet veel of m'n afstandsbediening zat in de tv. Kan hier echt om JANKEN!

5 november 2023 om 04:02

Ik denk dat Vitesse geen geld heeft om hem te ontslaan kan geen andere reden bedenken. Het voetbal is echt slecht onder hem. Spelers doen maar wat en het word met de week slechter ..

Het degradatiespook is in Arnhem aangemomen, ik zie het wel gebeuren.

Ik wordt steeds nieuwsgieriger wie zo'n beetje de degradatie kandidaten worden dit seizoen. Vitesse doet aardig z'n best. Heerenveen zal hoogstwaarschijnlijk de degradatiestrijd wel weer wederom ontlopen alhoewel ze aardig hun best deden om er toch aan mee te willen doen.
Maareh wat is go ahead leuk en goed bezig. Waar gaat dit eindigen?

Christus te paard wat een wedstrijd weer. Elke thuiswedstrijd sta ik zo'n partij te genieten dat ik echt effe om me heen moet kijken of ik niet in een of andere alternatieve dimensie ben beland. Als we de formule ook nog kunnen exporteren naar uitwedstrijden gaan we een seizoen tegemoet die z'n weerga niet kent. Hup Kowet!

Een matige eerste helft zonder al te veel in de problemen te komen. Vitesse had 60% balbezit maar ze konden niets leuks bedenken. Het gevaar kwam van Go Ahead. De 1-0 op slag van rust is een slimmigheidje. Als ik supporter zou zijn van de tegenpartij dan zou ik ook even met de vinger wijzen. Maar is gewoon te slap gehandeld van de Vitesse spelers. De tweede helft weinig aan de hand. Vitesse weer veel balbezit zonder een goed idee. Jammer dat De Lange de goal tegen krijgt, ik gun het hem zeer. Na Gorter en Noppert hebben we weer een keeper die het laat zien. Ik hoop dan ook dat De Lange wat langer blijft dan de 2 eerder genoemden, want die bleken niet de juiste keuze te hebben gemaakt.

Het veld was op sommige plekken niet goed. Vooral aan de kant van de camera. De volgende thuiswedstrijd is 3 december. Hopelijk zit het weer mee en kan het de komende 4 weken goed herstellen voor de laatste 3 thuis potjes van dit jaar. Komende zomer komt er onder het veld een nieuw drainage en afwateringsysteem wat er hopelijk voor zorgt dat situaties als gisteren niet meer zo snel voorkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren