Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gimenez raakt al tien wedstrijden geen knikker, geef Ueda het vertrouwen’

Laatste update:

Volgens Willem van Hanegem is Santiago Gimenez haast onaantastbaar bij Feyenoord, ondanks de mindere vorm van na de winterstop. De voormalig speler en trainer van de Rotterdamse club zou het helemaal geen gek idee vinden om zijn concurrent Ayase Ueda een eerlijke kans te geven.

"Hij was aan het begin van het seizoen zo goed. Maar hij heeft nu in negen wedstrijden een goal gemaakt. Dat bestaat toch niet?", vraagt Van Hanegem zich vrijdag of in de Willem&Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad.

"Toen maakte hij er nog een. Toen stond hij gelukkig in de weg en schoten ze tegen hem aan, en ging hij erin", verwijst De Kromme naar de goal van Gimenez in de Europa League-wedstrijd van Feyenoord op bezoek bij AS Roma, dat uiteindelijk na strafschoppen de volgende ronde bereikte van het Europese toernooi.

"Als je dan ziet hoe hij met een bal omgaat... Dat is niet te geloven", is Van Hanegem geschrokken van de vormcrisis van Gimenez. "En hij krijgt zoveel krediet van de supporters. Als hij een penalty mist, staan ze te klappen. Dan denk ik: Weten ze wel welke kant ze moeten opspelen?"

"Gimenez raakt al tien wedstrijden geen knikker. Ik had Ueda al eerder vanaf het begin laten starten en het vertrouwen gegeven. Het is gewoon een goede speler. Die gozer kan heus goed voetballen", geeft Van Hanegem als advies mee aan Arne Slot.

"Maar als Ueda meespeelde, werd hij honderdduizend keer overgeslagen. Bij wijze van spreken. Maar je hebt hem gekocht omdat het een goede speler is. Ik kijk er niet van op dat hij op de training heel vaak scoort."

Ueda


Ueda kwam dit seizoen tot 26 wedstrijden in het Feyenoord-shirt in alle competities. De 25-jarige Japanner kwam in die reeks tot een doelpunt. Ueda scoorde in de met 1-5 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Utrecht in september vorig jaar.

Wat is de ideale spits voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen raakt Ueda ook geen knikker Willem.

1 maart 2024 om 19:23

Zou natuurlijk ook knappe kapitaal vernietiging zijn als je gimenez nu laat banken. Seizoen is praktisch gespeeld voor feyenoord. Kun je beter hopen dat gimenez weer gaat ballen en zijn waarde weer omhoog krikt.

1 maart 2024 om 19:33

Ja hij moet wel flink geblesseerd zijn maar anders zou je die er toch niet langs zetten. Misschien de laatste 5 wedstrijden als alles gespeeld is maar tot dat moment moet je hem toch opstellen.

1 maart 2024 om 21:14

@EhvMrc, het blijft een geweldige speler, kwestie van tijd voor dat die vorm terug vind. Dit is wmb ook een prachtig voorbeeld van de waan van de dag, het ene moment wordt er gezegd dat er voor minder dan 60m niet geluisterd wordt, het andere moment moet ie naar de bank. Ik begrijp soms niet waarom altijd de boel zo overdreven moet worden. Het is een geweldige spits; maar geen categorie waar je 60m voor krijgt imo. En aan de andere kant, op de bank zetten slaat nergens op. Zo slecht speelt hij niet, ook al scoort hij wat minder.

1 maart 2024 om 22:31

Laten spelen en hem zo zien zwemmen is nog ergere kapitaalvernietiging denk ik?

1 maart 2024 om 19:45

Die is wel ietsjes beter in het meevoetballen. Als Gimenez niet scoort heb je er ook echt helemaal niets aan als team zijnde. Klassieke spits.

1 maart 2024 om 19:48

Als beide spitsen geen aanvoer krijgen en alle buitenspelers het moeilijk hebben.....zou het dan misschien aan de tactiek liggen? Ik ben van mening van wel. Te trage opbouw, te veel door het midden en te ver inzakken de laatste maanden. En daarbij wisselt Slot iedere wedstrijd van buitenspelers waardoor automatismen ook wegblijven. Begrijp me niet verkeerd, ik ben enorm blij met Slot, maar hij moet hier echt iets aan veranderen

Natuurlijk is gimenez niet in vorm, maar ueda heeft in niks laten zien de voorkeur te verdienen en hij laatste paar potjes best wel wat kansen gehad. En dan nog over het voetballende aspect beginnen vind ik al helemaal bijzonder. Misschien heeft het een reden dat hij daarin word overgeslagen want wat ik daarvan tot nu toe hebt gezien is dat bijzonder slecht. Een gimenez is daar ook geen ster in maar laat er nog wel eens wat goeds in zien, zoals tegen roma stak hij wieffer even geweldig weg en zette hij hem van eigen helft 1 op 1 met de doelman, had eigenlijk gewoon 0-2 moeten zijn.

Willem is altijd lekker tegendraads, maar Ueda is (helaas) geen knikker beter dan en Gimenez zwaar uit vorm

Gimenez is gewoon op. Je ziet het aan zijn balbehandeling die ook matig is de laatste tijd, dat is een duidelijk teken van vermoeidheid. Vond dat dit vooral duidelijk werd toen hij moest invallen laatst tegen Roma en hij meteen een goede wedstrijd speelde, omdat hij maar een half uurtje hoefde te gaan.

Je moet de rest van het seizoen beiden spitsen gewoon een helft gunnen, want hoewel sommige hem alweer een Jorgensen complex aanpraten denk ik dat het niet hebben van een zomervakantie hem nu gewoon parten speelt. Kerel speelde vorig kalenderjaar 64 wedstrijden, kom nou.

Oja, en het zou ook fijn zijn voor hem en/of Ueda om gewoon eens Paixao en Ivanusec vijf wedstrijden achter elkaar naast zich te hebben staan ipv Minteh die altijd nog een derde keer kapt en daardoor hun loopacties voor niks zijn geweest.

1 maart 2024 om 21:01

Zanazyan. Met die logica zou t betekenen dat ie elke wedstrijd het eerste halfuur ook nog gewoon goed zou moeten kunnen spelen en daarna op is, maar dat is volgens mij ook niet het geval.

1 maart 2024 om 21:15

Dat is inderdaad precies hetzelfde. 🤦🏻‍♂️

1 maart 2024 om 22:45

Leuke one-liner uit de hoogte, jammer dat er geen uitleg komt.. verrijk ons met je enorme wijsheid zanazanyan. Waarom zou je niet tot de limiet kunnen gaan in een eerste halfuur en daarin dan wel presteren? Als je het wel kan in een invalbeurt van een halfuur. Je gaat je namelijk bij een basisplaats niet inhouden omdat je bedenkt nog een rest van een wedstrijd te moeten. Als ie dus zogenaamd na een halfuur op is, dan zou t moeten betekenen dat ie elke wedstrijd zou moeten inkakken gedurende de wedstrijd.

1 maart 2024 om 23:16

Discussiëren met iemand die niet geïnteresseerd is in antwoorden of een andere mening is redelijk vruchteloos.

Fijn weekend gozert!

2 maart 2024 om 00:09

Inke je slaat de plank weereens volledig mis jongen!

Kijk naar het begin van het seizoen. Feyenoord creëerde kans op kans en won met grote cijfers. Nu creëren ze al wedstrijden lang amper iets. Hoeveel grote kansen krijgt Santi nu? Zelfde geldt met Ueda. Het spel moet beter en dan krijgen de spitsen ook meer kansen.

Ik heb het idee dat Gimenez wel.wat rust kan gebruiken. Maar Ueda valt me echt enorm tegen. Misschien kan hij scoren (al moet ik dat nog maar eens zien) , maar voetballend oogt het heel erg matig.

Ik zou het wel eens willen zien als je Ueda vijf wedstrijden laat staan vanaf nu... Gimenez even als stormram gebruiken in het laatste kwart.

Gimenez presteert inderdaad zeer slecht, anderzijds zie je Minteh, die ik waardeloos vond, zich wel ontwikkelen. Iets minder schieten zou beter zijn, al scoorde hij een keer twee maal

Of.. geef gimenez het vertrouwen😉

Had die 40 miljoen nou paar gepakt… Maar helaas is Ueda ook geen automatische doelpunten machine

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren