Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde sterspeler Leicester verklaart bezoek aan spelershotel Chelsea

Laatste update:
/

Riyad Mahrez liet zichzelf vorige week fotograferen bij The Chelsea Harbour Hotel, het spelershotel van Chelsea. De 25-jarige aanvaller van Leicester City wakkerde op die manier de geruchten over een transfer naar the Blues aan. In gesprek met France Football ontkent de Algerijn daar geweest te zijn om te praten over een transfer.

Voetbalfan Alessandro Schiavone slingerde de foto’s de wereld in, waarna de wildste geruchten in het leven werden geroepen. Mahrez legt de werkwijze van de Engelse media uit: “In Engeland zijn ze wat dat betreft helemaal gek. Op zondag 7 augustus waren we na een wedstrijd in hetzelfde hotel als Chelsea en dan komen ze met zulke dingen. Ze vinden de kleinste dingen om in je leven te komen. Ik weet hoe ik er mee om moet gaan. Ik ben natuurlijk ook geen David Beckham.”

Leicester wil Mahrez niet kwijt en zou de sterspeler zelfs al een nieuw contract hebben aangeboden. Met zijn huidige verbintenis tot medio 2019 verdient Mahrez 47.000 euro per week. The Foxes willen hem 120.000 euro per week bieden om hem in het King Power Stadium te houden.

Transfer op komst?! Riyad Mahrez checkte gisteren in bij The Chelsea Harbour Hotel... #cfc #lcfc

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on



Blijft Mahrez dit seizoen bij Leicester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja zo gaat dat. Als een verdwaalde hockeyer Mario Gomez ziet shoppen met z'n vrouw in Amsterdam krijg je dezelfde taferelen. Dat is ook de grootste reden waarom ik nooit zou willen ruilen met hun levens. Dat paparazzi gedoe kan je helemaal gek maken.

16 augustus 2016 om 17:15

Mee eens, alleen is het in Engeland is het nog gestoorder dan in de rest van Europa dankzij kranten als The Sun

16 augustus 2016 om 17:48

Het grappige is dat als je al die bladen een brief stuurt dat ze je niet in hun bladen mogen plaatsen, dat ze dan wettelijk strafbaar zijn als ze dit wel doen. Echter heeft bijna niemand dit door, maar het is toch echt waar. Komt door de wet die gemaakt is toen de oranjes gingen klagen over dat hun dochters in die bladen verschenen.

Wat bedoeld hij nou precies met de woorden "ik ben ook geen David Beckham"?
Lijkt wel op een kleine sneer naar hem toe.

16 augustus 2016 om 17:18

Dat hij niet zoveel in aanraking komt met de media

16 augustus 2016 om 17:24

Hoe is dat in hemelsnaam een sneer?

16 augustus 2016 om 18:15

Sorry, verkeerd begrepen, meer niet.
Het kwam op mij over van , ik ben natuurlijk niet David Beckham, die kan namelijk niet rustig blijven in zulke situaties.
Daarom vroeg ik het.
Bedankt voor het antwoord TimMatavz7

16 augustus 2016 om 19:35

Is niet gek dat je dat dacht hoor. "Ik weet hoe ik er mee om moet gaan. Ik ben natuurlijk ook geen David Beckham." Oftewel Beckham weet niet hoe hij ermee om moet gaan.

17 augustus 2016 om 12:10

Je beschrijft precies wat ik dacht Simon, vind het best wel een rare zin.

Mahrez heeft geen opstap clausule in zijn contract staan en kan dus moeilijk weg..... Kante had dat wel en daardoor kon Leicester moeilijk weerwerk bieden en zag het Kante vertrekken.
2 verschillende situaties en zo lijkt Mahrez bij Leicester te moeten Blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren