Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gestopte’ Villa na drie jaar verrassenderwijs terug in Spaanse selectie

Laatste update:

David Villa zit voor het eerst sinds drie jaar weer bij de selectie van Spanje. Bondscoach Julen Lopetegui heeft de 35-jarige spits opgenomen in de definitieve selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Italië en Liechtenstein.

In 2014 trok Villa voor het laatst het shirt van La Furia Roja aan. De topscorer aller tijden van Spanje zwaaide na het WK in Brazilië aanvankelijk af als international, maar zit nu toch weer bij de selectie. De spits van New York City FC was tot dusver goed voor 59 doelpunten in 97 interlands.

Het is de vraag of Villa ook echt speelminuten krijgt, aangezien hij veel concurrentie ondervindt in de aanval. AC Milan-rechtsbuiten Suso maakt zijn debuut in de Spaanse selectie. Er is ook een plekje voor Marco Asensio van Real Madrid en Gerard Deulofeu van Barcelona.

De volledige selectie:

Doel: David de Gea (Manchester United), José Reina (Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athlétic Club).

Verdediging: Jordi Alba, Gerard Piqué (beiden Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Marc Bartra (Borussia Dortmund), Daniel Carvajal, José Ignacio Fernández Iglesias, Sergio Ramos (allen Real Madrid), Nacho Monreal (Arsenal).

Middenveld: Isco (Real Madrid), Thiago Alcántara (Bayern München), Sergio Busquets, Andrés Iniesta (beiden Barcelona), David Silva (Manchester City), Saúl Ñíguez, Koke (beiden Atlético Madrid).

Aanval: Marco Asensio (Real Madrid), Iago Aspas (Celta de Vigo), Gerard Deulofeu (Barcelona), Vitolo (Las Palmas), Álvaro Morata, Pedro (beiden Chelsea), David Villa (New York City FC), Suso (AC Milan).

Had jij David Villa ook opgenomen in de selectie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een spits was dat. Mooi om zijn naam weer tussen de selectie te zien staan, wel apart. Geen idee hoe hij het in de VS doet?

25 augustus 2017 om 14:02

Hij heeft in 25 wedstrijden 19 doelpunten gemaakt. Is vaak beslissend. Ik vind het prachtig dat hij, na alles wat hij voor Spanje heeft gedaan, er weer bij zit. Hopelijk haalt hij de 100 interlands nog!

25 augustus 2017 om 14:03

Doet het prima daar in de VS. Dit seizoen alweer 19 goals in 24 wedstrijden!

25 augustus 2017 om 14:06

Hij doet het behoorlijk goed, hij had laatst ook een Hattrick gemaakt in de derby. Hij is ook topscorer prachtig voor hem om weeer terug te zijn. Komt nog steeds veel beter uit de verf dan bv. een F.Torres

Niet alleen wij hebben dus een spitsenprobleem...
Maar ja, zij hebben ook gewoon Morata en Asensio rondlopen
Wij ... en ... tja.

25 augustus 2017 om 14:38

Spanje is echt geen vet pot hoor qua spitsen. Asensio is meer creatieve middenvelder of vleugelaanvaller. Morata heeft nog alles te bewijzen, en spitsen als Aspas of Villa op dit moment zijn laag niveau in vergelijking met de rest van de Spaanse selectie.

Als je jaloers wilt worden op spitsen kun je naar Frankrijk kijken met Lacazette, Griezmann, Benzema etc.

25 augustus 2017 om 15:35

Je vergeet Diego Costa die is er net als Benz op dit moment niet bij is. Costa en Morata zijn toch wel lekkere spitsen! Maar Frankrijk indd ook eng met Mbappe die ook in de Spits kan

Als je niet kwijlt van dit middenveld dan moet je echt even je voetbal liefde in twijfel trekken. Ik denk dat het eerste probleem van de bondscoach niet eens is wie als eerst start. Hij moet eerst uitmaken wie hij in de definitieve lijst betrekt. Je moet dus nagaan dat hij ook had kunnen kiezen voor Dani Ceballos, Gabi, Herrera, Diego Costa, Jose Gaya, Laporte(dacht dat hij voor Spanje had gekozen) Inaki williams, San Jose. Zo zijn er nog wel meer die in een andere elftal in de basis zouden spelen.

25 augustus 2017 om 15:35

Helemaal mee eens. Echt ziek, je vergeet dan ook nog Bruno, Mata, Bellerin, Parejo, Valero, Javi Martinez, Inigo Martinez, Iturraspe, Benat, Manu Trigueros, Cazorla etc.. Weet wel dat ik nu spelers nnoem die oud of geblesseerd zijn, maar het feit dat Gabi van Atletico gewoon nog nooit een interland gespeeld heeft zegt genoeg over hoeveel keus ze hebben. Die zou bij ieder ander land echt wel ooit gespeeld hebben.

Oh ja, de beste Spaanse speler die niet is opgeroepen vind ik op dit moment Marcos Alonso

Naar mijn mening DE beste spaanse spits aller tijden! Wat een voetballer was dit toch. Snelheid, tweebenig, afmaker, mannetjes passeren etc. Dit is een spits waarvoor men naar het stadion gaat. Het is geweldig om hem terug te zien in het spaans elftal. DV7 is back!

25 augustus 2017 om 14:38

Precies iemand met een kijk op voetbal. Raul was goed maar David Villa waa echt geweldig! 1 van mijn favoriete spelers. Wat een looplijnen ook, let echt perfect op tot in de centimeters dat hij onside staat.

25 augustus 2017 om 16:45

Villa is idd 1 van de besten. Maar Roberto Baggio vond ik toch iets beter met zijn goddelijke staartjes.

25 augustus 2017 om 21:39

Baggio is Italiaans en hmk33 heeft het over Spaanse voetballers.

26 augustus 2017 om 03:25

Haha mijn fout!

Nu ga ik die wedstrijd tegen Italie zeker volgen, lang geleden dat ik Villa nog heb zien spelen. De laatste keer was sinds hij bij Atletico speelde denk ik. Alweer bijna 4 jaar zeg...

Pfffff, wat een geweldenaar David Villa! Ik volg de MLS niet, maar heeft toch wel aardige stats als 35-jarige spits.

Spanje heeft nog steeds een heerlijke selectie,

Mijn ideale 11 zou er zo uitzien.

Vitolo heb ik gekozen omdat hij aartsgevaarlijk is op de flank, daarnaast brengt hij wat gestalte in de kleine Spaanse ploeg. Asensio volop de kans geven op die linksbuiten, die jongen is on fire.

Thiago/isco/iniesta is een moeilijke. Daarnaast heb je David Silva nog, die nooit teleurstelt in la Roja.

De Gea
Carvajal
Piqué
Ramos
Alba
Thiago/Isco
Busquets
Isco/Iniesta
Vitolo
Morata
Asensio

Mooi voor Villa, hij is nog steeds een topspits. Denk wel dat Morata in de basis zal starten, dat lijkt me ook het beste voor zijn zelfvertrouwen.

Silva, Isco en Asensio zullen ook wel voor het nodige gevaar zorgen. Ik ga er tenminste van uit dat zij basis zijn en dat er niet teveel centrale middenvelders opgesteld worden.

De Gea
Carvajal
Piqué
Ramos
Alba
Koke
Busquets
Silva
Isco
Morata
Asensio
25 augustus 2017 om 15:36

Denk je niet dat Iniesta gaat spelen?

25 augustus 2017 om 15:54

Andere opties spelen momenteel meer en beter. Denk aan Isco, Silva en Asensio. Daarnaast komt Iniesta net uit blessure als ik het goed heb?

Geef dan de kans aan een speler als Sandro? Uiteindelijk heb je Villa toch niet 'nodig' met spelers als Morata en Aspas. Dan kun je toch een jonge speler die ervaring gunnen?

Kan de jeugd denk ik nog veel dingen leren en vind dat hij nou niet enorm veel concurrentie heeft voorin behalve van Morata.

Mijn held. Geweldig dat ie weer bij de selectie zit. Mag hopelijk minuten maken

Ongelofelijk dat marcos Alonso er niet bij zit. Vorig seizoen een geweldig seizoen gehad, vorige week Chelsea 3 punten bezorgd twee keer gescoord (waarvan een geweldige vrije trap). Als ik me niet vergis moet deze knul zelfs nog zijn debuut maken voor Spanje..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren