Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïrriteerde David Luiz reageert op Britten: 'Ik ben geen maagd meer'

Laatste update:

David Luiz is niet blij met de Engelse sensatiepers. De Braziliaan is inmiddels al bijna een jaar weg bij Chelsea, maar werd onlangs weer geconfronteerd met de werkwijze van kranten als de Daily Mail. Dat maakte een smeuïg verhaal van het feit dat de 28-jarige stopper van Paris Saint-Germain zich onlangs liet dopen in het zwembad van vriend en ploeggenoot Maxwell. Luiz scheef vervolgens op Instagram dat hij wil 'wachten' met zijn vriendin.

/

Voor de Engelse boulevardkrant was dat aanleiding om te veronderstellen dat Luiz nog altijd maagd is. "Ik ben erg blij met mijn religie en met mijn doop", reageert de speler op Football Focus. "Nu wordt er ineens druk gespeculeerd over of ik nog maagd ben of niet. Ik ben geen maagd meer", helpt hij het misverstand meteen uit de wereld.

In hetzelfde interview praat de Braziliaans international ook over zijn ambities met Paris Saint-Germain. De Franse club vloog dit jaar uit de Champions League tegen Barcelona, maar wil volgend jaar revanche. "Ik wil de Champions League winnen. Daar ga ik alles voor doen. Dat geldt voor iedereen binnen de club. De fans zijn een grote steun, ze willen die prijs net zo graag als de spelers. We werken samen aan dat doel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is natuurlijk de info waar iedereen op zit te wachten. Gewoon niet op reageren luiz.

22 mei 2015 om 12:19

Ijzersterk duo met Thiago Silva. In het nationale team en bij PSG

Beetje interessant doen op Social media en dan huilie huilie doen als de wolven van de zogeheten pers er op in gaat. Wat zijn je verwachtingen vriend?

Tot dat Ibrahimovic weg gaat, win je niet snel de Champions league meer.

22 mei 2015 om 13:03

Behalve als C. Ronaldo ofzo daarvoor terug komt... zegt niets..

dit is echt precies een antwoord waar die sensatie kranten op hopen :P

Dat hij serieus nog aangeeft geen maagd te zijn he, jezus man zulke berichten moet je juist negeren en niet eens proberen te ontkrachten.

Een matige voetballer en hij is ook nog eens zo stom om te reageren op een pauper krantje als Daily Mail.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren