Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerbrands verwacht ‘deze week’ nieuwe aanwinst PSV te presenteren

Laatste update:

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV verwacht nog deze week een nieuwe speler te kunnen presenteren. Dat laat de sportbestuurder maandag optekenen in het Eindhovens Dagblad.

/

Gerbrands wil niet ingaan op namen, maar de verwachting is dat het gaat om Maxime Lestienne. Dat is een 23-jarige linksbuiten van Al-Arabi; vermoedelijk gaat het om een huur met een optie tot koop. Ook wordt PSV in verband gebracht met het Uruguayaanse talent Gáston Pereiro. Een andere naam die genoemd wordt is Davy Pröpper van Vitesse.

Volgens oud-PSV-trainer Aad de Mos zou Lestienne in ieder geval een uitstekende aanwinst zijn. “Hij is een super aankoop van PSV. Hij gaat minimaal vijftien goals maken, hij was mijn oogappel bij Club Brugge”, aldus De Mos onlangs op Twitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zo ik ben benieuwd. Hopelijk een aanwinst voor de eredivisie. En sterk genoeg voor de CL

Als die Arabische club hem puur voor handel gekocht hebt betekend toch dat hij meer dan 10 miljoen moet kosten als PSV de optie gebruikt ? Lijkt me veelste veel voor een speler die zich alleen in het belgische competitie heeft "bewezen" hoorde dat veel mensen hem niet zo leuk vonden door zijn theater .

29 juni 2015 om 14:20

Hij wordt gehuurd.

29 juni 2015 om 14:42

Abcuracao zegt toch ook "als PSV de optie gebruikt". Overigens zal Al-Arabi ook wel weten dat PSV geen 10 miljoen gaat betalen. Die hopen dat hij het heel goed gaat doen in de Eredivisie, zodat ze hem vervolgens voor een hoog transferbedrag aan een andere club van de hand kunnen doen.

29 juni 2015 om 19:14

Hij heeft zijn reactie aangepast. Eerst stond er iets anders.

29 juni 2015 om 14:32

Volgens de berichten wordt het een jaar huren met een optie tot koop en dat vind ik op dit moment de beste oplossing voor de linksbuitenpositie. Als Lestienne ècht tien miljoen waard is, dan krijgt hij nu een jaar de tijd om dat te bewijzen. En als toch blijkt dat hij tegenvalt, of als Bergwijn zich ineens zo stormachtig ontwikkelt dat Lestienne niet meer nodig is, dan kun je 'm gewoon retour afzender sturen. Lijkt me een verstandige, risicoloze deal zo.

29 juni 2015 om 15:20

Daar ben ik volkomen met je eens. De huurconstructies die PSV maakte met Guardado, Isimat en François Marquet heeft allen goed uitgepakt. Laatst genoemde is helaas door het ijs gezakt, maar daar is ook zo'n huurconstructie voor bedoeld.

Als Aadje een voorspelling doet is het meestal het tegenovergestelde... Dus ik denk dat het een flop wordt haha.

Hij heeft niet echt een geweldig verleden achter zich, de belgische competitie heeft toch wel weinig niveau. Ik zou er niet teveel van verwachten.

29 juni 2015 om 14:37

Ik schat de Belgische competitie niet veel lager in dan de eredivisie, hoor. En een speler waar een jaar geleden 10 miljoen voor betaald is, die zal heus wel wat kunnen. En dat hij het bij Genoa niet gered heeft zegt ook niet zoveel. Luuk de Jong en Andres Guardado zijn ook mislukt in de Europese subtop, maar voor de eredivisie zijn dat prima spelers gebleken.

29 juni 2015 om 14:47

Ik ben het grotendeels met je eens, met uitzondering van die 10 miljoen euro. Dat zegt namelijk ook niet veel. Die clubs uit Qatar zijn zeer vermogend en dat weten Europese clubs ook. Die hanteren daardoor over het algemeen een hogere transferprijs als een club uit Qatar en omstreken zich meld. In mijn beleving zijn ze daar vaak ook "gewoon" toe bereid.

29 juni 2015 om 15:36

Maar ook die lui in Qatar zijn natuurlijk niet gek. Die gaan niet voor de grap zomaar even 10 miljoen investeren, dat doen ze omdat ze geloven dat er winst te maken valt. En juist omdat ze daar zo rijk zijn zullen ze ook vast wel wat goede adviseurs met verstand van zaken in dienst hebben.

Ik verwacht dat Lestienne en Pereiro allebei deze week komen .. Vrijdag Transferdag van Psv dan denk ik dat alles rond is ..
nu nog wachten op Propper en een Verdediger aantrekken het liefst Moreno of Alex.

30 juni 2015 om 09:37

De transfer van Pereiro is reeds van de baan. Hector Moreno gaat natuurlijk niet komen, kan naar de grote competitie en speelt al in een mooie competitie. Alex gaat ook een lastig verhaal worden, maar niet onmogelijk omdat hij natuurlijk al eerder bij PSV heeft gespeeld en ook volgend jaar weinig uitzicht heeft op speelminuten bij AC Milan!

Die worden weer kampioen helemaal als Willems blijft.

Ik zie toch liever dat PSV de centen uitgeeft binnen de Eredivisie, zeker aangezien er voldoende prima opties rondlopen in de eredivisie, Sam Larsson van Heerenveen bijvoorbeeld of Steven Berguis van AZ en in een uiterst geval zie ik zelf Boetius van Feyenoord of Kishna van Ajax als opties aangezien laatste twee bij hun clubs niet helemaal tevreden zijn!

Ik snap gewoon niet de noodzaak om allerlei spelers uit zuid Amerika steeds maar te kopen en zodoende het geld de grens over te jagen en ook nog eens spelers te halen die een veel grotere culturele overstap moeten maken!

En een Belg van 23 bij een Arabische club vandaan halen klinkt al helemaal niet als een versterking, ga dan voor een speler die zichzelf nog volledig wil bewijzen en niet al genoegen heeft genomen met de miljoenen in de zandbak!

Je hoeft van mij niet alleen maar Nederlanders te halen, maar na 1 succesvolle Mexicaan heeft PSV het weer in z'n bol gekregen volgens mij.

29 juni 2015 om 15:08

Waarom zou je veel geld uitgeven aan middelmatige spelers in de ED waar je helemaal niet op vooruit gaat ?
Mpoku ik weet niet of je hem kent is ook een belg die speelt in een competitie in het midden oosten is ook verhuurd aan een europese club en speelt gewoon goed ..
Waarom zou je geen gok wagen om het grootste talent van Uruguay binnen te halen ? waarom zou je liever Berghuis en Larrsson voor veel te veel geld binnen halen terwijl deze jongen maar 5M kost ( oke hij is van buiten de EU )
Psv heeft genoeg spelers van uit de ED gehaald die zijn mislukt .. matavz , Derijck om zomaar 2 te noemen .. Maher heeft het ook moeilijk gehad en Narsingh laat het ook niet helemaal zien ..
Onze laaste 'goude' team bestond uit veel 'onbekende' zuid-amerikanen ..
Ajax heeft ook vaak genoeg spelers uit de ED gehaald die niet functioneren .. Duarte , Siggi , Van de Hoorn , Die zweedse middevelder van Groningen .. het goed doen bij een Nederlandse middemoter is geen garantie op succes bij de topclubs.

Vijftien goals Aad? Aan Aad zijn rekenkunsten zal het in ieder geval niet liggen. Dat liet hij in zijn Vitesseperiode wel blijken.
On: ik vind Lestienne een goede voetballer maar, ik vraag mij af hoe het met de motivatie zit als je op je 22e al besluit in Qatar te gaan voetballen terwijl zijn talent toch wel overal herkend wordt en hij zeker in een grotere competitie had kunnen voetballen.

Ben benieuwd wat er gaat komen. Kan weinig zeggen over die Lestienne nooit zien spelen zelf.

Hij is niet in Qatar gaan voetballen @frankapf ze hebben hem alleen gekocht met de intentie dat ze er tijdens zijn contractduur van 5 jaar winst op gaan maken. Hij was namelijk aan Genoa verhuurd afgelopen seizoen.
Dat zal wel zo afgesproken zijn met de Qatari.

Als Aad begint te rekenen, dan haak ik meestal af

Als Aad de Mos het zegt, is het waarschijnlijk niet zoveel....
Nee, denk dat PSV hier goed aan doet, een jaartje aankijken hoe deze jongen het doet en misschien wordt ie nog een Rode Duivel ook nog. PSV zit volgens mij al jaren achter Lestienne aan.

Aad de Mos "als hij 4 keer tegen Utrecht scoort en dan drie wedstrijden niet scoort maar vervolgens 2 goals maakt in de volgende acht wedstrijden hoeft hij hoeft hij in de volgende 25 wedstrijden nog maar 4 of 5 goals te maken en je zit op 15" Ons rekenwondertje Aad

Maar hij kijkt wel veel wedstrijden en moet eerlijk zeggen dat zijn statistieken voor Brugge gewoon hartstikke goed waren en toen vaak hoopte dat hij naar Eindhoven kwam ben er dus wel blij mee. Zeker als er nog een sterke concurrent/basis speler komt die zowel links als rechts kan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren