Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georginio Wijnaldum spreekt zich uit over mogelijke terugkeer in de Eredivisie

Laatste update:

Georginio Wijnaldum sluit niet uit dat hij komend seizoen op de Nederlandse velden speelt. De middenvelder staat onder contract bij Paris Saint-Germain, dat hem dit seizoen verhuurde aan AS Roma. De Italianen gaan echter niet met Wijnaldum door en ook PSG lijkt volgend seizoen geen plek voor hem te hebben. Een transfer ligt dus in het verschiet en Wijnaldum zegt tegenover het Algemeen Dagblad dat hij alle opties open houdt.

Er is nog veel onduidelijk over de toekomst van Wijnaldum en dat voelt niet goed voor de 32-jarige middenvelder. "De onzekerheid is wel vervelend, ook voor mijn familie", zegt hij tegen het AD. "Het liefst zou je duidelijkheid willen. Of ik volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen kan zijn? Ik maak mijn keuzes op gevoel. Als ik vind dat ik naar Nederland moet of wil, dan zou ik die keuze maken. Maar die heb ik nu nog niet gemaakt. Je moet kijken welke opties je krijgt gedurende de transferperiode."

Het belangrijkste voor de Oranje-international is dat hij het plezier in het voetbal weer terugvindt. "Ik wil spelen, omdat ik twee jaar minder gevoetbald heb. Het is normaal dat het plezier wat minder wordt als je in zulke situaties zit. Ik heb ook zo veel jaren wel dat plezier gehad. Je ging het dan als normaal zien, maar het is niet altijd normaal dat je plezier hebt. Als je geblesseerd bent, voel je je ook niet altijd meer onderdeel van het team. Als je geblesseerd raakt en je weer kan spelen, dan ben je zo blij."

Wijnaldum meldde zich begin augustus in de Italiaanse hoofdstad, debuteerde namens Roma in de Serie A en brak vervolgens tijdens een training zijn scheenbeen. Als gevolg daarvan moest de rechtspoot maar liefst zes maanden revalideren, waardoor hij ook het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan. Uiteindelijk speelde Wijnaldum dit seizoen 23 officiële wedstrijden voor Roma, waarin hij goed was voor twee doelpunten en een assist. Tijdens de verloren Europa League-finale tegen Sevilla kwam Wijnaldum afgelopen week als invaller 52 minuten in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Feyenoord. Haal je ervaren versterking voor op het middenveld nu Kokcu weg is. Ben zelf geen fan (meer) van Wijnaldum, maar denk richting het CL seizoen dat hij toch wel waardevol zou kunnen zijn bij een Feyenoord komend seizoen. Moet ie wel voor een heel laag bedrag (Bijna transfervrij) op te pikken zijn.

11 juni 2023 om 13:35

Jaarsalaris van 9 miljoen. Dat ga je niet zomaar terugschroeven naar 1.5 miljoen haha. Overigens vind ik hem niet fit genoeg ogen om het intense spel van Slot uit te kunnen voeren.

Met Zerrouki, Wieffer, Vd Belt, Timber, Bullaude, Szymanski, Taabouni en zelfs Geertriuda hebben we genoeg talentvolle spelers om die posities te kunnen vullen.

Met name Vd Belt is veelbelovend en van Bullaude verwacht ik ook veel.

11 juni 2023 om 13:39

Feye_88. Hangt heel erg af natuurlijk hoe graag Wijnaldum terug wil en of hij wil cashen of spelen in de laatste periode van zijn carierre. Genoeg spelers die (flinke) stappen terug hebben gezet op latere leeftijd om in Nederland te spelen. Jullie hebben inderdaad genoeg spelers, maar missen tussen die namen wel wat ervaring wat mij betreft. Kokcu was, hoe jong ook nog, al een ervaren kracht op het middenveld en die valt weg.

11 juni 2023 om 13:42

Ik vind wel dat er nog een ervaren speler bij moet overigens. Je levert nu heel veel leiderschap en ervaring in door het verlies van je beste speler.

11 juni 2023 om 13:42

Salaris is zeker een probleem, maar zijn ervaring is wel daadwerkelijk een toegevoegde waarde.. met alleen maar talentvolle spelers red je het niet!

11 juni 2023 om 13:45

Zerrouki, Wieffer, VdBelt, Bullaude, Szymanski, Taabouni en Geertruida hebben op het middenveld allemaal een hele andere rol dan Wijnaldum. Alleen Timber is vergelijkbaar, en die is vaak geblesseerd geweest.

11 juni 2023 om 13:47

@Feye_88

Als een speler terug wil naar de eredivisie, zal Wijnaldum in dit geval, toch wel weten dat de salarissen hier een stuk lager liggen dan in het buitenland? Ok, van 9 naar 1.5 is misschien een groot gat, maar ik verwacht niet dat Wijnaldum denkt dat hij om en nabij de 4 mil bij Feyenoord zou kunnen verdienen. Wijnaldum kent de situatie van Feyenoord toch ook wel, mag je toch aannemen?

11 juni 2023 om 14:31

@spursfan96 En met Wijnaldum haal je iemand in huis die nóg vaker geblesseerd is geweest dan Timber. Bij Wijnaldum krijg ik sterk de indruk dat zijn lichaam op aan het raken is. Dat is niet heel vreemd als je ziet hoe jong hij gedebuteerd is op topniveau, en op wat voor intensiteiten hij gespeeld heeft.

11 juni 2023 om 14:39

.......... Als hij dat salaris wilt behouden is er maar een optie en dat is de zandbak

11 juni 2023 om 13:46

En wie wil je dan op de bank zetten. Ze hebben al een versterking op het middenveld gehaald he. Timber zal al op de bank zitten. Wil je de rest ook op de bank zetten?

11 juni 2023 om 13:49

Degene met de minste kwaliteit en minste vorm, zoals vaak gebeurt

11 juni 2023 om 14:10

Als ik Wijnaldum was, dan had ik gewoon de zandbak gekozen. Voor 50 miljoen per jaar ga je beter erop. Dan spelen voor een schrale miljoentje per jaar. Ik had het wel geweten man.

11 juni 2023 om 14:28

Hij heeft de afgelopen seizoenen tientallen miljoenen binnengeharkt; dan is een 'schaal miljoenentje' per jaar op zich wel genoeg hoor.

11 juni 2023 om 15:55

Wie zegt dat ze hem "in de zandbak" 50mil zouden geven

11 juni 2023 om 15:14

Of iets voor PSV.
Zij hebben sowieso wat kwaliteitsmiddenvelders nodig en houden wel van spelers te huren.

Ben benieuwd of hij buiten zijn ervaring nog wat toevoegt aan de top 3 in Nederland. Na zijn blessure lijkt het toch echt een heel stuk minder te zijn.

Italië, Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn geen opties meer nee. Dan kom je al snel uit bij de Eredivisie. Het zou leuk zijn om hem nog een jaartje bij Feyenoord te zien spelen, alhoewel hij ook altijd nog terug kan naar PSV denk ik. Misschien is zelfs Sparta een optie voor hem? Heeft daar laatst niet iets over gepost?

Hopelijk wint Twente vanmiddag 'gewoon', maar anders zou ik het wel mooi vinden als Wijnaldum met Sparta Europa in gaat!

11 juni 2023 om 13:57

En dan volgend jaar met Strootman, Wijnaldum en de Guzman Europa in? Dat zou wel leuk zijn maar die hebben ook nog Kitolano dan dan zal 1 van die 3 toch moeten banken. Persoonlijk zie ik hem graag terug bij Feyenoord als dat transfervrij en tegen een laag salaris kan.

Poe, een lastige hoor. Kan het topniveau duidelijk niet meer aan. Maar is hij nog goed genoeg voor de Nederlandse top? Ik durf het echt niet te zeggen.

Mi opvolger van Sangare. Controleur met
Scorend vermogen en diepgang. Voetballend ook beter en ervaren.

Wijnaldum wordt door iedereen wel heel erg afgekraakt.. Is absoluut nog een versterking voor de top eredivisie

11 juni 2023 om 14:36

Moeten we nog maar afwachten natuurlijk. Geblesseerd geweest en wordt alweer 33.

Wijnaldum naar Feyenoord???

Onbegrijpelijk dat hij nog steeds bij het NL elftal zit hij heeft al 2 jaar geen goede wedstrijd meer gespeeld.

Blijft zonde dat hij toen ervoor koos om niet te verlengen bij Liverpool. Had te maken met zijn salaris, want hij kon tot 2024 of 2025 bijtekenen. Maar hij wilde een salaris krijgen wat o.a. Milner en Henderson ook verdienden toentertijd en die kregen volgens mij 7,5 tot 8 miljoen pond per jaar, waar Wijnaldum zo'n 4 tot 5 miljoen pond kreeg schijnbaar.

Liverpool bood hem volgens mij toen iets richting de 7 miljoen aan, maar leek toen op weg naar FC Barcelona om toch voor PSG te kiezen waar hij meer dan 10 miljoen euro per jaar verdiend. Helaas een verkeerde keus en lijkt makkelijk praten achteraf, maar vond toen al dat hij beter bij Liverpool kon blijven. Zat perfect op zijn plek daar, werd enorm gewaardeerd, speelde vrijwel alles, was belangrijk en won mooie en grote prijzen.

Als hij terugkeert naar Nederland zal dat bij Feyenoord of PSV zijn. Ik denk dat PSV hem dan het beste kan gebruiken, maar dan moet hij wel heel veel salaris in gaan leveren. Idem dito geldt trouwens als hij terugkeert bij Feyenoord, maar die hebben in principe al een middenveld dat, ondanks het vertrek van Kökcü, meerdere opties heeft rondlopen met o.a. Zerrouki, van den Belt, Wieffer, Timber, Szymanski, Bullaude en denk dat Feyenoord dan voor een jongere middenvelder zal halen.

11 juni 2023 om 13:53

Ik dacht dat hij zelf ook wel is had aangegeven in een andere rol te willen spelen ipv de waterdrager bij Liverpool ondanks dat hij die rol perfect vervulde en weer een meer aanvallende positie op het middenveld zocht omdat het bij Oranje wel een tijdje lekker ging op 10.

Leuke speler voor Sparta tenzij hij nog wilt cashen in Saudi-Arabië voor een jaartje maar qua niveau zou ik het niet heel veel hoger meer zoeken, zeker geen speler voor Feyenoord.

Ik hoop dat hij terugkomt naar Nederland en gaat schitteren bij Feyenoord of PSV. Zou mooi zijn om hem nog een keer de sterren van de hemel te zien spelen en misschien kan hij een van de twee clubs op sleeptouw nemen in Europees verband.

Heeft als 10 altijd een goede klik gehad met Luuk. Maar daar staat Xavi Simons al (hoewel die als buitenspeler beter rendeert vooralsnog). Naast Veerman heb ik liever iemand die de verdediging echt kan ondersteunen. Want afgelopen seizoen zag je wel dat het in de soep liep als Sangaré teveel wilde aanvallen.

Het ligt er dus aan wat Simons wil. Ik denk dat Wijnaldum bij een Eredivisie topclubc waarbij hij gewaardeerd wordt en alles speelt, weer helemaal op kan bloeien. Mits hij blessurevrij blijft. Vorig seizoen was gewoon een rotseizoen voor hem wat dat betreft.

Als ik zie welke ballen Til allemaal vernaggeld heeft afgelopen seizoen; van Luuk, maar ook van Xavi en van Veerman, dan legt Wijnaldum er zo 15 in het mandje.

Buitenkansje voor Zuidam & van Seumeren!

Alsie 80% van zn salaris wil inleveren is ie wat mij betreft welkom.

Moeilijk om te bepalen als hij het nog heeft.
Anders toch een behoorlijke kostenpost.

De romanticus in mij zou t prachtig vinden als hij naar Sparta gaat.

Hij zal verder ook geen opties hebben, misschien een laagvlieger in Engeland ofzo. Maar dan wordt ie overlopen. Heeft een foute keuze gemaakt door naar PSG te gaan destijds, nu uit beeld bij Europese topclubs en ook daaronder.

Is ie biologisch pas 32?
Voetbalt al 3 jaar als n 40 jarige.
Niet in de basis bjj Roma zegt mij genoeg.
Miss heeft Almere er nog wat aan, maar ook dat betwijfel ik

Subtop basis, top bank rouleerder. Komt al jaren te kort..

Zie hem wel naar az verkassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren