Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gefrustreerde Tottenham-aanvoerder wacht transfer op Old Trafford af

Laatste update:

Hugo Lloris overweegt volgens The Guardian in de zomer weg te gaan bij Tottenham Hotspur. De 28-jarige doelman, aanvoerder van zijn club, is bezig aan zijn derde seizoen in Londen. Bij binnenkomst hoopte hij snel Champions League-voetbal te spelen met zijn club, maar dat heeft er nog niet ingezeten. Ook komend seizoen zullen the Spurs niet in actie komen in het miljardenbal, tenzij zich nog een wonder voltrekt. Lloris denkt voor zichzelf na over een overstap naar Manchester United.

/

Lloris zou gefrustreerd zijn over het niet kunnen zetten van de laatste stap, naar de Champions League. Hij voelt dat hij op een kruispunt staat en deze zomer de knoop moet doorhakken. Een opmerkelijk standpunt, aangezien hij vorig jaar willens en wetens een nieuw contract voor vijf jaar signeerde op White Hart Lane. Hij baalt er echter van dat vrijwel al zijn teamgenoten bij Frankrijk in de Champions League spelen en hij niet.

Bij zijn vorige club, Olympique Lyon, was de keeper vier jaar op rij actief in Europa. Paris Saint-Germain zou ervoor openstaan hem terug te halen naar de Franse competitie, maar zelf blijft Lloris het liefst op Engelse bodem actief. Hij wacht af hoe de zaken bij Manchester United zullen verlopen, want David de Gea vertrekt mogelijk bij the Red Devils. Hij staat in de belangstelling van Real Madrid. Als het daadwerkelijk tot een transfer komt voor De Gea, zou United kunnen aankloppen bij Tottenham.

Hugo Lloris kan in de zomer het beste weggaan bij Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar naar die andere club in noord Londen

22 april 2015 om 08:18

Zou inderdaad een mooie club voor 'm zijn. Want al staat hij best redelijk te keepen, die Ospina oogt natuurlijk een klein beetje als een clown en heeft niet echt 'uitstraling'. Mooie bijkomst bij een vertrek van Lloris is natuurlijk dat Vorm kan doorschuiven als 1e keeper.

22 april 2015 om 08:43

Ospina is gewoon een uitstekende keeper met zeker uitstraling, Ospina mag van mij gewoon blijven, maar Lloris is natuurlijk van een ander niveau, het is gewoon een top keeper, man utd zou ook een goede overstap zijn, en het zou natuurlijk mooi voor Vorm zijn om door te schuiven

22 april 2015 om 08:46

Heeft niet echt uitstraling? Hij straalt genoeg zekerheid uit. Weet waar hij mee bezig is, en mag van mij de nummer 1 blijven. Als Cech komt, zou fantastisch zijn, maar ik zie geen redenen om Ospina te vervangen voor Lloris.

22 april 2015 om 09:29

pfff...altijd dat gezeur over uitstraling.
Zo lang ie de ballen maar tegen houdt.

vd sar had tot zn 30e ook geen uitstraling, courtois heeft de uitstraling van een baal hooi.
Maar toch 2 wereldkeepers.

22 april 2015 om 08:18

Heb liever petr cech hoor

22 april 2015 om 09:24

Ik hoef hem niet hoor. Vind hem bij Spurs niet (zo veel) beter presteren dan Ospina bij Arsenal. Wojiech als tweede kan ook prima.. Mocht hij weg gaan dan zou Llorris misschien leuk zijn, maar de absolute nummer een zou hij niet zijn.

22 april 2015 om 09:48

Hele goed keeper, tenminste of was hij een goede keeper? Heb de laatste maanden niet zijn verrichtingen echt bij gehouden. Maar, als hij aanstuurt op een vertrek, zal hij zich zelf wel te goed vinden voor dit team op dit moment.

Off-topic.

Mooie club voor Wijnaldum, maar kans is gewoon niet groot dat hij met deze club CL speelt.
Denk wel dat het een mooi club voor hem is, in een mooie competitie met een goed salaris. Maar, waarom dan niet een extra jaar blijven bij PSV in de CL!

22 april 2015 om 11:52

De reden dat hij weg zou willen is omdat hij naar Tottenham is gekomen met de verwachting op korte termijn Champions League te gaan spelen. Dit is echter niet realistisch gebleken. Clubs als United, City, Arsenal, Chelsea en Liverpool spelen wat dat betreft eigenlijk altijd om de top-4 en tot nu toe heeft Tottenham zich nooit echt voor een heel(!) seizoen kunnen meten met ze.

Daarnaast is Lloris zeker een goede keeper, misschien ook wel beter dan Ospina (al betwijfel ik dat eerlijk gezegd ook een beetje, maar om neutraal te blijven...) Echter is hij zeker niet zo veel beter dat ik zou zeggen dat hij naar ons moet komen en Ospina daardoor naar de bank zou moeten.

Lloris heeft zelf een aantal weken geleden gezegd dat hij niet wilt vertrekken

Het eens zo trotse Tottenham is af gezakt naar de grijze middenmaat.
Op Kane na zijn het een hoop drama-spelers geworden.
Lloris als gij je kunt verbeteren,doen man.

Hij is nu op een leeftijd dat hij prijzen wil pakken. Ik snap daarom wel dat hij weg wil bij Tottenham. Spurs hebben nog steeds moeite om aansluiting te vinden met de topclubs. Met dit beleid zie ik het de komende jaren ook niet gebeuren.

22 april 2015 om 08:51

Aan je laatste zin te zien weet ik al dat je niet echt weet wat de stand van zaken zijn. De rotte appel die voor het slechte beleid zorgde, Baldini, krijgt minder macht en in een mum van tijd is hij weg. Hij wordt vervangen door Paul Mitchell, hoofdscout van Southampton. Levy kan nog steeds verkopen als de beste en Pochettino is een uitstekende trainer. Ze zullen hem de tijd geven. On: Raar dat onze aanvoerder eerst een nieuw vijf(!)-jarig contract tekent en dan praat over een vertrek. We hoeven hem niet te verkopen, dus als hij weg zou willen, dan alleen tegen minimaal veertig miljoen.

22 april 2015 om 09:22

Hoezo geen verstand van zaken... Dat je het er niet mee eens bent, oke, maar geen verstand van zaken...

Op zich zegt hij niks raars. Ja, ze halen bakken geld binnen, maar halen ze daar echt iets voor terug? Worden ze sterker? Het lijkt misschien sterker, en elk jaar zullen ze laten zien dat ze erbij horen en boven Arsenal zullen eindigen, maar tot nu toe... Toen ze een week boven Arsenal stonden kwamen de praatjes al, die zijn nu ook weer weg.

Nee, ik zie ze voorlopig niet aansluiten bij de top. Zelfs al zouden ze 40 miljoen, wat ik overdreven vind, binnenharken, dan nog moet het goed geïnvesteerd worden en dat is afwachten.

22 april 2015 om 19:39

Wacht nou maar effe tot volgend jaar, wij geloven in de ploeg die Arsenal en Chelsea dit jaar oprolde met aanvallend voetbal (zit in Tottenham bloed). Poch moet even de ruimte krijgen en @lukaronaldo7 heeft gelijk.
Wij worden nooit Boring Spurs

Hoop natuurlijk met heel mijn hart dat De Gea blijft. Maar mocht hij weggaan heb ik altijd al al op deze keeper gehoopt als opvolger. Vind Lloris echt een geweldige keeper!

22 april 2015 om 10:16

Zou eerst valdes testen voordat je geld alleen lloris uitgeeft.

Van miljoenenbal naar miljardenbal. Het is ook nog eens de waarheid. De Spurs zijn en blijven gewoon 6e club van Engeland.

22 april 2015 om 19:39

Wel de mooiste

Ik snap dat hij graag Champions League wilt spelen, dat gaat bij de Spurs niet lukken helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren