Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Geertruida twijfelde hele voorbereiding om te trainen bij Feyenoord’

Laatste update:

Voor Lutsharel Geertruida zijn de druiven zuur nu zijn transfer naar RB Leipzig definitief van de baan is. Woensdag trokken de Duitsers de stekker uit de onderhandelingen, toen Feyenoord een bod van 29 miljoen euro van tafel veegde. Geertruida cancelde zijn vlucht met familie en zaakwaarnemers, wordt geen multimiljonair - hij kon bij Leipzig een veelvoud verdienen - maar ziet bovenal een droomtransfer in rook opgaan.

"Het ene moment dacht de vice-aanvoerder van Feyenoord dat hij bij zijn club het transferrecord ging verbreken en een paar uur later zat hij hoofdschuddend thuis met de gedachte, dat alle dromen over een toekomst in de Bundesliga en een miljoenencontract ruw zijn verstoord", schetst Marcel van der Kraan de situatie in De Telegraaf. De journalist weet dat de klap hard is aangekomen bij Geertruida.

"De Duitsers hebben de speler het hoofd op hol gebracht, hem van alles beloofd en hebben woensdag rond lunchtijd de onderhandelingen finaal afgebroken", gaat Van der Kraan verder. "Al vanaf de eerste dag van de voorbereiding twijfelde Geertruida of hij nog zou gaan trainen bij Feyenoord, want achter de schermen was hem al het hele plaatje bij de nummer drie van de Duitse Bundesliga geschetst."

Geertruida, die woensdag gewoon op het veld stond bij Feyenoord, zag onder meer een riant salaris aan zijn neus voorbijgaan. "Zijn salaris zou niet een, twee of drie keer hoger worden maar bijna vier keer zoveel bedragen als bij Feyenoord. Mentaal zal hij wel een aantal dagen nodig hebben om alles te verwerken", besluit Van der Kraan. Heel lang heeft Geertruida niet om te treuren. Aanstaande zondag wordt een beroep gedaan op zijn professionaliteit, als Feyenoord het seizoen aftrapt tegen Fortuna Sittard.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is nog geen 31 augustus, niet leuk voor hem maar laten we wel zijn, captain bij Feyenoord en verdiend alsnog voldoende.
Zijn stap komt echt wel.

10 augustus 2023 om 08:42

En heeft deze 'journalist' dan persoonlijk contact met Geertruida dat hij weet hoe hij zich voelt?
Die Telegraaf bronnen zijn echt van het allerergste soort. Ik vermijd nu al alle artikelen die met Valentijn en Verweij te maken hebben, maar moet ik nu ook voorzichtig zijn bij Feyenoord berichten?

10 augustus 2023 om 08:46

De bronnen van de telegraaf zijn hun eigen duimen.

10 augustus 2023 om 09:01

Ja volgens mij wel. Al zijn de bronnen bij veel Feyenoord supporters "hun gevoel" wat natuurlijk net zo betrouwbaar is als de duim van Valentijn en zijn collegas.

10 augustus 2023 om 10:32

Valentijn zit de hele dag op z’n duim.

10 augustus 2023 om 10:35

Donkerbruin vermoeden van Valentijn

10 augustus 2023 om 10:52

Hahahaha Gadverdamme.
Valentijn en de donker bruine duim....lekker boys.

Ot:
Is Telegraaf nou ook al bij Feyenoord aan het stoken. Blijf leekker in Amsterdam met die roddel journalistiek joh .

Snap best dat Luts teleur gesteld kan zijn. Maar geloof ook dat hij zich daar overheen kan zetten en dit jaar gewoon alles kan geven voor Feyenoord. Als hij minstens net zo goed speelt als afgelopen seizoen, komt die mooie transfer er toch wel.

10 augustus 2023 om 11:52

Nee, moet je helemaal zelf weten hoor.Ik lees deze berichten omdat ik het vermakelijk vind, niet omdat ik denk dat de absolute waarheid op Voetbalzone of de Telegraaf of door Valentijn of door VI wordt vermeld.Vervolgens komt er een meninkje uit voort die puur subjectief is!

10 augustus 2023 om 09:41

Als Feyenoord slim is dan breken ze nu natuurlijk nog wel even zijn contract open met een forse verhoging, met de belofte om volgend jaar goed mee te kijken met zijn transfer. Beetje zoals Ajax vorig jaar met Timber heeft gedaan. Daarmee slaat in 1 klap het hele frustrerende om

10 augustus 2023 om 09:56

Hebben ze vorig seizoen al gedaan. Ging heel moeizaam dus ben bang het niet nog een keer lukt. Volgend seizoen moet je denk ik ook echt afscheid nemen.
Zoals met Kokcu moet je niet opnieuw willen.

10 augustus 2023 om 10:05

Gaat denk niet gebeuren mits er een monsterlijk salaris komt.
Ik had ook idee dat er afgelopen jaar met verlenging afspraken gemaakt zijn qua weggaan maar dat denk ik dan niet haha

Complete onzin. Geertruida is een jongen van de club en is juist teleurgesteld in de houding en handelswijze van Red Bull. Lijkt me ook niet dat dit z’n droomclub is. Bron Telegraaf zegt weer genoeg.

10 augustus 2023 om 08:39

Geertruida kan toch ook ieder moment in zijn hoofd hebben gehad te gaan stoppen met trainen omdat hij dacht dat de transfer bijna rond was? Daarnaast denk ik dat Leipzig voor totaal niemand een droomclub is, maar als jij je salaris kan verviervoudigen, een stap omhoog kan maken naar de 2e/3e club van de Bundesliga met grote kans om via hen naar de echte top te gaan is teleurgesteld zijn in een afgeketste transfer niet gek.

10 augustus 2023 om 08:50

Waarom kan Leipzig geen droomclub zijn? Is gewoon een club waar jonge talenten naartoe gaan en zich heel goed ontwikkelen doorgaans. En vanaf Leipzig maken ze vervolgens weer een stap naar de top, zoals je zelf aan aangeeft. Een droomclub hoeft niet altijd een eindstation te zijn toch?

10 augustus 2023 om 09:17

Ja, dat zou kunnen.
Het blijft giswerk.
Ik denk niet dat Geertruida een speler is die zou gaan muiten door niet naar de trainingen te gaan.
Er is ook al gemeld dat Geertruida inderdaad ontevreden en teleurgesteld was/is door de houding van Leipzig in de onderhandelingen, dit was in een X (twitter ) space van Ftm.
Ik denk ook wel dat als hij zich zo blijft ontwikkelen zoals nu, wedstrijden in Oranje meepakken, sterk spelen in de CL en misschien opnieuw kampioen worden, dat je dan ook richting een vraagprijs van 40 miljoen kan gaan en een grotere club.
Dan zou hij wel moeten verlengen, maar daar zie ik geen probleem in.

10 augustus 2023 om 09:17

Ik kan me niet voorstellen dat je als 7-jarig jochie (ik noem maar een leeftijd) droomt van Leipzig hier in NL, laat staan dat je weet waar het ligt. Daarom lijkt de term droomclub hier als superlatief gebruikt en weer eens niet journalistiek...

10 augustus 2023 om 09:26

Misschien ben ik te veel voetbalromanticus (de huidige generatie is dat over het algemeen minder. Zie de vele PSG en Man City shirts van tegenwoordig), maar iemand met een Leipzig shirt heb ik nou nog nooit gezien.

10 augustus 2023 om 09:35Als of mensen City, PSG en Chelsea wel als droomclubs zagen zon 30 jaar geleden. Tijden veranderen. Leipzig speelt standaard Champions League, top-3 Bundesliga en qua salaris ga je er dik op vooruit. Perfecte stap voor jonge talenten. De ideale stap onder de absolute top. Dat het nog niet de allure heeft van een Dortmund of Arsenal ben ik met je eens, maar dat heeft een City ook niet ten opzichte van een Bayern of Real. Spelers kijken tegenwoordig helemaal niet naar historie, achterban etc.

10 augustus 2023 om 09:36

@harecles: alleen noemt niemand Leipzig een droomclub, behalve F010 zelf

Droomtransfer is wat anders dan droomclub.
Ik kan me immers prima voorstellen dat het verviervoudigen van je salaris, dikke tekenbonus, spelen in de Bundesliga en een basisplaats bij een (sub)topclub die bekend staat om talentontwikkeling best een 'droom' is.

10 augustus 2023 om 09:43

Dan duurt het dus nog minimaal 15 jaar voordat ze Leipzig als droomclub gaan zien.

10 augustus 2023 om 10:18

Ah duidelijk hahah. Moet me ook hiermee mee ook niet bemoeien, maar toen ik Leipzig en droomclub las proestte ik toch wel een btje in de koffie. Leipzig wel mooie stad trouwens (voordat ik daar weer gezeik mee krijg). Prettige dag

10 augustus 2023 om 10:20

@DerKaiser
Chelsea was echt wel een droomclub in mijn ogen ook 25 jaar geleden met Gianluca Zola, Desailly, Gudjohnson,Gullit etc

10 augustus 2023 om 11:05

Absoluut hoor, voor Brian Brobbey was het ook een droomclub! Kon daar een vorstelijk salaris verdienen.
Nee maar is gewoon geen aansprekende stad, wat je beschrijft over voetbaltechnisch ontwikkelen dan weer wel.
Ergens gun ik Geertruida een mooie transfer, een verviervoudiging van je salaris is natuurlijk spectaculair maar misschien dan in de winter of alsnog deze zomer een PL-transfer. We gaan het zien.

10 augustus 2023 om 11:17

@rambo
Ik benoemde bewust 30 jaar geleden, want 25 jaar geleden wisten ze inderdaad de weg omhoog te vinden😉

10 augustus 2023 om 12:13

Waarom Leipzig niet en de nieuwe club van Kokcu wel? Ik snap dat niet elk 7 jarige aan deze club denkt maar als je wat ouder en wijzer bent zie je aan alles dan Leipzig enorme stappen heeft gemaakt en inmiddels ook wel bekend staat dat er veel talenten zich heel erg goed ontwikkelen.

10 augustus 2023 om 08:49

Tsja, wie is nu geloofwaardiger. De Telegraaf of een random forumlid? Ik weet het oprecht niet 😉

10 augustus 2023 om 09:03

Dat inderdaad een random forumlid het als een feit brengt dat het niets is, dat is inderdaad je reinste nonsens. Maar van een journalist die niet direct betrokken is ook. Dit toont ook weer aan hoe rot de media in dat opzicht is. Degene die de scoops willen hebben, in dit geval bij voetbal, verzinnen vaak dingen om relevant te blijven. En dan moet het natuurlijk wel een nieuwswaardig itempje zijn. Ik geloof ook pas iets als ik het van de speler zelf heb geboord. Niet van een nietszeggend lid hier of van een journalist die het viavia heeft gehoord.

10 augustus 2023 om 09:06

Tsja, en Bild heeft weer een heel ander verhaal. Ik lees beide kranten niet dus ich habe keine ahnung maar wie is nu geloofwaardiger, Bild of de Telegraaf?? 🤔

10 augustus 2023 om 09:20

Ik durf te stellen dat een random forumleden meer verstand van voetbal heeft dan Driessen en co. Daarnaast zijn het ook vaak die hard supporters met meerdere bronnen van hun eigen club. Dus ik geloof eerder een formulier dan de Telegraaf.

10 augustus 2023 om 09:32

Dat kan Rochus. Ik denk dat je er faliekant naast zit. Even los van het voetbalverstandgedeelte.

10 augustus 2023 om 09:50

Martinator

Ik zou in dit geval het ‘random’ forumlid geloven. Zelf kan ik het vanuit een redelijk betrouwbare bron namelijk ook bevestigen dat dit onzin is.

Bron? Dezelfde die 2 weken eerder al de contractverlenging van Gimenez wist, dezelfde die wist dat Bijlow niet maar ManU zou gaan, dezelfde die de aanstaande transfer van Nieuwkoop dagen voor de media al wist en dezelfde die wist te vermelden dat Feyenoord pas akkoord zou gaan met Leipzig als er 35+ miljoen op tafel kwam. Hij luistert naar de naam Dennis…

Soms zijn forumleden inderdaad een tandje geloofwaardiger dan die pannenkoeken van een journaillle.

10 augustus 2023 om 10:14

Jij hebt wel interessante vrienden zeg!

10 augustus 2023 om 09:15

En jij weet dus wel dat het complete onzin is? Net zo geloofwaardig als de Telegraaf 😂

10 augustus 2023 om 09:25

Als er een bron was, dan zou er wel bij staan ‘zo zeggen bronnen dichtbij de speler’ of iets dergelijks. Het feit dat er staat ‘mentaal zal hij wel een paar dagen nodig hebben’ geeft aan dat het berust op een aanname. Ook het aandikken met zaken als ‘wordt geen multimiljonair’ slaat nergens op. Die jongen verdient bij Feyenoord ook al miljoenen, dus multimiljonair (meer dan 1 miljoen) is hij al.

10 augustus 2023 om 12:58

“People familiar with the matter” doel je op. Dat is de grootste Engelse vrijbrief om onzin te schrijven.

10 augustus 2023 om 09:20

Leuke is dat dat er dus ook staat:
"de Duitsers hebben de speler het hoofd op hol gebracht, hem van alles beloofd en hebben woensdag rond lunchtijd de onderhandelingen finaal afgebroken", gaat Van der Kraan verder. "al vanaf de eerste dag van de voorbereiding twijfelde Geertruida of hij nog zou gaan trainen bij Feyenoord, want achter de schermen was hem al het hele plaatje bij de nummer drie van de Duitse Bundesliga geschetst."

10 augustus 2023 om 09:28

Droom lekker verder in je walhalla wat Feyenoord heet. De nummer 3, 4 of misschien zelfs 5 in de laatste 23 jaar van de eredivisie. Die jongen ziet zijn transfer afgeketst worden, een club die 3 klasse beter is dan waar hij nu speelt. Het salaris wat 4x hoger ligt en je om die reden in èèn klap financieel onafhankelijk bent. Haal die rood witte plaat voor je hoofd weg en kruip onder je fey dekbed.

10 augustus 2023 om 09:34

Ach gut, gaat het jochie? Blij dat het er uit is? Man man man wat een frustratie lees ik hier..

10 augustus 2023 om 12:45

@grasveld: heb je het nou over de club met de meeste Europese prijzen en finales van alle Nederlandse clubs de afgelopen 23 jaar? En verder overigens ook de nummer 3 qua prijzen in Nederland in dezelfde periode

10 augustus 2023 om 09:36

Geertruida kon zijn hele familie goed zetten met het contract van Leipzig balen als je nu voor een veel lager salaris bij Feyenoord moet voetballen, nadat je het had gevisualiseerd dat je een huis kon kopen voor je broers/zussen, ouders etc.

10 augustus 2023 om 09:53

teleurgesteld in de handeswijzige van RB Leipizig? Verklaar je nader, volgens mij leggen die een prima bedrag op tafel. Feyenoord mag dat natuurlijk weigeren, maar Leipzig handeld gewoon prima.

10 augustus 2023 om 10:36

Er zijn andere bronnen (lees bijvoorbeeld FR12) die dit verhaal bevestigen dat Leipzig mogelijk al bezig was met een alternatief. Juist Leipzig is door het Geertruida kamp als schuldige aangewezen aangezien ze het vroegtijdig lieten klappen (die 36 mil wordt hier niet genoemd). Ze hoeven dan ook niet meer terug te komen mocht alternatief alsnog klappen. Wie de waarheid hierin spreekt weet ik natuurlijk ook niet, maar hartstikke hartstikke zuur voor die jongen.

10 augustus 2023 om 10:40

je hoort allemaal verschillende verhalen, gok dat de waarheid ergens in het midden ligt. Denk ook niet dat Leipzig weer terugkomt, die willen volgens Bild max 32 betalen en geen 36. Volgens andere bronnen is dat 29 miljoen er verlangd Feyenoord 30. Dusja wat is de waarheid? Feit is in elk geval dat Leipzig hem te duur vind en doorschakeld. Mocht Feyenoord echt 36 miljoen verlangen, dan begrijp ik dat ook wel.

10 augustus 2023 om 11:24

Klopt idd wat je zegt. Het zal een combinatie van beide zijn geweest (een vindt het bedrag te hoog om te betalen en ander vindt het bod te laag om te accepteren). Uithuilen en weer doorgaan.

10 augustus 2023 om 10:04

Ja, en jij bent wel een insider?
Berghuis was ook een jongen van de club, en plotseling ging hij naar de concurrent. Buiten het feit om dat het een begrijpelijke stap was toen de tijd, bedoel ik ermee te zeggen: Spelers kunnen een hoop zeggen voor hun achterban, maar zodra ze een stap kunnen maken naar een betere en mooiere competitie, betere club én een financiële stap kunnen maken kiezen ze toch echt voor hun zelf.

10 augustus 2023 om 10:57

Ik neem dan aan dat jij Geertruida persoonlijk kent uiteraard en jij hebt bij de contract onderhandelingen gezeten natuurlijk…. En dan zeggen dat de Telegraaf ongeloofwaardig is.

10 augustus 2023 om 11:24

Jij weet net zoveel als de media! Weinig dus! Uiteindelijk draait het om ambitie en ook geld. Sportieve uitdaging etc etc. Zolang hij zelf nog niets heeft gezegd over dit voorval is het gissen..

10 augustus 2023 om 11:30

Wat een onzin. Ze waren er al met elkaar uit speler en club. Tot Feyenoord 10 meer wilde.

10 augustus 2023 om 12:42

@F010: wat jij zegt haal ik eigenlijk ook uit deze tekst

Bron de Telegraaf.

Gaan zij nu alleen stoken bij de clubs? Is dat hun manier van geld genereren.

On. Die jongen is gewoon prof. Zal teleurgesteld zijn maar zal knop omzetten en knallen dit seizoen.

10 augustus 2023 om 08:42

Ja, ze zijn smakeloze zwijnen die alles doen voor clicks en shockvalue. VZ lift daar lekker op mee. Weet waar je mee te maken hebt.

10 augustus 2023 om 08:47

Zolang zaken als clicks en noem het maar op doorslaggevend zijn met betrekking tot het verdienmodel, hoef je geen nauwkeurige journalistiek te verwachten van mediaplatformen. Slecht/negatief nieuws verkoopt beter en trekt meer publiek. Best triest dat journalistiek gedegradeerd is van vakwerk naar roeptoeteren, eenzijdige berichtgevingen of zelfs ongefundeerde lappen tekst, gebaseerd op onderbuikgevoel.

10 augustus 2023 om 08:49

Klopt Sirius. En dan valt het qua voetbaljournalistiek nog mee. Dat is toch niet belangrijk. Maar hetzelfde gebeurt ook met politieke verslaggeving en andere gebieden die van groter belang zijn voor de maatschappij.

10 augustus 2023 om 09:02

Precies dit Sirius. Media hebben geen idee (of wel en het interesseert ze gewoon niet) hoe ontwrichtend dit werkt op de maatschappij. Hoe het alles en iedereen tegen elkaar op zet. Alleen de weldenkende mens met gezond boeren verstand weet er gelukkig nog doorheen te prikken. Maar kijk verder alle voetbalfora er maar op na: overal is het haat en nijd.

10 augustus 2023 om 08:45

Ik denk dat hij er gewoon weer staat straks hoor. Anders speel je gewoon niet en dan dus ook niet in de kijker van een eventuele andere club.

Ben blij dat hij vooralsnog blijft want ik vind hem echt een van de beste spelers uit de ED.

10 augustus 2023 om 08:56Wat is jouw bron dan dat de telegraaf er naast zit Mrkrillin? Jouw grote duim?

Voetbalzone en dan vooral moderators. Kunnen jullie dit soort berichten aanpassen of verwijderen? Het voegt echt niks toe. Elke x oh de telegraaf zitten ze te stoken?

Zo werkt de media al Jaren. Als men dat niet bevalt dan klikt men toch niet. Ik hoop dat jullie moderators hier wat aan kunnen doen, want het zijn ook bijna altijd dezelfde mensen.

Feye_88 jij zou toch de berichten die overgenomen zijn van de Telegraaf toch niet meer openen en zeker niet meer op reageren? Zei je van de week nog, gisteren en vandaag gewoon weer gereageerd..

Smakeloze VZ leden noem ik jullie. Val een ander niet continu lastig met jullie gezeik aub.

10 augustus 2023 om 09:01

Keeperboobs

Lees onderstaande. Dit komt juist uit zijn duim.

"het ene moment dacht de vice-aanvoerder van Feyenoord dat hij bij zijn club het transferrecord ging verbreken en een paar uur later zat hij hoofdschuddend thuis met de gedachte, dat alle dromen over een toekomst in de Bundesliga en een miljoenencontract ruw zijn verstoord", schetst Marcel van der Kraan de situatie in De Telegraaf. "

Verder over Geertruida de Feyenoord volgers die echt kort er op zitten, niemand gaf aan dat Geertruida al vanaf begin voorbereiding twijfelde om te trainen. Als je beelden ziet, zie je gewoon een vrolijke gast die aan het trainen was.

Enige wat wij weten, is laatste social media update van Geertruida over buigen en breken. Daar moetenn wij het mee doen. Meer is er niet.

Of denk je dat de Telegraaf man het beter weet dat die andere volgers?

10 augustus 2023 om 09:11

Mrkremlin,

Hoezo komt dat uit zijn grote duim? Jij weet zeker dat hij niet iemand gesproken heeft uit zijn omgeving?
Maar jij weet het dus beter? Toon maar aan dat het zijn grote duim is. Ik ben benieuwd naar jouw bron.

10 augustus 2023 om 09:13

Misschien moet jij, keepertoob, naar noord-Korea gaan. Daar respecteren ze een andere mening ook niet zo. Los daarvan zeiken op mensen die zeiken is ook niet echt snugger. Of vindt jij van wel.

10 augustus 2023 om 09:18

Aanvulling, hier op VZ zijn legio lijstjes te vinden waaruit blijkt dat Driessen en consorten er vaker naast zitten. Sterker nog bij een scoop zitten ze er meestal naast. Hoezo zouden zij dan nu wel goed zitten?

10 augustus 2023 om 09:37Keeper

Jij begon over duim he..ik had nergens in mijn eerste bericht duim getypt. Gaf alleen aan dat zij continue aan het stoken zijn.
Gaf aan is dit hun doel, dus continue negatief en proberen te stoken.

"ik ben benieuwd naar jouw bron."

Verder blijf jij over duimzuigen. Als je mijn 2e bericht had gelezen, daar gaf ik aan dat er andere bronnen zijn die dichterbij Feyenoord staan, die serieus genomen worden door Feyenoorders en vaak goed hebben. Als er iets zou spelen, dan hadden deze bronnen dit toch allang gemeld.

Als ik niet fout heb, zijn er 2 bronnen die Feyenoorders volgen.

Dus daarom mijn vraag, wie zou het beter weten. De telegraaf waar blijkt die heel vaak verkeerd hebben, of persoonlijke hetzes tegen bepaalde personen starten of die bronnen die het dus vaak wel correct hebben


Tot slot, ik ben Ajacied he. Dus ik zou dus juist super blij moeten zijn als er onrust daarkomt met hun beste speler. Dit vergroot de kansen voor mijn club.


10 augustus 2023 om 09:48

Mrkrillin, De telegraaf moet je totaal niet serieus nemen die hebben bij Ajax geen ingang meer en nu gaan ze bij Feyenoord stoken en onzin uitkramen , Want denk je nu echt dat Feyenoord een bod van 29 miljoen zou wijgeren op Geertruida dan waren ze wel gek ook . maar de rioolkrant wil weer even goedkoop scoren met onzin uitkramen . .

10 augustus 2023 om 09:58

@rochus

Omdat ze ook vaak genoeg juist zitten. Het is een commerciã«le krant. Als die volgens jullie alleen maar onzin zou schrijven dan zouden ze denk ik ook niet zo goed draaien als krant zijnde.

Ik moet naar Noor-Korea gaan? Zegt iemand die wilt dat de Telegraaf genegeerd wordt want het pas niet in je straatje, misschien moet je er zelf heen gaan.

Deze site is een site om een discussie te voeren. Eerst 10 berichten moeten te lezen van oh telegraaf is onzin, voegt NIKS toe aan een discussie. Negeer het dan, blijf lekker weg.

Hoe zou jij het vinden als ik gewoon continu onder jouw bericht zou vermelden, och Rochus die zuigt uit zijn duim want zit er zo vaak naast. Elke x weer. Wat schieten we daarmee op? Precies niks.

Als het niet eens bent met iemand zijn mening onderbouw het dan. Reacties als, oh telegraaf is dus onzin is geen onderbouwing.

Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen dat Geertruida al met zijn hoofd in Duitsland was en dat hij eigenlijk had verwacht dat de transfer allang en breed afgerond zou zijn en hij niet meer bij feyenoord zou trainen.
Maar hier weet men zonder bronnen even te vertellen dat dit sowieso niet waar kan zijn.

Grappig dat je naar Noord Korea verwijst, terwijl ik Leden alleen maar wijs op de functie van deze site. Jij vindt mijn mening niet leuk en wilt meteen mij naar Noord Korea hebben, beetje hypocriet niet?

10 augustus 2023 om 10:04

@mrkril,

Ik vroeg of hij dit uit zijn duim zoog.vandaar ook een vraagteken. Waarop jij reageert.

Keeperboobs

Lees onderstaande. Dit komt juist uit zijn duim.

Waarop ik vervolgens reageer met bronnen waaruit dat blijkt.

Ik vroeg er naar, jij geeft het antwoord uit zijn duim en nu verdraaien dat ik begon over duim?
Ja gast ik vroeg er naar en jij beantwoordt het.
Je bent niet heel anders dan de telegraaf lees ik wel..

Laatste keer dat ik druiven bij Geertruida at, waren ze nog lekker zoet. Dat krijg je ervan als je ze te lang op kamer temperatuur laat.

Daarom doet Feyenoord er goed aan om hem WEER een nieuw contract aan te bieden tegen een hoger salaris, liefst met een extra jaar en eventueel met een gelimiteerde transfersom van 35M oid. Dan voeg je daad bij het woord als je aangeeft hoe belangrijk hij voor je is.

10 augustus 2023 om 08:45

Volgens mij maakt Feyenoord tegenwoordig hele duidelijke contractafspraken. Ik denk dat ze bij luts hebben aangegeven: We verlengen je contract met een jaar en als (bijvoorbeeld) 32,5 miljoen geboden wordt ben je weg. Daar staat een mooie vergoeding tegenover.

Zoiets hebben ze ook bij Kokcu gedaan vorig jaar. Die wilde weg. Feyenoord zei toen: blijf nog 1 jaar en je mag voor 25 miljoen plus wat bonussen weg. Daarom leek dat bedrag wat aan de lage kant.

Je ziet dat Feyenoord juist goed geworden is in het managen van spelerscontracten en het tevreden houden van spelers. Ze hebben wat dat betreft geleerd van t verleden.

10 augustus 2023 om 09:15

Het recht ligt bij Feyenoord, maar ik kan me voorstellen dat als je ergens 4 keer zoveel kunt verdienen je best wel even zuur bent als dat niet doorgaat.

10 augustus 2023 om 09:18

@gdoxu het probleem met dit soort afspraken is dat de prijzen enorm over de kop gaan de laatste jaren. Maak je nu zo’n afspraak voor 35 miljoen, krijg je volgend jaar de hele wereld over je heen als hij voor dat bedrag gaat omdat de prijzen op dat moment zo gestegen zijn dat 70 miljoen logischer was geweest.

10 augustus 2023 om 10:47

Zeker waar, maar eerste prioriteit voor Feyenoord is nu om de speler op en top gemotiveerd te houden. We kunnen wel denken dat hij hart voor de club heeft en altijd volledige inzet zal tonen, maar dat is natuurlijk onzin. Die jongen zal het de club kwalijk nemen dat ze hem geen transfer hebben gegund en daar moet hij zo snel mogelijk vanaf. Eind volgend seizoen heeft hij nog maar 1 jaar contract, dus dan staat Feyenoord sowieso al zwakker

Als hij het bij Feyenoord goed blijft doen krijgt hij nog wel meer kansen en als Feyenoord het goed blijft doen krijgt hij ook wel grotere kansen. Maar als hij en/of Feyenoord (zoals in het verleden vaak is gebeurd) nu weer wegzakt zou dit voor beide wel eens heel zuur kunnen worden. Komend seizoen is voor beide erg bepalend. Ben heel benieuwd.

Ik ben dan toch wel benieuwd of Feyenoord (direct) toestemming heeft gegeven voor dergelijke gesprekken. Zo niet dan heeft Leipzig toch een zeer vies spelletje gespeeld. Zeker ook aangezien hun eerste aanbieding 18 miljoen was, waar Geertruida's waarde wordt geschat op 25 miljoen. Mocht Leipzig die toestemming niet hebben gevraagd, en dit verhaal blijkt te kloppen, dan hoop ik dat Feyenoord stappen tegen die club gaat ondernemen.

10 augustus 2023 om 08:39

Als dit waar is dan zou 29 miljoen dus een geweldig bod zijn. Is het natuurlijk sws al, dus vind het wijzen naar "de Duitsers" zoals hierboven zo stijlvol omschreven niet geheel terecht. Feyenoord is te hoog in de boom gaan zitten. Daar veranderd 1 landstitel niets aan. Als ie ook een jaar in de CL zou hebben geschitterd dan kun je dergelijke bedragen gaan vragen.

10 augustus 2023 om 08:59

Maar op het moment dat Leipzig contact met Geertruida opnam lag er, volgens bovenstaand verhaal, nog helemaal geen aanbieding of slechts 1 van 18 miljoen. In zo'n geval betwijfel ik ten zeerste of Feyenoord goedkeuring heeft gegeven om een dergelijk gesprek aan te gaan. In zo'n geval kun je dus prima stappen tegen zo'n club ondernemen.

Verder is Feyenoord helemaal niet te hoog in de boom gaan zitten. Als Feyenoord 35 tot 40 miljoen wil dan is dat toch hun goed recht? Kokcu is deels tegen een lager bedrag verkocht zodat er geld binnen was en er voor de rest niemand meer verkocht hoefde te worden. Waarom zou je Geertruida dan voor (10 miljoen!) minder verkopen dan je idealiter had willen hebben?

10 augustus 2023 om 09:16

Een formeel bod leggen en met een speler mogen spreken zijn twee verschillende dingen. Je kunt als club best een speler (met toestemming van zijn club) een plan voorleggen dat je hem wil aanbieden.

Plus een openingsbod hoeft helemaal niet te reflecteren wat het eindbod wordt. Vaak zitten clubs laag om daarmee in ieder geval de gesprekken te openen en om een wederbod te horen. Dit is een normale zaak bij onderhandelingen.

10 augustus 2023 om 08:40

Kunnen er stappen ondernomen worden dan? Heb het gevoel dat dit tegenwoordig eerder regel is dan uitzondering. Wat natuurlijk een kwalijke zaak is.

10 augustus 2023 om 08:48

De waarde van Geertruida is (minimaal) 30 omdat dat Leipzig wilde betalen. De waarde van een speler wordt niet bepaald door een obscure website

10 augustus 2023 om 09:38

Tja een jaar of 20 geleden was dit nog een formele regel waarop ook nog enigszins werd gehandhaafd en werd aangesproken. Tegenwoordig is de volgorde toch eigenlijk 'standaard' andersom lijkt het. De zaakwaarnemers praten lekker onderling met elkaar en pas op het moment dat op hoofdlijnen alles rond is met de speler komen er pas eens gesprekken over de transfersom. Omgekeerde wereld.

Bijzonder bericht. Geert heeft gister nog uitgebreidt aangegeven dat hij het Leipzich verwijt en Feyenoord niets. Leipzich hoeft wat hem betreft ook nooit meer te bellen. Het schijnt dat Feyenoord 30 wilde en dat Leipzich toen ging etteren met 29 bieden. Daar deed Feyenoord niet aan mee Geert snapt dat.

10 augustus 2023 om 08:41

Als de deal geklapt is lijkt het me ook niet bepaald handig om dan partij te kiezen voor Leipzig. Hij is nu nog Feyenoorder. Mocht ie ooit vertrekken horen we wat ie er daadwerkelijk van vond. Bekend verhaal natuurlijk.

10 augustus 2023 om 08:50

Wellicht. En Feyenoord wilde eigenlijk niet verkopen dus was dit ook een kans de deal te cancellen en de schuld bij Leipzich te leggen.

10 augustus 2023 om 08:42

Zou ook wel behoorlijk dom zijn als je 30 biedt als dat de vraagprijs is, clubs gaan daar imo altijd onder zitten.

10 augustus 2023 om 08:45

Nee vraagprijs was hoger, maar Fey had aangegeven akkoord te gaan met 30. Toen ging Leipzich kloten.

10 augustus 2023 om 08:56

@Moridin. Ik kan mij op een of andere manier heel erg storen aan ‘Leipzich’ i.p.v. ‘Leipzig’. Niks persoonlijk richting jou, meer het mierenneuken van mij.

10 augustus 2023 om 08:59

Nee, terecht. Ik vond het er raar uit zien, maar zag niet wat er fout was. Gewoon dom van mij.

10 augustus 2023 om 09:04

Als de vraagprijs hoger is, ze akkoord gaan met 30 miljoen, is de vraagprijs dan niet gewoon 30 miljoen?

10 augustus 2023 om 09:17

Ik snap je punt, maar denk dat het al wat verder was in de onderhandelingen en iedereen uitging van 30. Maar zoals ik hierboven ook zeg. Wellicht was dit de kans voor Fey om de deal te laten knallen en de schuld elders te leggen.

10 augustus 2023 om 09:38

Als de prijs waar ze mee akkoord gaan de vraagprijs is, gaan clubs er dan niet alsnog onder zitten? En is de prijs waar de ander dan mee akkoord gaan uiteindelijk niet alsnog de vraagprijs?

10 augustus 2023 om 09:44

Feyenoord was niet akkoord met 30 miljoen. Er is aangegeven dat er vanaf 36 miljoen onderhandeld kon worden. Als er dan steeds biedingen komen die dat bedrag niet benaderen, snap ik best dat er gezegd wordt: laten we maar stoppen
Twente deed in principe hetzelfde met Feyenoord over Zerrouki. In dat geval zette Twente wel erg hoog in en nu doet Feyenoord dat.
Er is aan Slot beloofd dat er een representatief elftal zal staan dit seizoen en daar houd de club zich aan

10 augustus 2023 om 10:34

@klene helemaal mee eens chozer! Dat valt mij ook erch op.

@on Cheertruida zal wel beter weten, naar mijn opzich heeft hij mooie vooruitzichten met CL voetbal en leuke gasten op mee te werken.

10 augustus 2023 om 09:25

Waar heeft hij dit zelf aangegeven dan? Dat heb ik even gemist. Verder zal Geertruida natuurlijk altijd 100% blijven geven voor zijn club. Die jongen is al zijn hele leven fan en laat zich hier echt niet door gek maken. Die zal altijd blijven trainen en alles geven voor Feyenoord. Even balen en weer door!

10 augustus 2023 om 10:33

Notabene de Telegraaf. Bericht staat op fr12.

10 augustus 2023 om 13:59

Waar heeft hij dat uitgebreid aangegeven? Bron? Ik zag alleen een hele vage instagram.

Jahoor, de Telegraaf gooit weer een bommetje en doen zijn naam eer aan als roddelkrantje. Wat een kutkrant is het ook.

10 augustus 2023 om 09:05

Niet alleen de Telegraaf, want ook voetbalzone kiest ervoor om wel dit bericht te plaatsen, maar niet het bericht waar Geertruida aangeeft teleurgesteld te zijn in Leipzig in hetzelfde media.

Lutsharel Geertruida is niet blij met de manier waarop RB Leipzig de deal met Feyenoord heeft laten klappen. De verdediger van de Rotterdammers is dusdanig teleurgesteld in de Duitse club dat ze in de toekomst ook niet meer hoeven aan te kloppen voor nieuwe onderhandelingen wanneer de deal met Olympique Lyon niet rondkomt, zo meldt De Telegraaf.

Dit is natuurlijk het verhaal van een doorlopend contract bij je huidige club. Daar heb je eerder bewust voor getekend. Het is dan met name de verkopende club die uiteindelijk de verkoopprijs bepaald. Ik snap met de huidige markt de houding van Feyenoord wel. Je haalt zelf niet 1,2,3 een vervanger van formaat. Aan de andere kant weet je nooit hoe de vlag er een jaar later ervoor hangt. Maar Geertje moet zich gewoon gaan laten zien in de Champions League. Dan komt het vast goed.

Zullen we met z’n allen eens stoppen om berichten uit de Telegraaf te citeren, lezen en serieus te nemen?

10 augustus 2023 om 08:43

Omdat ze geen mediapartner van Ajax meer zijn? Het is niet zo dat ze alleen maar onzin verkopen hoor. Denk dat we vooral Mislintat niet blind de hand boven het hoofd moeten houden en alles wat de Telegraaf roept af moeten fakkelen. Ik heb er nog niet zoveel vertrouwen in eerlijk gezegd.

10 augustus 2023 om 08:47

Hoe vaak moet er hier nog uitgelegd worden dat de Telegraaf nog steeds verbonden is met Ajax via haar moederbedrijf?

10 augustus 2023 om 08:48

De Telegraaf doet niets anders dan zuigen en provoceren. Natuurlijk moet je hun niet meer serieus nemen.

10 augustus 2023 om 08:51

Oh sorry dat ik niet alle reacties lees over de Telegraaf en Ajax op voetbalzone.nl

Nou, verbazing alom... Bij het lezen van de titel kon je al weten dat het weer een Telegraaf-artikel was. Dit keer dezelfde non-journalist die puur uit onderbuikgevoelens een artikel over de situatie van FC Twente de wijde wereld in pleurde zonder ook maar enige research gedaan te hebben.

Nu dus Geertruida. Toch knap hoe je kunt weten hoe een speler denkt en wat hij van plan is, zonder te weten hoe een speler denkt en wat hij van plan is. Alsof Geertruida daarover ook maar een woord vuil zou maken aan externe kringen, laat staan die lutsers van De Telegraaf...

Is en blijft een bijzondere krant met het citaal “zijn droom om multimiljonair te worden verdwijnt” met zijn kwaliteiten komt er deze zomer of anders volgende zomer een club die wel het juiste bedrag wilt betalen. Als Feyenoord 35 verlang en je als Leipzig niet wilt betalen maar altijd wilt ontvangen dan houdt het op. Ook het feit dat hij mentaal nu dagen nodig heeft is een fabeltje! Ja, hij zou vast teleurgesteld zijn maar je zal zien die staat straks in de basis en speelt weer als 1 van de beste verdedigers in de Eredivisie.

Wie valt het nog meer op dat in dit geval, nu de bron de telegraaf is, er inhoudelijk op het stuk wordt gereageerd en weinig op de man gespeeld wordt. Is dat gek of heeft dat ergens anders mee te maken? food for thought.

Anyway, goed nieuws over Geertruida. Hij zal wel ff balen inderdaad, maar op de socials heeft hij zich al laten horen met een positief te interpreteren post. Jammer dat VZ dat niet oppikt. Kennlijk zijn ex-vriendinnen of de nieuwe auto van speler x wel. maar goed. Dat zal interessanter zijn.

Kijk eens aan, de Telegraaf gaat het nu ook bij ons doen. Nu zijn we echt een topclub! Hij zal best even sip zijn, maar ik maak me weinig zorgen.

10 augustus 2023 om 15:55

Geen reden tot zorgen inderdaad. Ik verwacht dat, mocht hij uiteindelijk blijven, je niets zal merken aan de motivatie van Luts.

Buiten dat vind ik het wel enorm vreemd dat een club blijkbaar akkoord kan zijn met een speler zonder dat er een overeenkomst is met de andere club. Zo maak je spelers natuurlijk helemaal gek met de hoge salarissen etc. Was het niet een regel dat dit alleen mocht als de andere club akkoord is?

Gewoon laatste jaar knallen in de champions league laten zien wat je kan en volgend jaar vertrekken en multi miljonair worden 😳

Ik wil bij deze toch echt is een keer mijn beklag doen over al die irritante reclames op deze website. Reclame video's starten, je moet ze handmatig stoppen en als je naar beneden scrolt starten ze weer. Ik sta op het punt om deze website de rug toe te keren op deze manier. Reclame is prima, maar mijn hemel wat een irritante overdaad!

Wat een onzin artikel! Zelfs ik, als Ajacied, weet dat Geertruida geen enkele moeite heeft met nog een jaar Feyenoord. Gewoon een op en top prof, die gozer.

10 augustus 2023 om 09:35

Moet toch heerlijk zijn als Telegraaf zijnde om gewoon allemaal onzin te schrijven zonder consequenties.

10 augustus 2023 om 10:10

Het bericht van Geertruida op Instagram gisteren suggereert toch wel iets anders. Inktzwarte pagina met de tekst 'We kunnen wel buigen maar niet breken'. Dat suggereert toch wel degelijk diepe teleurstelling.

De Telegraaf. De krant met een sportredactie die totaal niet serieus te nemen is.

Om nou Leipzig een droomclub te vinden gaat wel ver. Zou ik in Duitsland meer aan Borussia Dortmund denken.

De Telegraaf lijkt haar inspiratie deze keer in South Park te hebben gevonden. Ik zie het al zo voor me. Geertruida die aan de Maas zit, huilend omdat hij geen multimiljonair wordt. Z'n tranen drogen met briefjes van 50 in plaats van 100.

Lullig voor hem als ie zijn zinnen op Leipzig had gezet. Maar ik verwacht nog wel een PL club die zich meld voor Geertje en denk dat Feyenoord daar ook op hoopt. Als je ziet hoeveel zij betalen...geertje is ook wel 40 miljoen waard!

Persoonlijk (korte termijn) misschien wel zuur voor Geertruida. Maar zolang clubs het niet eens zijn over transfersommen is er geen sprake van een (bijna) transfer. Ik denk dat het voor Geertruida helemaal niet slecht hoeft te zijn om nog een jaar bij Feyenoord te blijven. Als hij dit seizoen weer zo constant speelt en Feyenoord geen modderfiguur slaat in de CL zullen meer scouts zich gaan richten op Geertruida. Daarnaast zit hij inmiddels bij het Nederlands elftal. het is maar de vraag of Timber in zijn 1e seizoen bij Arsenal genoeg gaat spelen dus schuift Geertruida automatisch op in de rangorde. 2e keuze als RCV of 2e keuze als RB zijn redelijk veel speelminuten in Oranje. Dus ook dit is beter voor zijn marktwaarde lees interesse van nog grotere clubs. Kortom rug rechten, niet huilen en presteren en dan komt de money train vanzelf.

Leipzig is leuk (de club dan), maar volgend jaar komen er betere clubs. Daar ben ik van overtuigd. Meer minuten in NL, CL wedstrijden. Premier League, Manutd, Chelsea of Arsenal

Leipzig is een mooie stap en vanuit daar kun je weer een stap maken, maar hij heeft zelf toendertijd bijgetekend. Volgend jaar is hij een stuk goedkoper met een jaar contract en zullen er meer clubs komen. Nog ff een jaar vlammen bij Feyenoord en dan voor 15 a 20 miljoen een stap gaan maken.

Aardig wat aannames in dit artikel. Als Red Bull echt wou dan hadden ze geboden wat er gevraagd werd zonder te morren. Dat ze wel het gewenste bedrag bieden wat er gevraagd wordt door Feyenoord aan die jonge uit Frankrijk zegt dat ze de financien dus wel hebben. Dit maakt dan dat Geertruida dan als een tweede keus uit de bus komt en ze dus voor hem dat bedrag niet over hebben. Feyenoord had meewerkender kunnen zijn echter begint de competitie dit weekend al. Ik ben blij dat Luts nog te bewonderen is. Al zou het zo maar kunnen dat die alsnog vertrekt en anders misschien wel in de winterstop. Zie zo een engelse club komen die wel het gewenste bedrag bied.

Dit seizoen lekker knallen, en volgend seizoen je droomclub pakken.

De Telegraaf is echt bizar… het begint wel op de mirror of bild te lijken😂

Naar verluidt heeft Feyenoord zelf ook deze transfer laten klappen op 1 a 2 miljoen euro. Ik vind het ontzettend dom. De kans dat Geertruida bij gaat tekenen schat ik ontzettend klein. Ten eerste omdat de vorige contractverlenging al enorm moeizaam tot stand kwam (hebben daar bijna een jaar over moeten onderhandelen). Ten tweede omdat Geertruida na deze afgeketste transfer waarschijnlijk niet nog een keer een zomerse transferwindow met een tweejarig contract of meer wil ingaan. Ten derde omdat hij na komend seizoen CL gespeeld te hebben wel zo ongeveer alles bereikt heeft met Feyenoord.

En dan loopt hij dus hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen voor de helft de deur uit, want dan eenjarig contract. Dan ben je heel veel geld misgelopen omdat je niet een miljoen of twee wilde zakken met je vraagprijs.

Sportief gezien geweldig dat hij blijft, geweldige voetballer en geweldige kerel, maar dit zou nog weleens een enorme financiële domper kunnen gaan worden van Jorgensenachtige proporties.

10 augustus 2023 om 10:16

Hij is één van de, zo niet de belangrijkste spelers van het Feyenoord van komend seizoen. Hem houden is voor het halen van Champions League enorm belangrijk, waar je veel meer kunt bijschrijven. Denk dus dat dit helemaal geen enorme financiële domper gaat worden. Als hij goed presteert is hij volgend jaar, zelfs met een eenjarig contract, nog veel waard. Wellicht niet de 29+3 die ze nu hebben geboden, maar zeker ook niet de helft.

10 augustus 2023 om 10:29

Ach. Als iedereen fit is, is Geertruida uiteindelijk ook maar gewoon je rechtsback. En daar had je 30 miljoen voor kunnen vangen, na bonussen nog meer. En ja spelers met eenjarige contracten zijn doorgaans maar de helft waard. Daar weten we bij Feyenoord helaas alles van.

10 augustus 2023 om 10:23

Naar verluidt? Geertruida heeft pech gehad met de blessure van Bitshiabu en hij is linksbenig. Leipzig is daarom toch voor Lukeba van Lyon gegaan omdat hij ook linksbenig is.

Zal de telegraaf wel weer niet zijn... Die kun je zo langzamerhand ook niet meer serieus nemen.

Kijk ik weet niet of ik te sceptisch ben voor Geertruida, maar ik weet nog altijd niet of het nu een centrale verdediger, voorstopper of rechtsback is. Dat Feyenoord ruim 30 miljoen (!) kon vangen voor Geertruida is natuurlijk absurd hoog. Of zit ik verkeerd? Ik bedoel, hij heet geen exceptionele kwaliteiten dat een De Ligt, De Vrij of Van Dijk wel heeft/had. Het is dat Feyenoord CL speelt aankomend seizoen, kampioen is geworden met goed voetbal (en terecht overigens), maar 30 miljoen voor een allround verdediger die nergens in uitblinkt, is toch te bizar voor woorden?

Een Teze is een soortgelijke voetballer die maar niet doorbreekt. Ik vind nou niet dat Geertruida de pannen van het dak voetbalt. Bij elk aannemelijk bod dat de komende dagen binnenkomt bij Feyenoord moet je hem écht laten gaan. Enerzijds vang je nooit meer zoveel voor hem en anderzijds heb je een lastige speler rondlopen dit (halve) seizoen.

10 augustus 2023 om 10:34

Mooi dat mensen Geertruida blijven onderschatten, hou ik van. Uiteindelijk zie ik Geertruida voor zo'n bedrag deze transferperiode nog wel vertrekken.

Tja dat ga je krijgen als je a;s club niet wilt meewerken. Nu gaat hij zijn kont tegen de crib gooien, dat bleek ook wel uit die instagram post van gisteren.

Die gaat muiten.

De Telegraaf, die krant doet er alles aan om onrust te stoken. Of het nu bij ajax, Feyenoord of psv is

Feyenoord heeft hier toch z’n hand overspeeld. Geertruida is wat ze zeggen kind van de club, maar ook vorig jaar met de contract bespreking eveneens gewoon voor zichzelf gegaan. Nu kon hij een super stap maken en gaat Te Kloese een soort powerplay spelen waar Feyenoord helemaal nog niet klaar voor is. 29 miljoen is echt heel veel geld, daarmee hadden ze Geertruida gewoon z’n stap moeten laten zetten. Die baalt echt wel nu.

Kom op, Lutsha. Als je de titel prolongeert en vlamt in de Champions League, dan verdien je volgend jaar het vijfvoudige!

die TD van Feyenoord heeft gegokt en verloren. Voor nu althans. Leipzig had perfect bij hem gepast, en is een perfecte springplank voor de absolute top, die Geertje makkelijk aankan.
Wat een beest is dat toch! afz een Ajacied

10 augustus 2023 om 13:36

Hoezo gegokt en verloren? Geertruida behouden is volgens mij een prima resultaat. We hoeven niet te verkopen..

11 augustus 2023 om 23:10

eens, is een echte topper. ik gun hem gewoon een mooie transfer, en Leipzig is een perfecte springplank.

Wat een onzin, Geertruida in zak en as? Het is jammer voor hem dat het niet doorgaat maar hij staat er tegen Fortuna wel. Vergeet niet dat het een "voetballende fan" is van Feyenoord.

Dit geloof ik dus voor geen meter, Geertruida is een jonge van de club.

Deze jongen gaat binnen een jaar alsnog wel een stap maken, dus zijn geld en grotere competitie komen vanzelf nog wel.

Is altijd ergens goed voor Geert lekker verlengen 2 jaar salaris omhoog en er tegenaan met je ploeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren