Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geen zorgen’ over toekomst Bale: ‘Hij zit bij een perfecte club’

Laatste update:

Ryan Giggs is sinds kort de bondscoach van Wales en merkt dat er de laatste tijd veel gespeculeerd wordt over de toekomst van zijn sterspeler. Real Madrid zou Gareth Bale willen lozen, maar volgens Giggs is daar geen sprake van en voelt de aanvaller zich gelukkig in de Spaanse hoofdstad.

“Ik maak me geen zorgen over zijn toekomst, hij zit bij een perfecte club. Ik weet dat als je bij een topclub zit, je constant onder een vergrootglas ligt”, zegt Giggs tegenover Sky Sports. De nieuwe bondscoach van Wales zat onlangs op de tribune tijdens het duel tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain. “Hij was niet blij dat hij op de bank moest beginnen, maar in de wedstrijden daarna kreeg hij wel een basisplaats.”

“Hij is fit en ziet er goed uit. Gareth deed van zich spreken toen hij erin kwam tergen PSG. Iedereen in Wales weet hij belangrijk hij is. Een fitte en goede Gareth Bale maakt zo’n enorme impact”, vervolgt de bondscoach van Wales, die komende maand met zijn ploeg deelneemt aan de China Cup. “Het is een moeilijke tijd van het seizoen. Ik herken dat bij spelers die in de Champions League spelen, voor de prijzen strijden of tegen degradatie vechten.”

“Ik heb goede berichten ontvangen van de meeste spelers. We houden de jongens constant in de gaten en nemen geen risico’s, maar in de ideale situatie wil ik dat iedereen komt die ik oproep. Bale was heel positief over de eerste trip en alle jongens vinden het fantastisch om voor hun land uit te komen. De teamgeest is enorm in deze selectie, dat heeft iedereen tijdens het EK wel kunnen zien. Het zijn niet alleen maar teamgenoten, maar ook goede vrienden. Ik wil dat graag doorzetten”, besluit Giggs.

Denk jij dat Gareth Bale volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af of Giggs ook echt iets gaat betekenen voor Wales als bondscoach zijnde, in ieder geval een selectie vol respect.

Persoonlijk ben ik altijd gecharmeerd geweest van Bale. Geen gekke diva-maniertjes, maar gewoon heel sympathiek in mijn ogen. En in tegenstelling tot wat Giggs beweert, vind ik hem juist ongelukkig en nonchalant ogen bij Real Madrid. Vroeger vond ik het de perfecte speler voor Manchester United, maar die hebben nu genoeg aanvallende krachten. Wellicht dat ze hem in een deal met Chelsea willen betrekken voor Hazard. In ieder geval denk ik dat Madrid hem echt wil lozen in plaats van behouden.

Ik zou hem op dit moment bij Real gewoon op linksback zetten, aangezien marcelo geblesseerd is

28 februari 2018 om 10:58

Denk dat hij dan te veel meters moet maken en weer geblesseerd raakt

Geen verkeerde club voor Bale maar dan moet je hem wel op linksbuiten zetten.

Ja dit blijft altijd een beetje gissen zo, totdat Bale of Real Madrid zich zelf uitlaten over een verdere samenwerking of vertrek zal er geen duidelijkheid zijn.
Persoonlijk hoop ik dat hij blijft, maar hij is alweer 28 en zal toch echt weer moeten beginnen met goed te spelen. Mocht er een Hazard ruildeal plaatsvinden ben ik ook tevreden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren