Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen twijfels over Ajax-aankoop: ‘David Neres had ook zes maanden nodig’

Laatste update:

Ajax telde tijdens de afgelopen transferwindow 12,5 miljoen euro neer om Razvan Marin over te nemen van Standard Luik. De 23-jarige Roemeense middenvelder kent nog geen al te succesvolle start in Amsterdam en moest het de afgelopen wedstrijden stellen met een plaats op de reservebank. Landgenoot George Ogararu, die tussen 2006 en 2010 onder contract stond bij Ajax, is ervan overtuigd dat Marin uiteindelijk zal slagen bij de Amsterdammers.

“Razvan moet iets dieper spelen, waar hij uiteindelijk in de positie komt om te scoren. Deze start bij Ajax heeft ook invloed op zijn ontwikkeling bij de nationale ploeg”, zegt Ogararu in gesprek met Digi Sport. Marin had tijdens de voorbije interlandperiode wel een basisplaats bij de nationale ploeg van Roemenië, die speelde tegen Spanje (1-2 nederlaag) en Malta (1-0 zege). “Hij zit in een periode van verandering, waarin hij zich moet aanpassen. Dat moeten we niet vergeten.”

Edson Álvarez: 'Heb veel belangrijke goals gemaakt'

“Voor iedere speler is zo'n periode anders. Het hangt ook af van het vertrouwen dat een trainer je geeft. Ik heb bij Ajax twee maanden nodig gehad om me aan te passen, maar daarin was de rol van de trainer (Henk ten Cate, red.) heel belangrijk”, gaat de oud-verdediger verder. Ogararu werkt tegenwoordig als directeur profvoetbal en scouting bij het Roemeense FC Viitorul. “David Neres heeft er zes maanden over gedaan om zijn plaats te vinden bij Ajax.”

“Nu is hij een van de beste spelers. Ik denk dat Marin zich veel sneller zal aanpassen, ook al kent hij een lastig begin”, gaat Ogararu verder. Ianis Hagi werd de voorbije zomer ook gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar verruilde Viitorul uiteindelijk voor Racing Genk. “Hij verdient meer vertrouwen. In de wedstrijden die hij voor Genk heeft gespeeld, heeft hij absoluut invloed uitgeoefend.”

Zie jij Razvan Marin slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Marin komt het wel goed bij Ajax.
Heeft de basis eigenschappen qua techniek en diepgang om mee te kunnen. Moet alleen nog duidelijk ‘zijn’ plek vinden / daar opgesteld worden om vertrouwen te tanken.
Hopelijk kan hij in zijn volgende reeks in de basis een hoger niveau aantikken zoals vorig seizoen in België.

17 september 2019 om 20:23

ik denk als hij een blok vormt met martinez met daar achter alvarez en blind, een aardige blok hebt staan. marin en martinez 2 vechters die niet opgeven of zit ik er naast?

17 september 2019 om 20:28

Heb je gelijk in, maar denk dat eerder vd beek op die plek komt, alvarez dan naar achter. Is ook geen schande om een tijdje te moeten aanpassen, vergaat de een wat makkelijker dan een ander.

17 september 2019 om 20:41

Te verdedigend. @dikkiedickie

17 september 2019 om 20:53

als je verdedigend sterk staat heb 75 procent al gevormd voor een sterk elftal, zolang dit niet het geval is zou ik juist voor zo een blok kiezen, met van de beek, ziyech, tadic en neres heb je genoeg creativiteit voorin. eerst maar dat goed dicht metselen voordat je verder begint met bouwem toch?

18 september 2019 om 00:28

Marin is helemaal niet zo verdedigend ingesteld. Die moet je juist veel meters laten maken en vooral aanvallend, die moet voor de goal komen. Dat is helemaal geen BLOK. Kijk maar eens naar het aantal duels dat hij wint, dat is erbarmelijk laag. Maar Martinez kan prima voor de verdediging en Marin ervoor, dus niet als blok naast elkaar. Daarvoor dan weer Donny. Alvarez is onvoldoende een Ajax middenvelder maar ik twijfel of hij steady genoeg is in de verdediging op dit moment. Kortom het blijft allemaal wel een beetje puzzelen.

Marin kan haast niet mislukken. Er zijn wat spelers gebleven die voorlopig beter in het systeem passen maar het is overduidelijk dat Marin geen sukkeltje is die zich aan de kant laat zetten. Ben benieuwd hoe dat zich de komende maanden gaat ontwikkelen. Marin knokt er wel voor en houdt daarmee de boel op scherp.

Marin is ben ik bang niet goed genoeg voor ajax. Komt gewoon te kort is vaak veel te traag houdt het spel op. Heeft gewoon niet de handelingsnelheid die een aanvallende ploeg als Ajax nodig heeft. Dure gok voor 12.5 mil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren