Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geduld Streppel met Ajacied begint op te raken: 'Het is graag of niet'

Laatste update:
/

Het is zeer de vraag of Lucas Andersen dit seizoen voor Willem II zal spelen. De Tilburgers zijn met Ajax al akkoord over een huurdeal, maar wachten nog altijd op een reactie van de speler in kwestie. “Het is graag of niet, anders moet je niet komen”, zei coach Jurgen Streppel zondag na het duel bij AZ (0-0).

De oefenmeester gaat ervan uit dat de jonge Deen in principe wel wil. “Maar we kunnen niet zo heel lang meer wachten. We gaan kijken wie er deze week voorbij komen. We hebben meerdere ijzers in het vuur”, gaf hij te kennen op FOX Sports. Bij het gesprek dat Streppel met Andersen voerde, vermoedde hij namelijk al dat het langer kon gaan duren.

“Normaal gaat dat aardig snel”, aldus Streppel, die snel bericht hoopt te krijgen. “Dat zou fijn zijn. Ik hoop dat het deze week gaat lukken, ik verwacht het wel eerlijk gezegd.” Wanneer Andersen (tijdelijk) overstapt naar Willem II, zal Frenkie de Jong, het grootste talent van de Tricolores, waarschijnlijk de overstap naar Amsterdam maken.

Is Willem II een goede stap voor Lucas Andersen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 augustus 2015 om 18:01

Wat heeft Anderson te willen? Hij moet blij zijn dat een club intresse heeft en een stapje terug doen om vervolgens twee stappen vooruit te doen.

23 augustus 2015 om 22:04

Andersen hoopt gewoon dat er bij Ajax nog een middenvelder geblesseerd raakt waardoor hij toch kan blijven.

23 augustus 2015 om 18:46

Bronnen of is dit maar gewoon een gok wat je doet?
Ik zou niet weten welke club hem zal willen.
Of het moet gaan om een Deense club richting thuisfront maar ik verwacht dat De Boer en Co hem juist in de eredivisie willen verhuren.

23 augustus 2015 om 21:51

Klopt, dat is het probleem. Maar zijn talent staat daar los van..

Ik snap andersen wel. Hij is basisklant bij Ajax, heeft daar alles al gewonnen en de voetbalwereld ligt aan zijn voetjes. Waarom zou je jezelf dan vernederen om elders in de eredivisie je verder te ontwikkelen? Paardenfallus.

23 augustus 2015 om 18:02

Tja, dat is precies wat er een beetje aan schort: ze voelen zich na een paar potjes Ajax de king terwijl ze zo ver helemaal nog niet zijn. En Andersen basisspeler? Bij Jong Ajax dan toch zeker. In de Juup.

23 augustus 2015 om 22:30

Dat komt ook grotendeels omdat ze na een handvol leuke wedstrijden meteen opgeroepen worden voor het nationale team. Weet niet of dit bij Andersen het geval is, maar het oproepen van bijv een Tete ia in mij ogen een hele slechte zaak, mede om de reden die jij schetst. Laat dit soort jonge gasten zich eerst bewijzen, voordat ze al naast hun schoenen lopen voordat ze goed en wel hun veters kunnen strikken.

23 augustus 2015 om 18:03

Ja is een beetje zoals alle Ajacieden denken... Die vent mag blij zijn dat Willem 2 hem nog wilt hebben....

23 augustus 2015 om 20:38

Ik heb die Andersen vrijdagavond tegen NAC zien spelen en die jongen werd niet voor niets na 45 minuten al gewisseld. Hij moet zelfs knokken voor zijn plek in jong Ajax.

23 augustus 2015 om 22:53

Als je je dan vernedert voelt is dat precies de reden waarom je niet verder komt: een te groot ego, op een ongepast moment

Duidelijke taal. En terecht. Andersen moet zich beseffen dat dit een prima mogelijkheid is voor hem om gewoon wekelijks aan spelen te komen bij een fris en aanvallend team. Hij gaat hier echt niet minder van worden.

Heb hem vrijdag 45 minuten bezig gezien met jong ajax, wat een jonge juffrouw zeg. ik zou bij de keuring eens goed in z'n broekje kijken.

23 augustus 2015 om 18:18

Zo wat was hij vrijdag slecht inderdaad.

Als je in het nieuws brengt dat je geduld op is.... Dan is een samenwerking al uitgesloten lijkt me! Veelzeggend om over dit soort zaken de media op te zoeken!

Gewoon dat andere ijzer uit vuur halen meneer Streppel wachten tot 31 augustus zou onverstandig zijn. Een speler die zou wachten op een buitenlands avontuur is ook niet bezig om zich in de kijker te spelen voor het volgend ajax seizoen.

Ik denk dat Willem II een goede keus voor Andersen zou zijn. Ik vraag me echter af of hij het daar kan laten zien. Ik heb het idee dat hij mentaal en fysiek te kort komt. Dit is een strohalm die hij moet pakken. Andersen is een jongen die moet spelen en weerstand moet ontmoeten om beter te worden. Dat gebeurt niet bij Jong Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren