Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geduld Bayern raakt op: Davies moet deze week besluit nemen over toekomst

Laatste update:

Bayern München wil niet langer wachten op een besluit van Alphonso Davies, zo meldt Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sports. De Duits recordkampioen deed Davies eerder een contractaanbod, maar deze voldeed niet aan de eisen van de Canadees, die inmiddels ook wordt gelinkt aan een overstap naar Real Madrid.

Bayern deed Davies eerder een contractaanbod, waarbij de linksback kon tekenen tot 2029. Daarbij zou hij naar verluidt veertien miljoen euro per jaar gaan verdienen. Het management van Davies reageerde dat zij een jaarsalaris van twintig miljoen euro verlangden. Bayern wilde daar niet in meegaan.

Davies ging vervolgens in gesprek met Real Madrid. De Koninklijke dacht aan een bedrag van 40 miljoen euro in ruil voor de diensten van Davies, die in München tot medio 2025 vastligt. Transfermarkt schat de waarde van de linksback op 70 miljoen euro.

Bayern wilde niet meegaan in het bod van de Madrilenen en hoopt bij een eventuele overstap 60 miljoen euro te vangen voor de Canadees. Hoewel de Europese grootmachten nog behoorlijk ver uit elkaar liggen, verwacht men in Duitsland en Spanje dat er een deal zal plaatsvinden.

Eind vorige maand maakte The Athletic melding van een mondeling akkoord tussen Davies en Real Madrid. De pijlsnelle vleugelverdediger moet in 2024 of 2025 de overstap maken naar Estadio Santiago Bernabéu. De 44-voudig Canadees international vertrekt het liefst komende zomer al naar de Spaanse hoofdstad, maar dan moeten beide clubs het nog wel eens worden over een transfersom.

Het geduld van Bayern lijkt nu echter op te raken. Ze willen uiterlijk deze week duidelijkheid van Davies. Mocht de linksback niet in willen gaan op het contractaanbod van der Rekordmeister, zal hij deze zomer verkocht worden.

In Madrid zou Davies moeten gaan concurreren met Ferland Mendy. Bayern zoekt op de achtergrond alvast naar een opvolger van de Canadees. Zo werd der Rekordmeister in de voorbije weken gelinkt aan Theo Hernández (AC Milan) en Andy Robertson (Liverpool). De Turkse journalist Ekrem Konur liet eerder ook de naam van Feyenoord-linksback Quilindschy Hartman vallen, maar het is vooralsnog onbekend of hij daadwerkelijk in beeld is in München.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn inderdaad als er deze week duidelijkheid komt. Ik zou Davies er graag bij willen hebben bij Real. Zo'n fantastische linksback kan je natuurlijk niet laten schieten. Maar ja het hangt allemaal van Bayern af natuurlijk.

Zou echt een absurde coup zijn voor Real. Hartman zou het opzich aankunnen bij Bayern, maar ik denk dat ze dat als een te groot risico zien. Robertson zou goed passen. Nieuwe uitdaging voor hem, ervaring en vergelijkbare kwaliteiten

24 maart 2024 om 23:38

@bongiorno

ik vind Davies half niet meer zo goed zoals hij was in dat 2020 seizoen.

ik denk ook niet dat Robertson weg wilt bij Liverpool. zit daar echt goed op zijn plek en heeft het ontzettend naar zijn bij Liverpool.

25 maart 2024 om 00:57

Davies haalt nog steeds een enorm hoog niveau en heeft zijn leeftijd mee. Wat Robertson betreft zou je net zo goed kunnen vragen waarom Davies weg zou willen.

Robertson is 30 en heeft al eens door laten schemeren nog een stap te willen doen.

25 maart 2024 om 02:14

@bongiorno

Davies haalt nog steeds idd een hoog niveau en imo miss wel de beste linksback ter wereld. Davies wilt weg omdat die denk ik een nieuw avontuur wilt aangaan aangezien die al alles met Bayern heeft gewonnen en speelt daar al 5 jaar.

Robertson zou idd een perfecte vervanger zijn.

25 maart 2024 om 09:59

Lijkt me sterk dat Bayern Munchen gaat vissen in de Eredivisie. Ze gaan opzoek naar iemand die er direct staat op wereldklasse niveau. Met alle respect..

25 maart 2024 om 10:12

Ze hebben de vervanger intern al die momenteel Davies er ook uitgespeeld heeft.

Als ik de media mag geloven heeft ie zijn besluit al lang en breed genomen en is het aan Bayern om dat te accepteren en hem te verkopen of te besluiten hem nog een jaar aan zijn contract te houden. Hij heeft het voorstel van Bayern geweigerd en heeft een mondeling akkoord met Madrid, veel duidelijk kan het volgens mij niet?

Mbappe, Davies, Endrick en Yoro. Zou wel een geweldige transferzomer zijn zeg. Met wat mazzel is alles ook al rond tegen het einde van het ek en kan men de voorbereiding aanvangen met de definitieve selectie.

Courtois, Lunin - Carvajal, Vazquez, Rudiger, Militao, Alaba, Yoro, Nacho, Alaba, Davies, Fran/mendy - Kroos, Tchouameni, Camavinga, Jude, Valverde, Ceballos - Arda, Endrick, Vini, Rodrygo, Mbappe, Joselu, Brahim.

Heerlijke selectie. Paar vraagtekens nog. Wordt Nacho verlengd? Indien niet, komt Marin terug om hem te vervangen? Wordt 1 van Mendy/fran verkocht en zo ja, welke? Wat met Arda en Paz? Verhuren? Verkopen? Bij de selectie? Wordt Joselu definitief overgenomen?

Dan moet er op korte termijn wel nog wat bij op rechtsback en in het centrum achterin (bastoni wordt genoemd voor 2025) maar buiten dat heb je dan gewoon een selectie die jaren mee kan en om elke prijs kan strijden.

24 maart 2024 om 22:58

Je mag toch helemaal geen akkoord hebben voor je uit contract loopt? Alleen tenzij je club dat toestaat. In dit geval kan ik mij dat niet voorstellen van Bayern?

24 maart 2024 om 23:01

Ik ben niet echt een supporter van Real, maar het is wel de club in Spanje waar ik voor "ben". Wat een selectie zeg, pff.. Dat is echt ongelooflijk veel kwaliteit en een selectie waar je qua potentie jaren mee vooruit kan. Ander vraagteken is ook nog Modric, toch?

24 maart 2024 om 23:44

@feliix

Ik denk dat dit Modric zijn laatste seizoen is speelt zelden dit seizoen basis. en als die basisspeler is speelt die heel matig ook hij is ook nu wel op leeftijd.

blijft toch een van de beste middenvelders die er ooit is geweest.

Absurde selectie van Real. Alleen nog een talentvolle rechtsback als toekomstige opvolger van Carvajal en in de komende seizoenen een toekomstige topper voor centraal achterin en je hebt op elke positie zo’n beetje een top 3 speler ter wereld rondlopen.

Dat Real krijgt echt een absurd team

24 maart 2024 om 23:47

@km7-rma

eens Real heeft ook echt een team met veel jonge gasten die zeker nog 10 jaar met de absolute top meekunnen.

Courtois
Carvajal
Militao
Rudiger
Davies
Bellingham
Tchouameni
Camavinga
Valverde
Mbappe
Vini
25 maart 2024 om 00:12

Alleen centraal achterin vind ik het nog heel mager

25 maart 2024 om 00:41

@wetenschapper

dat vind ik wel meevallen Rudiger en Carvajal zijn dit seizoen geweldig bezig. Militao is nog herstellend van zijn blessure maar was daarvoor ook heel goed bezig.

Aan de ene kant heerlijk als hij bij Madrid tekent aan de andere kant was er begin deze week een artikel bij Marca met een poll. Er zou toch wat onrust zijn bij een aantal supporters verenigingen mbt het elftal dat volgend seizoen nog maar uit 1 Spanjaard bestaat. Het is daarom erg belangrijk dat Nacho , Lucas Vázquez en ceballos bij tekenen. Mochten deze vertrekken heb je nog maar 2 Spanjaarden in de gehele selectie en op het veld nog maar 1. Deze supporters groepen willen terug naar de 5 - 6 regel. Ook mbt het Spaanse elftal waar nog amper Madrid spelers in vertegenwoordigt zijn. Ik snap het zeker wel. Kan mij nog herinneren dat Arsenal onder Wenger en Chelsea bijna elke wedstrijd zonder Engelsman speelde .. dat was toen vrij nieuw en kwam ook veel kritiek vanuit de achterban

25 maart 2024 om 04:25

Tja, dan heb je een Brahim die na Rodry en een fitte Pedri bij de besten van het team zou horen (niet dat hij nou zo'n geweldenaar is maar simpelweg gebrek aan beter) en wordt die gewoon straal genegeerd. Uit La Masia komen en 400 minuten bij elkaar voetballen in een financieel en door blessures geplaagd Barca is dan doorgaans wel genoeg om een cap te verdienen.

ik denk dat Davies gewoon wilt vertrekken bij Bayern en het is ook beter voor hem. gewoon een nieuw avontuur aangaan naar Real Madrid gaan ofzo.

hij is nog altijd heel jong (23) als ik me niet vergis.

Real Madrid heeft echt de ultieme dreamteam, dit team kan de komende 10 jaar, 10 x de CL pakken. Als ze Davies en Cancelo nog halen dan hebben ze op elke positie de beste spelers van de wereld. Hoewel de huidige backs al ongelooflijk goed zijn.

25 maart 2024 om 01:52

Cancelo? Die gaat echt nooit komen naar Real. Die zit prima bij Barcelona. Tijd voor andere opties voor de rechtsback positie. Carvajal is ook in die leeftijdsklasse en doet het prima. Dan moet je een jongere optie proberen te halen die nog in de leer kan en daarna het stokje kan overnemen.

25 maart 2024 om 02:31

@modric

Cancelo moet gekocht worden door Barca en of dit mogelijk is, is nog maar de vraag.

25 maart 2024 om 03:21

@rambo ik denk dat het na volgend seizoen eerder Hakimi gaat worden.
Is een jongen van en uit Madrid. Spreekt vloeiend Spaans , Komt uit de jeugd opleiding en daarnaast natuurlijk de beste vriend van Mbappe .. qua leeftijd zit hij ook nog goed . Denk persoonlijk dat dat de opvolger van carjaval gaat worden in 2025

Mooie speler, paar jaar geleden echt een extreem hoog niveau op zijn plek. Sinds het WK in Qatar vind ik hem zelf een stuk minder spelen. Nog steeds goed hoor, maar niet zo nadrukkelijk aanwezig.

Het lijkt me toch wel weer vrij duidelijk hoe dit gaat lopen? Davies gaat niet verlengen bij Bayern, ongeacht wat ze ook bieden. "toevallig" gaat het hier weer om een transfer naar Real Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren