Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gallagher schiet Chelsea vlak voor tijd langs Leeds van Summerville en Piroe

Laatste update:

Chelsea heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de kwartfinales van de FA Cup. Op het eigen Stamford Bridge waren de Londenaren met 3-2 te sterk voor Leeds United. Het winnende doelpunt werd pas vlak voor tijd gemaakt, en kwam op naam van Conor Gallagher.

The Blues begonnen het duel met een aantal andere namen dan afgelopen zondag, toen de EFL Cup-finale met 0-1 werd verloren van Liverpool. Onder meer voormalig PSV’er Noni Madueke mocht het tegen Leeds weer eens vanaf de eerste minuut laten zien.

Aan de kant van Leeds begon Joël Piroe aan het duel. Crysencio Summerville startte net als Dani van den Heuvel op de bank, terwijl Pascal Struijk niet bij de wedstrijdselectie zat vanwege een liesblessure.

Al na acht minuten werd de score geopend, en het was Mateo Joseph die dat deed. Hij trof doel met dank aan de Chelsea-defensie, die knullig balverlies leed aan de rand van het eigen strafschopgebied.

Heel lang kon Leeds echter niet genieten van de voorsprong. Na een kwartier maakte Nicolas Jackson er 1-1 van, door de bal na een fraai driehoekje met Madueke en Moisés Caicedo in de lange hoek te schuiven.

Nadat Madueke de bal vervolgens maar net naast had geschoten, tekende Mykhaylo Mudryk na terugleggen van Raheem Sterling voor de 2-1 ruststand.

Leeds kwam echter terug in de wedstrijd na een klein uur spelen, via opnieuw Joseph. Hij kopte een perfecte voorzet van Jaidon Anthony binnen: 2-2.

Beide ploegen hadden daarna kansen op de vijfde treffer, en het was Chelsea die die vlak voor tijd maakte. Enzo Fernández speelde Gallagher aan, die wegdraaide bij zijn tegenstander en de winnende 3-2 maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een schandalig slechte wedstrijd weer zeg.. Mijn hemel.. Hebben we wel eens een trainer ontslagen na een overwinning? We doen het zo vaak dat je nu naar lollige unieke situaties kan gaan zoeken! Alle angsten die ik vooraf had over wat Pochettino met dit elftal uit zou gaan spoken zijn helaas uitgekomen..

28 februari 2024 om 22:37

Gaat alleen maar erger worden vrees ik.

28 februari 2024 om 23:15

En het lijkt ook maar niet op te houden. Gilchrist weer op de backpositie terwijl duidelijk is dat hij centraal hoort te staan. Chalobah direct erin zetten terwijl die net terug is van een blessure. Sterling wéér de kans geven na weet ik hoeveel slechte wedstrijden. 4 rechtsbenige verdedigers achterin met 2 linkspoten op de bank, misschien nog wel meer want ik weet zo niet wat de sterke benen van zowel Murray-Campbell als Samuels-Smith zijn.
Daarnaast valt het me tegen wat Enzo laat zien de laatste tijd, hij viel in het begin zo goed op maar gaat toch steeds meer in het lage niveau mee voetballen…
Ik zie het met Poch oprecht niet meer goedkomen en ben nogsteeds van mening dat we Potter meer tijd hadden moeten geven.

28 februari 2024 om 23:27

Het zegt genoeg dat Pochettino zo slecht is in het communiceren van de taken van de spelers dag hij amper jeugdspelers mee durft te nemen of Fernandez maar niet goed op zijn plek kan krijgen. Je ziet aan de 3-2 op welke positie Fernandez in zijn kracht speelt en nog staat hij wekelijks tussen de centrale verdedigers ballen op te wachten.. Er zitten geen automatismen in dit team, dingen die goed trainbaar zijn en bij de 0-1 zie je precies dat men geen idee heeft hoe ze onder de druk uit moeten spelen. Hij zal ongetwijfeld in gebroken Engels roepen dat ze van achteruit op moeten bouwen tijdens een training, maar het is duidelijk dat de spelers niet aangereikt krijgen hoe ze dat dan precies moeten doen.

We wisten van Potter dat het een eeuwigheid kost om zijn spel in het team te slijpen, als ze hem al zo nodig wilden hebben hadden ze hem pas afgelopen zomer moeten halen en Tuchel het vorige seizoen moeten laten draaien. Potter heeft veel pech gehad, maar eind vorig seizoen was er voor hem echt geen redden meer aan. Het ging echt niet meer..

Ik hoop dat ze Sterling bij het grof vuil sodemieteren in de zomer.. Wat een misbaksel van een voetballer is hij zeg!

Jammer dat het seizoen nog niet gedaan is.
Word met de week erger

Mudryk was de eerste helft top als de trainer hem meer de kans geeft gaat de ruwe diamant glimmen!!!

Sterling Chabolah ga weg en kom nooit meer terug!

In de wedstrijd had meer gezeten maarja winnen is winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren