Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray rekent simpel af met Alanyaspor; ‘Ajax-doelwit’ laat zich gelden

Laatste update:

Galatasaray heeft een volgende stap naar de Turkse landstitel gezet. Cim Bom was met 1-4 te sterk voor Alanyaspor dankzij treffers van Abdülkerim Bardakci, Mauro Icardi, Dries Mertens en Milot Rashica. Twee van de vier assists werden gegeven door vermeend Ajax-doelwit Kerem Aktürkoglu, die gevolgd zou worden door de Amsterdammers. Door de overwinning staat de ploeg van trainer Okan Buruk nu negen punten los van naaste achtervolger Fenerbahçe, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Galatasaray liet vanaf het begin zijn aanvallende intenties zien. Het leidde onder meer tot een schot van Mertens, die doelman Rúnar Alex Rúnarsson niet liet zweten met zijn schot door het midden. De ploeg van Buruk bleef doorzetten en werd daarvoor na een klein kwartier beloond. Aktürkoglu plantte een voorzet perfect op het hoofd van Bardakci, die Rúnarsson van dichtbij kansloos liet: 0-1.

Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar een onhandige overtreding van Sacha Boey deed de arbiter naar de stip wijzen. Efecan Karaca faalde vanaf elf meter niet: 1-1. Het doelpunt deed Alanyaspor goed, daar de ploeg van trainer Ersun Yanal regelmatig dreigende aanvallen opzette. Drie minuten voor rust herstelde Galatasaray de voorsprong echter, toen Icardi tegen een perfecte voorzet van Mertens aanliep: 1-2.

Vlak na rust gooide Mertens op aangeven van Aktürkoglu het duel in het slot. De Belg kreeg een meter of twintig van het doel de nodige ruimte, schoot en gleed tegelijkertijd uit. Al vallend zag hij dat zijn inzet Rúnarsson te machtig was: 1-3. Na ruim een uur spelen werd het 1-4. Sam Adekugbe ontsnapte aan de linkerkant en zag zijn perfecte voorzet worden binnengelopen door Rashica. Buruk wisselde in de tweede helft veelvuldig en gaf onder meer voormalig AZ'er Fredrik Midtsjø twintig minuten speeltijd. De Noor zag dat de honger bij Galatasaray na de vierde treffer niet was gestild, daar het veelvuldig op zoek ging naar de vijfde treffer. De echte scherpte ontbrak echter, terwijl ook Rúnarsson met grote regelmaat zijn klasse liet zien.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor35184131358
4Besiktas3516613654
5Medipol Basaksehir3415712752
6Alanyaspor35121310349
7Kasimpasa3414713-349
8Rizespor3514714-749
9Sivasspor34121210-448
10Antalyaspor34111211-345
11Adana Demirspor35101411344
12Samsunspor3511915-542
13Kayserispor35111113-941
14Ankaragücü3581512-339
15Fatih Karagumruk3591016-237
16Konyaspor3481214-1436
17Gaziantep FK349718-1534
18Hatayspor3471215-1033
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor354724-4216

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na de 1-1 was ik een beetje bang, maar zakelijk uitgespeeld. Hopelijk valt de blessure van Icardi mee.

askin olayim!!!!

18 april 2023 om 22:19

Hij voelde alleen wat lichte klachten en werd dus uit voorzorg in de 2de helft gewisseld

Die pass van Mertens op Icardi man heerlijk.
Stap voor stap gaan we ervoor. Nog 7 finales.
Zaniolo moet iets meer zich heen kijken, hij wilt te graag en gaat teveel voor eigen succes. Was trouwens een duidelijke penalty, Boey was gewoon te laat. Op naar Karagumruk.

Gefeliciteerd Aslanlar +3

In het begin van het seizoen hadden veel leden op VZ hun twijfels bij Abdulkerim. Echter zag je al snel wat voor centrale verdediger dit is, iemand die voor elke bal gaat en zijn hoofd zou zetten op plekken waar je het niet zou durven. Hele goede aankoop geweest en las dat Atalanta zelfs interesse in hem heeft. Ben benieuwd of jullie vinden dat hij voor Caglar / Merih moet gaan spelen bij het nationale elftal. Die twee spelen amper tot geen wedstrijden voor hun eigen ploeg. Voor de rest heeft Galatasaray prima gespeeld, niets speciaals gezien wat ook normaal is tegen een middenmoot. Iedereen speelde naar zijn kunnen, Adekugbe begon wat beter te spelen in de tweede helft, Sacha Boey viel wat tegen vandaag imo. Wat mij wel opvalt is dat elk seizoen die Efecan een plaaggeest is voor ons, hij zorgt elke keer weer voor een assist of goal.

18 april 2023 om 22:22

Ik was heel blij toen we Apo kochten, puur ook omdat ik totaal geen Marcao-fan ben, enorm overschatte verdediger vond ik dat. Werd altijd geroemd om zijn “voetenwerk” terwijl hij het spel altijd vertraagde, en laat Apo daar nu net veel beter in zijn. Heb een kennis die actief met Wyscout werkt en de parameters van Apo op dat vlak zijn zo veel beter.

Caglar zou ik trouwens gewoon thuislaten. Onbegrijpelijk dat die werd opgeroepen. Ik hoop ook vooral dat ze niet Caglar gaan halen als Nelsson vertrekt ofzo. Dan worden we weer het kneusje in de CL.

18 april 2023 om 22:23

Van mij mag Abdulkerim zeker een kans krijgen. Ik vind hem echt niet onder doen voor Çaglar, Merih en Ozan. Çaglar vind ik sowieso overschat met z’n arrogante houding. Ik was ook erg sceptisch over Abdulkerim maar eerlijk is eerlijk, hij heeft denk ik 99% van de monden gesnoerd. Echt een uitstekende aankoop gebleken.

18 april 2023 om 22:59

Abdulkerim moet gewoon bij Galatasaray blijven. Beste presterende Turkse centrale verdediger momenteel en gaat dit jaar nog 29 worden.

Niet elke speler moet verkocht worden. Iemand met ervaring centraal vanachter is altijd een pluspunt.

Redelijk stroef begonnen maar snoert uiteindelijk wel iedereen de mond (ook ik was redelijk sceptisch in het begin).

Ik ging gewoon niet meer juichen bij doelpunten maar alleen me handen klappen. Puur omdat ik weet dat gala toch gaat afslachten. Was gewoon een mooie wedstrijd om te zien controle in eigen handen lekker volle druk voorin. Ik ben zijn naam kwijt speler van alanya raakte zelfs geblesseerd hij kon het niveau niet aan ging op de grond liggen, vervolgens liep de wankelend naar de kleedkamer.

Askin olayim!!

De tweede helft compleet overheerste Gala gezien. Er valt in feite niet heel veel te vertellen over de wedstrijd, Alanya kwam kwalitatief alleszins te kort. Afgezien van de pingel was er amper dreiging. De penalty was overigens wel terecht, licht contact is ook contact.

Boey was in de eerste helft wel matig, heeft zich echter goed kunnen herpakken in de tweede helft zoals we gewend zijn. Adekugbe was vandaag een van de uitblinkers in mijn optiek. Ik heb het vermoeden dat Okan Buruk, hem bewust er op heeft aangewezen om actiever te zijn in de omschakeling. Het pakte in elk geval goed uit en dat is Adekugbe toch wel zeer gegund. Ik hoop dat ie in de komende weken ook een goal kan meepikken.

Nu hopen dat Icardi zijn blessure meevalt.

Proost icardi ik drink op jou naam🍺🍺🍺 hopen dat je blessure mee valt. Askin olayim.

Helaas is het kampioenschap voor fener erg klein. Ik zie dit gala niet 1,2,3 verliezen tegen de kleintjes ( waar wij wel moeite mee hebben) en natuurlijk de derby’s waar wij helemaal niks te zeggen hebben. Enige wat we kunnen doen is vol voor de beker gaan en volgend een nieuwe selectie bij elkaar kopen zoals elk jaar en 2e eindigen👍

Nou Gala fans, dit moet ons toch niet meer ontgaan. Elke wedstrijd aftellen naar het kampioenschap. Ik hoor de Champions League-hymne al in mijn hoofd! Rashica, Icardi en Mertens: een voor een beesten! En de kleine Torreira bijna met het hoofd gescoord. Maar ook Kerem weer goed bezig. En ik vergeet bijna Abdulkerim met zijn doelpunt! Muslera is geen penaltykiller maar dat wisten we. Op naar het volgende slachtoffer!

Het was wel even schrikken na de 1-1. Met alle respect, niet vanwege de zwakke tegenstander, maar weer (!) met die angst dat de arbritage ergens invloed zou hebben. Ik vertrouw ze gewoon niet. In welke wedstrijd dan ook vertrouwt niemand ze. Uiteindelijk heeft hij vandaag wel verder prima gefloten.

Maar de tegenstander was echt zwak. Dit is allang al niet meer de Alanya waar alle grote clubs met angst naartoe zou gaan en punten kan morsen. Gala heeft met halve kracht de wedstrijd naar zich toe getrokken.

Rashica is een speler die in de wedstrijd groeide. Het viel me op dat hij in de eerste minuten juist zwak was met wat balverlies en slechte passes. Maar hij heeft zich heel knap hersteld. Mooie loopacties waarvan één genoeg voor een goal. Icardi en Mertens spreken voor zich. Hun klasse wordt bewaard voor de grotere clubs. En Kerem toont consistentie. Hopelijk trekt hij deze lijn door. Mocht Ajax serieus belangstelling hebben, gelijk halen zou ik zeggen. Of je kan het hele seizoen uitkijken, ook een mooie keus. Ik vond alleen Boey heel erg zwak vandaag. Niet alleen vanwege de veroorzaakte penalty, maar over het algemeen oogte hij niet geweldig. Toch zal ook hij zich herpakken. Op weg naar knooppunt Istanbul, de titel lijkt bijna binnen. Nog 630 mimuten, volhouden!

We zijn weer een stap dichterbij de landstitel. Dit jaar bestaat het republiek van Turkije 100 jaar en daarom zou deze kampioenschap speciaal zijn voor ons! Nu focussen op de volgende wedstrijd tegen Karagumruk.

Gefeliciteerd aslanlar!

Ik ben benieuwd voor wie Ajax daadwerkelijk naar Turkeije gaat. Immers als Timber en Alvarez gaan vertrekken dan heb je twee nieuwe centrale verdedigers nodig.

19 april 2023 om 11:10

Als er één speler is die Ajax zou moeten willen is het Arda Guler. Zou 20-30M moeten kosten (maar is ook pas 18) en is één van de grootste talenten van Europa moet ik zeggen. Creëert elke wedstrijd wel zijn kansen en is een genot om naar te kijken. Ik hoop oprecht dat hij naar Ajax gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren