Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Galatasaray ontvangt miljoenenbod op Mendes Rodrigues’

Laatste update:

Garry Mendes Rodrigues heeft zijn laatste wedstrijd voor Galatasaray mogelijk gespeeld. Turkse media maken melding van een bod ter waarde van acht miljoen euro van Al-Ittihad op de aanvaller. De club uit Istanbul heeft nog niet op het voorstel uit Saudi-Arabië gereageerd.

De Europese voetbalbond UEFA heropende in oktober een onderzoek naar de financiële huishouding van Galatasaray. Als blijkt dat de Turken zich opnieuw niet hebben gehouden aan de regelgeving van de Financial Fair Play, dan wordt Galatasaray mogelijk uitgesloten van deelname aan Europees voetbal.

De club van trainer Fatih Terim zoekt dan ook naar mogelijkheden om snel geld te verdienen. Een vertrek van Mendes Rodrigues zou daarbij kunnen helpen. Overigens moet Galatasaray wel twintig procent van de transfersom afstaan aan PAOK Saloniki, want de vereniging uit Griekenland bedong in januari 2017 een doorverkooppercentage.

De neef van Jerson Cabral speelde in de jeugd van onder meer Feyenoord en kwam later uit voor clubs als ADO Den Haag, Levski Sofia, Elche en dus PAOK en Galatasaray. Zijn contract in Istanbul loopt nog tot 2021 door.

Denk jij dat Garry Mendes Rodrigues het seizoen afmaakt bij Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onderhandelen tot een miljoen of 12/13 en dan gewoon verkopen. Vervolgens voor een miljoen of 6/7 Onyekuru kopen op het einde van het seizoen. Onyekuru is soms wild, maar is nog maar 21 en kan dus nog veel verbeteren.

Edit: ik zie dat Galatasaray geã£â¯nteresseerd is in Falcao. Iemand een idee of hij ons echt zou versterken? Beter dan Eren is hij zeker, maar is hij wel de spits die we nodig hebben. Hij is ook al 32.

29 december 2018 om 15:33

Everton zal Onyekuru echt niet laten gaan voor 7 miljoen. Volgens mij hadden ze hem gehaald voor 20 miljoen euro. Over Falcao, ik denk zeker dat hij ons zal versterken. De kans dat hij komt acht ik echter zeer klein.

29 december 2018 om 15:37

Weet ik. Ik probeer gewoon hoopvol te zijn omtrent Onyekuru. En over Falcao. Hij is al 32, ben het beu dat we zulke oude spelers kopen.

We zouden ons met cv Felipe Luiz van Lazio willen versterken. Dat zijn de transfers die ik wil zien. Hij is 21 en getalenteerd. Zie het niet gebeuren, maar ik kan maar hopen.

Edit: ik had gedacht dat we ons gingen versterken in de winter. Neen heel de verdediging wordt verkocht, Belhanda mag zogezegd weg en Rodrigues mag ook vertrekken. En wanneer gaan we ons versterken?

29 december 2018 om 15:52

Inderdaad, maar als we nu een spits gaan kopen. Waarom niet een spits die jaren bij Galatasaray kan spelen. Zelfs indien Falcao zou komen, moeten we weer een nieuwe spits zoeken binnen twee jaar. Dat is toch geen beleid.

29 december 2018 om 15:41

Je leest in het artikel dat ze een speler willen verkopen vanwege de inkomsten die ze nodig zouden hebben. Falcao verdient in 1 seizoen meer dan wat Rodriguez op zou brengen. Ook moet er nog een behoorlijke transfersom voor Falao betaalt worden. Galatasaray kan zich dit soort aankopen niet veroorloven. Tijden van spelers als Sneijder en Podolski zijn echt voorbij.

29 december 2018 om 15:50

@ajaxchamps

Falcao verdient momenteel ongeveer 13 miljoen euro per jaar. Sneijder verdiende tussen de 3 en 4 miljoen euro. Podolski iets minder. Galatasaray heeft nog altijd voetballers die tussen de 2 en 3 miljoen euro verdienen. Die tijden zijn nog niet voorbij. Sneijder/podolski zijn niet te vergelijken met Falcao qua salaris.

En er zou een sponsor gezocht worden om op die manier Falcao te kunnen bekostigen. We zouden hem ook niet kopen, enkel huren. Dat is wat er allemaal gezegd wordt tenminste. Ik geloof er niet veel van, ik vroeg gewoon de mening van mede-supporters.

Volgens mij is Galatasaray de enige club die belachelijk lage prijzen ontvangt wanneer het gaat om verkoop van spelers naar clubs uit het Midden-Oosten en bijvoorbeeld een Japan. Voorbeeld: Podolski was voor een bedrag van 2,5 miljoen verkocht naar een club uit Japan. Gomis is verkocht voor een bedrag van 6 miljoen euro. Ik begin mijn vertrouwen in het bestuur sterk te verliezen. Na Aysal hebben hebben we geen voorzitter meer gehad..

29 december 2018 om 15:38

Net als amrabat toen. Voor 8 miljoen gekocht en voor 3 miljoen verkocht. Je kunt makkelijk 15 miljoen vragen voor rodrigues, anders verkoop je hem gewoon niet.

De speler moet kiezen tussen de sportieve aspecten en de pensioen pot. Niet makkelijk. Zou hem graag bij een middenmoter in Spanje of Duitsland zien voetballen. Kijken of hij daar doorgroeit.
Echt een speler met een opmerkelijk carrière verloop

Onze slimme bestuur heeft een limietsom van 7.5m op onze jeugdspelers gezet. Ozan Kabak gaat dadelijk gewoon voor een Falcao jaarsalaris weg. Word je toch niet goed van ? Garry die ook voor een prikkie weg gaat. Mijn droom was een Galatasaray met Ozan, Celil, Yunus, Atalay, Ismail. Allemaal eigen kweek. Maar nee hoor, laten we dure vedettes kopen en onze parels uit de jeugd verkopen.

29 december 2018 om 19:26

Dat limiet is er toch ingezet in de periode van Dursun Ozbek en Cenk Ergun? Daar kan Mustafa Cengiz dan weinig aan doen. Overigens is 7.5 miljoen voor een 18-jarige verdediger die pas 18 officiële wedstrijden op zijn naam heeft staan niet weinig.

Garry Rodrigues is een te belangrijke speler voor Gala om hem te verkopen. Hij is de enige speler samen met Onyekuru die voor veel snelheid en diepgang zorgt in het spel van cimbom. Het zou in mijn ogen slimmer zijn om bijvoorbeeld een Belhanda te verkopen dan Garry.

Ze hadden hem in de zomer al moeten verkopen, beter dan vorig seizoen zie ik hem echt niet meer presteren en hij is niet jong. Deze fout maken Turkse clubs ieder jaar, wij hebben ook gewacht met Manuel Fernandes, Bobo, enz. en uiteindelijk zijn ze gratis de deur uitgelopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren