Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray lijdt tweede puntverlies op rij tegen scorende Mitchell Donald

Laatste update:

Galatasaray is er zondagmiddag, nadat het vorige week al gelijkspeelde tegen Bursaspor en midweeks ook niet wist te winnen van Schalke 04 in de Champions League, voor de tweede keer op rij niet in geslaagd om een wedstrijd in de Süper League te winnen. De grootmacht uit Istanbul kwam op bezoek bij Yeni Malatyaspor op achterstand door een goal van Mitchell Donald, voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Willem II en Roda JC Kerkrade, en incasseerde in de tweede helft uit een penalty ook de 2-0. Galatasaray blijft door de nederlaag op de derde positie steken, op twee punten achter koploper Medipol Basaksehir.

Malatyaspor stond voor aanvang van het duel met de regerend landskampioen in de middenmoot, maar de ploeg van trainer Yusuf Okyay verstopte zich niet in het eigen Malatya Inönü Stadion. De eerste vroege kans van de wedstrijd was voor Khalid Boutaïb, die zijn poging vlak voor het doel van Fernando Muslera langs zag rollen. De thuisploeg bleef daarna aandringen en na een halfuur spelen was het wel raak: Donald kreeg de bal na een combinatie door het hart van de verdediging van Cim Bom mee en liet Muslera kansloos.

Vlak na rust voorkwam de doelman met een goede redding dat Malatyspor verder uitliep en Garry Rodrigues, die net als Ryan Donk de negentig minuten volmaakte, zette zijn ploeg een paar minuten later met een schot voorlangs bijna op gelijke hoogte. Met nog een klein halfuur op de klok moest de VAR eraan te pas komen na een overtreding op Adem Büyük in het strafschopgebied en nadat hij groen licht had gekregen velde hij zelf vanaf elf meter het vonnis. Mugdat Celik bracht Galatasaray met een kopbal daarna nog bijna terug in de wedstrijd, maar zijn poging eindigde op de paal, terwijl Sinan Gümüs vlak daarop uit kansrijke positie op de benen van Fabien Farnolle schoot.

Vind jij dat Yeni Malatyaspor het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol, ik hield al rekening met een nederlaag. Blijven jullie maar stressen xoxo. Maar effe serieus, wat een pot man. Ik ben niet eens boos, met zoveel blessures vind ik dit heel normaal. Lachwekkende gele kaart voor Mariano, met oog op de aankomende wedstrijd tegen Fener. Gefeliciteerd Malatya!

28 oktober 2018 om 18:10

Als Nagatomo zelfs geblesseerd is, dan weet je hoe laat het is. Die jongens moeten zichzelf eens goed laten reinigen, zoveel blessures, het is niet normaal man. Belhanda die er vandaag ook met een blessure van af gaat. Maar zoals je zegt, kan niet eens boos worden, onze bank is veel te slecht. Die kunnen geen potten breken. Misschien is het nu juist een uitgelezen moment om die young boys (Atalay, Yunus) de kans te geven...

Vandaag is weer een bevestiging dat de Turkse competitie echt achteruit is gegaan in kwaliteit. Gala, Fener en Besiktas verliezen veel teveel punten dit seizoen. Ook omdat de selecties flink achteruit zijn gegaan in kwaliteit. Niet veel spelersbudget en de FFP hebben er bij die clubs voor gezorgd dat je veel met huur-en transfervrije spelers moet doen. En goedkope opties. En dan krijg je meer weerstand. Ik zie Gala nog wel kampioen worden. Fener speelt nog zwakker en Besiktas is ook volop punten aan het verspelen. Basaksehir zie ik sowieso afhaken. Op het moment dat er iets tastbaars in zicht komt zie je altijd dat ze moeilijker spelen en meer punten verspelen.

28 oktober 2018 om 18:20

Moeten ze maar beter scouten ipv veel geld betalen aan oudjes.

28 oktober 2018 om 18:22

Kunnen onze turkse clubs scouten😂😂

28 oktober 2018 om 18:25

Mag ik vragen waarom je Basaksehir sowieso ziet afhaken? Ik vind ze tot nu toe het meest stabiele overkomen. Als Basaksehir zo goed georganiseerd blijft spelen kunnen ze zeker tot de laatste ronde meedoen.

28 oktober 2018 om 18:28

Ik zie het steeds vaker voorkomen dat men denkt dat Gala kampioen wordt, maar onze selectie is zo instabiel. We hebben geen vervanger voor onze blessuregevoelige spits en zonder Fernando valt de hele selectie als een kaartenhuis in elkaar. Vorig seizoen dacht ik al dat we de beste van de slechtsten waren, maar dit jaar is het nog erger. Geen een topclub presteert en juist daarom denk ik dat Basaksehir hem dit jaar wel kan pakken. Die zien ook aan dat het voor geen meter loopt bij de ploegen en ik zie hen ook het constantst presteren dit seizoen. Doen ook niet mee in Europa, dus zullen ook veel fitter dan de topploegen zijn. Aan het eind kloten ze inderdaad altijd, maar dat doen Gala, Fener en Besiktas al sinds het begin van het seizoen. Kunnen zomaar aan het eind van de sprint met de beker staan.

28 oktober 2018 om 18:36

Vorig jaar was ook zo een seizoen waarin ik dacht dat Basaksehir zomaar kampioen kon worden. Want ze hebben gewoon echt een aardige selectie. Ze gingen zelfs veel rouleren vanwege de EL maar ook toen stotterde de motor aan het eind van het seizoen. Ik zie dat dit seizoen niet veel beter gaan. Maar ze kunnen inderdaad zomaar verassen. Ik zie Gala als voornaamste kampioenskandidaat omdat Fatih Terim de selectie zo kan opzwepen dat ze zeker een lange reeks overwinningen kunnen neerzetten wanneer dat noodzakelijk is. Na de CL kunnen ze ook langer rusten en pleeg je minder roofbouw op je selectie. Laten we zeggen dat de derby tegen Fener een belangrijke meetpunt word.

Ik zie de top 3 echt niet kampioen worden ofzo..vindt het mooi dat er 1 zegt dat GS aan het einde kampioen gaat worden..ik zie zomaar Basaksehir het worden..Turkse clubs moeten investeren in de jeugd ipv oudere spelers..kijk ons Besiktas, we spelen met 30+ dat kan niet..het is met de grote 3 in Turkije dramatisch..sorry hoor maar als GS uit verliest of gelijk speelt steeds worden ze echt geen kampioen..idem dito voor Besiktas en FB

28 oktober 2018 om 19:20

Normaal zou mijn stem naar Fener/Besiktas uitgaan voor het kampioenschap bij minder presteren van Gala. Maar Fener zit in zo'n transitiejaar, die worden het sowieso niet. Cocu maakt ook belachelijke keuzes als je mij vraagt, gozer laat zowel Hasan Ali als Ismail spelen tegen Ankaragucu (taaie ploeg trouwens, zie Fener vandaag ook verliezen van hen). Geef dan zo'n Baris de kans, zou je zeggen. Besiktas is ook zeer wisselvallig dit jaar. Babel lijkt er geen zin in te hebben, Love is niet BJK-waardig en Quaresma lijkt ook minder te worden met de wedstrijd. Tel daarbij Senol Gunes op, die niet de grootste tacticus blijkt en dan houdt het snel op.

Met zoveel geblesseerden met een dramatische aantal wissels is dit vrij normaal.
Malatya uit is sowieso erg moeilijk laat staan met zoveel geblesseerden maargoed.
Terim staat er bekend om dat hij de jeugd een kans geeft en laat dit nou net zo een wedstrijd zijn om de jeugd een kans te geven, yunus akgun doet het waarschijnlijk beter dan sinan.

Scheids tjah gele kaart voor Mariano weet niet welke overtreding hij heeft gezien om hem een gele kaart te geven, hij loopt met zijn armen omhoog en krijgt geel.
Waar is de Var dan goed voor zou je zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren