Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray gooit de deur dicht: ‘We gaan hem niet aan PSV verkopen’

Laatste update:

Armindo Tué Na Bangna, kortweg Bruma, speelt volgend seizoen waarschijnlijk niet voor PSV. Directeur Levent Nazifoglu van Galatasaray heeft maandagavond in de Turkse media laten weten dat de 21-jarige vleugelaanvaller van Portugese komaf niet verkocht wordt.

/

“We gaan twee, drie spelers halen en onze voorkeur gaat uit naar een middenvelder en een aanvaller. Eén van hen willen we sowieso meenemen op trainingskamp. We zijn niet van plan om Bruma te verkopen en Stefan Johanson is wel een speler die we willen hebben, maar dan moet Celtic akkoord gaan met het bod dat wij hebben uitgebracht”, aldus Nazifoglu.

De club uit Istanbul zou PSV donderdag een tegenvoorstel hebben gedaan van zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage van vijftien procent. PSV zou eerder een bod van vier miljoen op Bruma hebben uitgebracht en dat lijkt dus niet voldoende te zijn. Er wordt overigens gefluisterd dat PSV zijn voorstel voor de jeugdinternational inmiddels met vijf ton heeft verhoogd.

Heeft Bruma genoeg kansen gekregen bij Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor Bruma. PSV is een goede club voor Bruma om zich verder te ontwikkelen; iets wat de laatste jaren niet meer is gebeurd.

11 juli 2016 om 22:10

Ik weet eigenlijk niks van deze speler. Wat is zijn kwaliteiten eigenlijk?? En voegt hij wel iets toe aan de selectie ??

11 juli 2016 om 22:15

Snel en een goede dribbel. Heeft veel talent en als het er uit komt kan hij waarschijnlijk ook veel scoren en assists geven. Benieuwd of het er volgend jaar uitkomt, denk dat die kans groter is bij PSV dan bij Gala.

11 juli 2016 om 23:11

Hij is niet een speler die veel scoort, erg onrustig in het afronden. Maar wel een prima buitenspeler met heerlijke actie zie hem graag komen.

12 juli 2016 om 03:13

Ik zou hem eigenlijk een poor man's Sterling willen noemen. Is ontzettend snel en passeert verdedigers alsof ze er niet staan. Alleen loopt het daarna vaak vast. Als je hem een stukje rust en overzicht zou kunnen bijleren heb je echt een topper.
Op dit moment ben je er vaak langs, wordt er dan pas gekeken waardoor de verdediger weer terug is en er nogmaals wordt gekapt en blijft dat doorgaan tot in den treurnis toe.

12 juli 2016 om 08:43

Ach dit is zo'n jonge donkere speler zoals we wel vaker zien (niet rascistisch bedoeld), hij is snel en technisch en was op jonge leeftijd al erg gespierd. Het ontbreekt dit soort jongens alleen aan (voetbal)intelligentie, discipline en functionele techniek (juiste aannames, kaatsen etc.). Vaak zijn ze ook slecht coachbaar en blinken ze eigenlijk alleen maar uit op het fysieke vlak. Wij hebben ook een aantal van dit soort spelers : Quincy awusu abeyi, lesly de Sa, lukoki....narsing eigenljjk ook. Lens is een voorbeeld van zo'n jonge die het wel redelijk gemaakt heeft. Over depay ben ik nog onzeker.

12 juli 2016 om 08:49

Daar staat tegenover dat wij ook van die jongens hebben die juist fysiek erg matig zijn maar irritant goed coachbaar zijn en veel discipline hebben zoals Siem de Jong: langzaam, niet super goed in de duels maar luistert wel goed naar de trainert

12 juli 2016 om 02:23

Jammer voor PSV dat ze niet meer willen betalen.

Interview gezien van bruma,en die wilt echt niet blijven in istanbul.wil echt graag naar psv omdat hij daar denkt zich beter te ontwikkelen en met cl erbij .

11 juli 2016 om 22:21

Andere turksr media melden dat psv een nieuw bod heeft gedaan. Gala en PSV zijn nu allebei in zwitserland

Riekerink heeft gezegd dat hij Bruma bij de groep wilt houden dus we gaan dit seizoen eindelijk genieten van deze speler.

Mooi doorschakelen, lozano gaat 'm niet meer worden maar er loopt vast nog wel meer talent in Mexico. Ook in de MLS loopt zat talent. Bij Seattle sounders liep afgelopen jaren een interessante speler. Ben ff z'n naam kwijt

12 juli 2016 om 00:10

Zardey (of hoe je het ook schrijft) is toch zo'n Amerikaans talent a.k.a. truckendoos? Is dat niet iets?

12 juli 2016 om 00:42

Zardes?

12 juli 2016 om 10:17

Die ja. Thx. Is dat een goede speler buiten z'n snelheid/trucks? En uberhaupt betaalbaar als 'ie naar Europa zou willen komen?

12 juli 2016 om 22:57

Ik bedoelde Manneh van de Vancouver Whitecaps. Heb die jongen een goede pot zien spelen en was echt onder de indruk. Komt uit Gambia

Bruma, hij is/was toch een supertalent? Er was een groot talent genaamd en aanvaller bruma.Vond het al zo vreemd dat hij eventueel naar psv zou gaan dan.

Deze reactie zegt niets. Het is bekend dat Bruma ook al is aangeboden aan Psv, dus dit statement lijkt me niets meer dan onderdeel van Galatasarays onderhandelingstactiek. Bovendien, als Bruma niet komt zal Brands alles wel inzetten op Edison Flores en die lijkt me zeker niet minder!

Ik heb vertrouwen in Brands. Wanneer Bruma niet gehaald kan worden, dan zal er wel een plan B zijn. Echter hoort deze uitspraak denk ik ook bij het onderhandelingsspelletje. Iets wat Brands gelukkig redelijk goed weet te spelen. Ik zal niet raar opkijken wanneer Bruma over een paar weken een Psv'er is.

Ik hoop dat hij blijft. Hij heeft een jaar ervaring opgedaan in Spanje, en met Riekerink als coach weet ik zeker dat hij genoeg speeltijd zal krijgen komend seizoen.

Ach, het zijn allemaal onderhandelingsspelletjes. Als PSV het bod verhoogt zullen ze hem gewoon verkopen.

Bruma heeft een sterk dribbel, goed schot, echt een ideale flankspeler alleen een lichtgewicht. Daarom heeft hij het ook niet gered bij Galatasaray. Hij was veel te fragiel voor de turkse competitie en heeft ook gelijk in zijn eerste seizoen een lange blessure gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren