Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray doet wat het moet doen en is heel dicht bij groepsfase CL

Laatste update:

Galatasaray heeft dinsdagavond de play-offs van de Champions League bereikt. De Turkse topclub was in eigen huis met 1-0 te sterk voor het Sloveense NK Olimpija Ljubljana dankzij een doelpunt van Mauro Icardi. De heenwedstrijd werd al met 0-3 gewonnen, waardoor het niet meer spannend werd in eigen huis. Smetje op de avond was de rode kaart van Lucas Torreira, die er de eerste wedstrijd in de play-offs dus niet bij is.

Bijzonderheden:
Bij Galatasaray stonden onder meer Angeliño en Dries Mertens aan de aftrap. Het duurde niet lang voordat de thuisploeg op voorsprong kwam via Icardi, die deze zomer na een huurperiode de definitieve overstap maakte naar Turkije. Baris Yilmaz kopte een weggebokste voorzet terug richting de Argentijnse spits, die vervolgens aannam en met links vanuit de draai achter doelman Matevz Vidovsek schoot: 1-0.

Torreira moest er halverwege de tweede helft vanaf met een rode kaart nadat hij in een actie op de hak van Rui Pedro ging staan. In de slotfase werd niet meer gescoord, waardoor Galatasaray nog één horde verwijderd is van de groepsfase van de Champions League. De Turkse topclub treft het Noorse Molde FK in de play-offs.

Galatasaray - NK Olimpija Ljubljana 1-0
24’ 1-0 Mauro Icardi (assist Baris Yilmaz)
64’ Rode kaart Lucas Torreira

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ON: Wat een wereld verschil met Kerem en Zaha. Voor de mensen die zeiden dat Zaha slecht was.. Zahahahaha. Je merkt dat Angelino veel meer plezier uithaalt met Zaha dan met een Kerem. Dan heb ik ook zeker medelijden met Sacha Boey die met Baris, Yunus, Morutan speelt. En hoe goed Zaniolo ook was, hij hieldt niet zoveel van verdedigen waardoor Sacha meer moeite moest doen. Hopen dat Sacha Boey net zo blij word van Tete zoals Angelino van Zaha. Emin Bayram is nog lang niet klaar. Hij maakt te veel fouten en dat tegen tegen zo'n clubje. Tegen een subtopper word er door hem heen gewalst. Jammer voor de rode kaart, maar we gaan eindelijk misschien Midstjo weer zien spelen, die altijd wel redelijk presteerd.

Tijdens de groepfase wil ik van Okan 10/11 buitenlanders in de 1e 11 zien. (Apo mag nog wel). Want het spel word 99x door de Turkse spelers verstoord.

OFF: Waarom kan ik niet reageren onder live wedstrijden? Zie al maanden lang "The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.".

15 augustus 2023 om 21:59

Dat reageren onder live wedstrijden kan ik idd ook niet. Zwaar, zwaar vervelend.

15 augustus 2023 om 22:06

Het is dat jij over de Turkse garde begint. Ik kan toch niet de enige zijn die zich hieraan ergert als gala fan zijnde

15 augustus 2023 om 22:11

Door dat er meer spelers met kwaliteit spelen. Zien we hoe slecht de Turkse spelers wel niet zijn.

Gefeliciteerd!! Weer wat punten erbij. Ps: Bedankt voor Rashica 😁

15 augustus 2023 om 22:00

Is maar waar je blij om kan zijn. Man man man, wat een transferbeleid van Besiktas en Fener.

15 augustus 2023 om 22:05

Het schijnt dat hij is gehaald om de blessuresmoes tegen te gaan wanneer ze verliezen. Dit maakt mijn werk op vz een stuk lastiger helaas

15 augustus 2023 om 22:06

Hahaha jij bent vast niet voor gala.. ;-) kendi kulubun ile ugras

15 augustus 2023 om 22:08

Hij is gehaald, zodat de helft van team naar africa cup kan gaan broer hahaha.

15 augustus 2023 om 22:11

Ik vind het een goede transfer, omdat Besiktas nauwelijks flank spelers heeft en imo heeft hij het goed gedaan bij Gala.

15 augustus 2023 om 22:14

Dus jullie halen 1 speler om 5/6 spelers naar afrika te sturen?

15 augustus 2023 om 22:15

Volgensmij zelfs 8. Onder andere Rashica ja. Zover ik weet is Besiktas nog bezig met Pepe en een paar andere spelers.

15 augustus 2023 om 22:33

Er is echt helemaal niets mis met de transferbeleid van Fener. Stuk voor stuk goede aankopen waar over is nagedacht

16 augustus 2023 om 11:33

Want de transfers van Fener zijn o zo slecht natuurlijk?

15 augustus 2023 om 22:10

Ik ben echt niet blij met Rashica en al helemaal niet voor 5mil als dat waar is! Voor 2 mil had ik hem gehaald om hem vanaf de bank in te brengen

15 augustus 2023 om 22:14

Ik vind het een goede transfer. Wil je anders nog een jaar op Ghezzal wachten die 3 mil per jaar verdiend? Wat mij betreft mag hij vertrekken. Rashica kan je later nog verkopen voor een prima prijs.

15 augustus 2023 om 22:13

Geen dank! Goede aankoop van jullie, met zoveel buitenspelers snap ik dat Rashica niet meer in beeld was, wel zielig dat hij zolang hoop heeft gehad op een terugkeer naar GS, hij veranderde zelfs in zijn vakantie zijn profielfoto naar Galatasaray, had me niet zo een einde voorgesteld tussen Rashica en GS, Rashica heeft helemaal gelijk.

15 augustus 2023 om 22:16

Ja, hij zou waarschijnlijk wissel staan vaak, omdat Galatasaray zeer goede transfers heeft gemaakt, waar ik wel jaloers op ben. Bij Besiktas is de kans groot dat hij een basisplek krijgt.

15 augustus 2023 om 22:20

Als BJK Redmond kon behouden was het anders geweest denk ik, jullie gaan hem echt missen dit seizoen, hoop voor jullie dat Rashica zijn plek goed in kan vullen.

15 augustus 2023 om 22:28

Redmond zijn vrouw wou haar kind niet in Turkije laten opgroeien, maar in Engeland. We hadden sws geen schijn van kans.

Met een B defensie speelden we achterin toch wel prima. Een 4-4-2 formatie zie ik opzich ook wel zitten, goed dat Okan de tijd neemt om het vandaag te testen. Boey speelde een hele sterke pot, Zaha was een verademing. Wat mindere punten: rode kaart.. persoonlijk vond ik het iets te extreem. Halil is echt afschuwelijk slecht, elke balcontact staat gelijk aan balverlies. Tot slot, wat er aan de hand is met Kerem blijft mij een raadsel.

16 augustus 2023 om 09:33

Kerem moet eerst even een paar tikken ontvangen, zodat hij weer wakker wordt. Met zo’n spel ga je het niet redden, maar hij heeft weer geluk dat hij een Turk is…

Zaha = 2 maten te groot voor Akturkoglu, pls Berkan goede wissel meer niet. Torreira gaan we missen tegen Molde zal wel weer Berkan voor hem spelen. Hoop dat Demirbay een beetje in vorm raakt en samen met Torreira knallen. Jammer dat we rood kregen gaan we 1x in de jaar met 2 spitsen spelen kunnen we er niet van genieten. Iig ben blij met de wins niet slecht gespeeld

Met uitzondering van de mooie goal van Icardi was het wederom niks. Daarbovenop een rode kaart voor Torreira. Ik hoop dat de transfers nu eindelijk eens afgerond worden want elke dag lezen we een nieuwe naam. Hopelijk worden we dan eindelijk verlost van die Berkan. Nu nog 1 ronde en dan op naar de groepsfase CL!

Sorry maar Okan Buruk laat zien dat hij geen coach is die een grote selectie kan managen.Wissels zijn altijd te laat, en verkeerd. Er werd op een gegeven moment met Icardi, Dervisoglu, Bakambu en Zaha gespeeld. 3 spitsen en 1 flank, dit is geen Fifa.Je staat 4-0 voor en Torreira speelt zijn eerste wedstrijd sinds zijn blessure, wissel hem eruit voor Oliveira!?Ten slotte zit er een kloof in kwaliteit tussen de spelers de selectie en de Turkse spelers. Kerem, Emin, Kaan, Berkan waren dramatisch. Dervisoglu ga ik niet eens noemen, ik zou hem niet eens mee laten zaalvoetballen. Abdulkerim is de enige speler die van kwaliteit is.Overwinning is een overwinning, maar met dit spel ga je niet uit de groepsfase komen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat Okan het optimale uit de selectie kan halen..

15 augustus 2023 om 23:28

GS heeft toch gewonnen? Daar gaat het om! Okan is tevens een prima coach en heeft zijn sporen achtergelaten in Milaan. Dat kunnen niet veel Turkse spelers of trainers zeggen.

16 augustus 2023 om 00:57

Obv is hij een prima coach?

Ik kan niet wachten op de zure reacties van de gs fans die zo rasicha afbranden terwijl ze zelf rasicha graag in het team willen zien , mede bjklilir genietze! Btw gs thanks dat jullie halil van ons afpakte, kan er namelijk niks van heeft hij vandaag ook weer bewezen : )

15 augustus 2023 om 22:14

Wij hebben al zaha en tete gehaald voor de plek van Rasicha. Beide heren zijn ook beter dan hem want Rasicha speelt 1 wedstrijd goed en dan weer 3 wedstrijden matig. Denk je echt dat wij geen 5 miljoen hadden voor hem?

15 augustus 2023 om 22:23

Met 2 buitenspeler ga je het niet een volle seizoen met europees, competitie en beker volhouden, nu voorral dat zaniolo weg is

15 augustus 2023 om 22:31

Zaniolo is nog steeds van ons op dit moment. En als ze hem willen moeten ze 30+ mil neerleggen, met dat geld zullen ze iemand voor in zijn plaats halen.

15 augustus 2023 om 22:45

leef jij onder een grot ofzo? Hij gaat woensdag naar england voor 3 miljoen

15 augustus 2023 om 23:08

Staat leterlijk nergens dat hij woensdag naar Engeland gaat?

15 augustus 2023 om 23:11

Fabrizio Romano heeft het slechts 52 keer getweet

15 augustus 2023 om 23:24

Zaniolo is 100% weg bro

Ik denk echt dat Molde einde verhaal is volgende week en onze Europese avontuur in de EL verdergaat, want je zag gelijk verschil met Torreira op het veld. Vond die rode kaart wel heel zwaar bestraft eerlijk gezegd.ik hoop echt dat we nog een middenvelder erbij halen, want dat is wel broodnodig

Wat betreft de wedstrijd: Galatasaray wou niet beter en Ljubljana kon niet beter

15 augustus 2023 om 22:25

Uitschakeling tegen Molde betekent hopelijk een ontslag van Okan.

15 augustus 2023 om 22:30

Zo pessimistisch hoeft het ook weer niet. In de EL presteren we stukken beter en is de kans ook groot dat we overwinteren. Okan begon vorig jaar ook stroef en uiteindelijk heeft hij het leuk gedaan. Tis dat we nu veel wedstrijden aan 1 stuk spelen en dan moet je zoveel mogelijk gebruik maken van je hele selectie

15 augustus 2023 om 22:40

Maar dan loop je wel 30 miljoen aan inkomsten mis, en het is daarvoor dat al deze investeringen gedaan worden. Daarnaast is een uitschakeling tegen Molde ook gewoon zwaar gezichtsverlies. Weer een trauma in de geschiedenisboeken van de club.

Okan begon vorig jaar stroef omdat de ploeg helemaal nieuw was. Dan is dat normaal. Maar vandaag speel je met een kampioenenploeg die ook nog eens zwaar versterkt is. Het leek gewoon helemaal nergens op. Okan straalt geen vertrouwen uit. Geen enkele Turkse coach trouwens. Bijna allemaal one-season-wonders.

15 augustus 2023 om 22:47

We hebben al gezichtsverlies geleden tegen Tromso jaaaaren geleden. Doe nou niet alsof Molde nog slechter is. Je doet de kampioen van Noorwegen wel erg tekort...

Wees een beetje geduldig en wacht totdat de motor gaat draaien

15 augustus 2023 om 22:55

Tromso ligt al ver achter ons. Dat trauma hebben we intussen wel stilaan verwerkt. Een vervolg hierop is echt niet nodig.

De kampioen van Noorwegen met een begroting even groot als het jaarsalaris van een Midtsjo. Die moet je gewoon afmaken, klaar. Gent won er vorig seizoen zelfs 4-0 tegen

15 augustus 2023 om 22:59

Begrotingen spelen geen rol, want een kampioen van Noorwegen weet tenminste wat zij met hun begrotingen kunnen doen. Kunnen we niet van Turkse clubs zeggen.

Bovendien hebben wij geen goede statistieken tegen Scandinavische clubs, want die lui weten dondersgoed hoe ze ons moeten aanpakken

Werd helemaal gek vandaag van Kerem en Berkan. Er moet minimaal 1 middenvelder bij tegen Molde, met Berkan en Oliveira gaan we geen potten breken. Zaha komt ook steeds losser, Kerem moet echt op zijn positie letten.

De enigste Turkse club?

15 augustus 2023 om 22:16

Vanavond wel de enige ja. Of je ze ook het enigst vindt is een kwestie van smaak

16 augustus 2023 om 07:56

Heb het over deelname aan champions league bijdehand

16 augustus 2023 om 08:52

Nou nou Henk, niet zo gepikeerd. OT: Ja, Galatasaray is als regerend landskampioen de enige Turkse ploeg in de voorrondes van de CL. Besiktas, Fenerbahce en Adana Demirspor spelen allen (voorrondes) Conference League.

16 augustus 2023 om 15:42

Henkie, volgend seizoen mag Turkije weer 2 clubs afvaardigen naar de CL.

Zouden jullie misschien Patrick van aanholt retour willen nemen? Hij werkt niet goed. We hebben het bonnetje nog. Alvast bedankt.

15 augustus 2023 om 22:20

Dus je zal vast wel begrijpen waarom hij bij ons gedegradeerd was tot 4de keus

15 augustus 2023 om 22:21

Wij hebben Angelino al met een PSV verleden, we zitten wel goed zo, toch bedankt!

15 augustus 2023 om 22:23

Vorige seizoen werd hij nog basiskracht bij PSV en vonden ze hem goed spellen. Bij Galatasaray was hij wel matig vind ik, had af en toe zijn wedstrijdje maar was in het algemeen gewoon matig.

15 augustus 2023 om 22:26

Hij speelde best goed tegen Utrecht

16 augustus 2023 om 15:43

Cuco10 helaas pindakaas, de garantieperiode is al voorbij. Oh nee die was er helemaal niet!

Kan iemand mij inlichten over hoe de Turkse competitie altijd vol zit met subtopspelers uit sterkere competities. Word er echt zoveel meer betaald daar dan in Belgie, Nederland of Portugal bijvoorbeeld. Ik zie nu bijvoorbeeld weer Zaha, Toreira en Angelino bij Galatasray dit soort spelers zouden voor de Eredivisie top absoluut een versterking zijn maar die weten we zelden tot nooit aan te trekken.

Ocampos, T.hazard en Gotze zijn de laatste spelers uit deze categorie die we wel deze kant op hebben kunnen halen. Gotze was dan echt de enige aanwinst.

15 augustus 2023 om 22:27

Leven in Istanbul is namelijk wel veel leuker voor een miljonair dan in Eindhoven of Brugge.

15 augustus 2023 om 22:27

Turkse teams kunnen in het algemeen meer geld bieden dan teams uit Nederland of België, grote inkopen komen toch wel altijd op naam van Galatasaray en Fener. Daarna besiktas en daarna trabzonspor. Dit zijn meteen ook de 4 rijkste clubs uit Turkije.

15 augustus 2023 om 22:28

Komt door paar dingen. Ten eerste Turkse zon en metropool. Ten tweede Salaris. Ten derde worden ze opgehemeld als goden. En als laatste Erden Timur.

16 augustus 2023 om 01:09

Voornaamste redenen zijn de salarissen en de belasting die ze moeten afstaan. Uiteindelijk hou je in TR netto veel meer over.

16 augustus 2023 om 10:45

Dat klinkt logisch Ajax heeft de laatste jaren ook aardig wat salaris uitgegeven vooral om spelers langer binnenboord te houden maar als ze in Turkije dus minder belasting betalen en zoals alle anderen vertellen dat de kwaliteit van leven door het weer en de locatie prettiger is dan word het plaatje wat duidelijker.

16 augustus 2023 om 15:44

Maxkaplan Turkije is een belastingparadijs voor voetballers. De meeste belasting wordt door de clubs betaald waardoor zij heel veel netto overhouden.

Dit wordt hem niet dit jaar. Erden Timur heeft een hele soep gemaakt van de kampioenenploeg. Teamgeest is volledig weg. Okan is ook totaal niet in staat om zoveel sterren te managen, daarnaast is het tactisch ook gewoon een onbenul.

De transfer van Rashica heeft veel duidelijk gemaakt. We weten allemaal dat Okan hem heel graag wilde, dus het moet zijn dat meneer Erden weer de show wilt stelen door ergens een vergeten vedette op te pikken.

Dit gaat ontploffen.

15 augustus 2023 om 22:26

Inderdaad. De spelers die Okan heel graag wou zijn niet gekomen.

Op een gegeven moment is de clash een realiteit.

Lekker hoor ! Als je de eerste wedstrijd 0-3 hebt gewonnen win je de return gewoon zakelijk met 1-0, voor Gala maakt het niet uit maar voor de punten wel !! Hopen dat de rest ook gewoon doet wat ze moeten doen, het kan eigenlijk niet eens fout gaan maarja, je weet maar nooit met Turkse clubs.

Jammer van de rode kaart en Zahaha heeft nog tijd nodig en dat is gewoon normaal.

Bij de vorige wedstrijd vond ik het al erg matig allemaal, in tegenstelling tot veel mede fans.
maar vandaag thuis nog wel 1-0 en zo spelen, triest.

Zoals hierboven ook terecht vermeld is het kwaliteitsverschil erg groot tussen de buitenlanders en Turkse spelers. Dit is natuurlijk altijd al wel het geval geweest met het Turkse voetbal maar wanneer zoals afgelopen jaar en nu goede buitenlandse transfers worden gemaakt, des te meer pijnlijk duidelijk.

Over transfers gesproken; Over het algemeen heeft dit bestuur met Erden Timur voorop goed werk geleverd maar ook een aantal mindere punten; We hebben 27 flankspelers maar 1 goede middenvelder; Torreira.
Dan zou je denken alle focus gaat naar zsm een aantal goede middenvelders halen voor de CL campagne en het nieuwe seizoen, maar nee nog steeds niks.
Nu wordt er zelfs gesproken over Sergio Ramos? Onbegrijpelijk. Buiten dat dit dus weer geen middenvelder is, is dit een typisch transfer wat vorige besturen zouden kunnen maken. Waarbij ik had gedacht dat dit bestuur juist een andere weg zou inslaan.

15 augustus 2023 om 22:42

Het enige bestuur dat een andere weg insloeg was Burak Elmas. Jammer genoeg was dat een complete amateur, maar de gedachte die erachter zat was best goed. Hij wilde een cultuuromslag, en met Boey en Nelsson hebben we daar de vruchten van geplukt.

15 augustus 2023 om 22:52

Klopt ja. Het bestuur van Burak Elmas had ook een aantal goede goede punten.
Transfers doen van spelers die direct kunnen presteren + door verkocht kunnen worden met winst waardoor je financieel sterker wordt, heeft Erden Timur over het algemeen ook goed doorgezet. Vandaar mijn verbazing bij Ramos.

15 augustus 2023 om 23:08

Heeft Erden Timur goed doorgezet, vind je dat? Buiten Zaniolo en mss Torreira is er echt niemand met restwaarde gekocht, en daarnaast zijn er ook gewoon een heleboel flops gehaald. Ross, Seferovic, Dubois, Midtsjo, Demir, Kaan Ayhan, Halil, en ga zo maar door. Tientallen miljoenen hebben ze hier tegenaan gegooid.

15 augustus 2023 om 23:22

Jij bent geen fan van het huidige beleid begrijp ik?

Torreira, Zaniolo, Tete, icardi ook nog, vind ik bv goede transfers.

Zeker zijn er ook flops maar goed bij sommige is het ook de vraag waardoor ze geflopt zijn.

15 augustus 2023 om 23:29

Ik weet het niet. Vorig seizoen was ik heel tevreden, maar dit seizoen voel ik pure arrogantie. Geen plan achter de transfers. Spelers die gehaald worden puur om Fener een hak te zetten, zonder ook maar te onderzoeken of je ze nodig hebt of niet. In plaats van te investeren in je prioriteiten.

De selectie van vorig seizoen is intussen alweer grondig dooreengeschud. Dat overkomt alleen Turkse clubs.

Die Kerem moet eens heel goed op de trainingen naar Zaha kijken en leren hoe je een bal moet afschermen en de bal aan een touwtje moet hebben.
Wat was hij bar slecht vandaag pffff niet normaal.

Daar ben ik weer, ergens onderaan de topic. Die verrekte voetbaltrainingen op dinsdag en donderdag. Ik heb de wedstrijd dan ook niet gezien. Rashica naar Besiktas. Zonde, goede aanvaller voor Turkse begrippen. Hij werkt keihard en helpt zijn back. Maar jullie weten dat wij Tete hebben gehaald toch? Premier League, Champions League, 23-jaar enzo? Jullie willen die nieuwe, lekkere blonde vriendin, maar jullie ex mag geen nieuw vriendje krijgen haha.

Geen paniek jongens, topteams pieken later. Losers pieken de eerste weken, als jullie snappen wat ik bedoel hehe.

15 augustus 2023 om 22:55

Maar hoe denk je erover dat Galatasaray alleen maar flankspelers heeft die aanvallend sterk zijn maar totaal niet van verdedigen houden? Ik denk dat Baris Alper de enige is die een back zou volgen. Ervan uitgaande dat Galatasaray de underdog zal zijn in de CL campagne vraag ik me af waarom we geen Rashica (of soortgelijke) teamspeler hebben op 1 flank.

15 augustus 2023 om 23:17

Ik ken Tete niet, maar als je bij Shaktar speelt, dan leer je ook verdedigen als Braziliaan. Rashica is echt een goede teamspeler, maar die speelt niet voor niets championship. Nee, ik ga niet haat gooien op Rashica. Die is echt nuttig. Maar voor wat wij willen bereiken heb je meer nodig dan alleen nuttig.

15 augustus 2023 om 22:57

Met Zaha hebben we trouwens wel die nieuwe lekkere brunette vriendin. Een verademing t.o.v. van Kerem vandaag. Zou wat zijn als Tete de blonde lekkere vriendin wordt die goed uitpakt

15 augustus 2023 om 23:15

AY1905. Brunette, blonde, maar kunnen ze ook koken? Die sarma een draai geven? Haha. Ik ben benieuwd naar Tete! Blonde vriendin met goede Tete haha. Tehtehteh🤣

15 augustus 2023 om 23:23

Jij was toch altijd van de fasulye haha? Als we toch een middenvelder nodig hebben, kunnen we net zo goed Schöne halen. Dan staat onze club bekend om onze Schöne Tete

15 augustus 2023 om 23:49

Als Aykut maar niet onze coach wordt, dan krijg je Kocaman Tete🤣

Wanneer gaat de TFF inzien dat de buitenlanders regeling meer nadelen heeft dan voordelen? Al jarenlang zitten wij opgescheept met deze regeling, wat schieten we ermee op? De Turkse elftal wordt er niet beter op, we hebben 0,0 succes geboekt. Welke speler in onze huidige nationale team is doorgebroken in Turkije? Als je echt talent hebt, kom je er echt wel (Arda Guler, Arda Turan, Caglar) Even serieus zo een Kerem en Baris zullen niet eens potten breken bij Fortuna Sittard maar omdat ze Turks zijn, zijn ze zowat onbetwiste basisspelers. Wat een verademing was Zaha tov Kerem…En wat waren wij belabberd.. Tegen Ljubljana kom je nog goed weg en waarschijnlijk Molde ook maar in de groepsfase maken ze Cigkofte van je.

En dan nog iets.. Waarom hebben ze in godsnaam Tete gehaald, met alle risico van dien, terwijl je een Rashica kan halen? Die jongen heeft zich al bewezen, kent de team en kost waarschijnlijk veel minder. Nu gaat hij naar Besiktas, hopelijk geen tweede Gedson.

15 augustus 2023 om 22:58

De buitenlanderslimiet is een aanmoediging voor onze clubs om eindelijk eens te investeren in een goede jeugdopleiding ipv in gevallen sterren…

16 augustus 2023 om 15:46

Sergio Kerem zit even in een dip, die springt er echt wel bovenuit. Baris moet nog even doorontwikkelen.

Ondanks een B-elftal vond ik Galatasaray matig. Je ziet ook dat sommige jongens nog niet fit zijn, maar ik vraag me oprecht af hoe dat kan. Zelfs in amateurvoetbal zijn we na de voorbereiding fit genoeg; dan denk ik hoe kan zo een Emin Bayram kramp krijgen of Zaha na 3 sprintjes al moe zijn? Oke Zaha komt nog uit een blessure zou je dan kunnen zeggen maar goed. Jammer van Torreira. Hij is duidelijk de beste speler (lees belangrijkste) van Galatasaray.

Op naar Molde, ik zag dat Martin Linnes had gescoord. Daar moet Galatasaray gewoon van kunnen winnen maar in het voetbal weet je het natuurlijk nooit en zij zullen wel veel fitter zijn dan Galatasaray.

Tot slot jammer van Rashica, maar Erden Timur gaf al aan dat ze alleen voor A klasse spelers zouden gaan. Ik verwacht Hakim Ziyech eind Augustus bij Galatasaray of een gelijkwaardige speler.

15 augustus 2023 om 23:19

Tete is A klasse?Angelino is A klasse?Halil is A klasse?Alleen Zaha is A klasse.Zelf vind ik Rashica een mooie wissel maar hij heeft vorig seizoen bij Gala echt wel A klasse dingen laten zien, is mij een raadsel waarom je hem niet haalt terwijl je trainer hem heeeeeel graag wou (nog recent op 7 augustus aangegeven).

15 augustus 2023 om 23:27

Tete is een A- haha. Ik verwacht veel van Tete en denk dat hij veel mensen zal verrassen geloof me. Angelino is ook een A klasse geef hem even tijd. Halil is denk ik ergens bij de X. Maar ik denk dat Erden Timur met betrekking tot basisspelers A klasse zei. En Rashica is een goede teamspeler, hij past wel bij Besiktas.

15 augustus 2023 om 23:34

Jullie doen Kazimcan echt tekort mag wel als wissel van Masuaka naar ons komen😁.

Zaha op de flank, Tete op de andere flank, voor nu Mertens je 10 en je vist steeds achter het net voor een 8 (paredes,fred,renato) moet nog maar zien hoe je in de omschakeling voor de dag komt.

16 augustus 2023 om 00:36

In mijn ogen is Kazimcan zelfs basisspeler nu. Angelino mag wat harder werken.

Hopen dat Fred Cakmaktas snel fit is, na die rode kaart…

Leuk voor Gala, maar ik vind de uitschakeling van Marseille door Panathinaikos toch wel een grote sensatie. Zeker als je ziet hoe Marseille heeft geinvesteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren