Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frustratie bij Hyballa: ‘Ik kan wel kotsen als ik dat zie’

Laatste update:

Mario Götze lijkt geen aanspraak meer te maken op speelminuten bij Borussia Dortmund. De middenvelder kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie in de Bundesliga en Peter Hyballa maakt zich zorgen. De voormalig trainer van onder meer NEC werkte in Westfalen samen met Götze.

Volgens Hyballa moet Götze ‘altijd meer leveren’ dan andere voetballers, zo vertelt hij in een interview met BILD: “Als hij goed speelt, krijgt hij gemiddelde beoordelingen. Speelt hij gemiddeld, dan wordt hij vernietigd.” De 42-jarige Hyballa is momenteel de coach van Dunajska Streda uit Slowakije, maar volgt de Bundesliga nog op de voet.

De situatie van zijn voormalige pupil gaat hem dan ook aan het hart: “Ik kan wel kotsen als ik zie hoe we met zo’n supervoetballer omgaan. In de publieke perceptie kan hij niets goed doen. Bovendien wordt altijd vergeten dat Götze een individualist is, een instinctieve voetballer. Hij is introvert en een denker, dat was hij in de jeugd al.”

“Hij is geen Everybody’s Darling zoals Thomas Müller. Maar in het geval van Götze wordt dat altijd op een negatieve manier geïnterpreteerd.” Dortmund gaat zaterdag op bezoek bij Bayer Leverkusen en de 26-jarige Götze ontbreekt net als tegen FC Nürnberg in de selectie. De Duits international is ziek.

Ben jij het met Peter Hyballa eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij presteert gewoon slecht, de rest presteert beter. Leuk en aardig dat hij moet kotsen, dat moet ik vaak ook als Götze weer staat te dromen op het veld. Vechten moet hij!

Wat een talent was die ooit... Van toekomstige Ballon D'Or winner naar een bankverwarmer, wat triest eigenlijk.

29 september 2018 om 14:41

Wel de enige goal gemaakt in een WK finale

29 september 2018 om 14:56

Is inmiddels ook alweer 4 jaar geleden.

29 september 2018 om 14:58

Hé, niets mis met bankverwarmers hoor

Heel jammer maar het zal beter zijn als gotze weg gaat. Zo eeuwig zonde dat hij niet meer die versnelling van vroeger heeft.

Heb meer het idee dat Gotze het fysiek niet aan kan op het hoogste niveau, wat de reden daar ook voor mag zijn. Maakt niet uit hoe goed je bent op andere facetten, er is altijd een standaard voor fysiek dat je tegenwoordig moet halen. Voetbal is te professioneel geworden om daar mee weg te komen.

29 september 2018 om 15:29

stofwisselingsziekte heeft hij. ook lang uitgelegen om die reden. media zei dat ie myopathy had, wat vaak een probleem met het schildklier of de bijnieren heeft als oorzaak.

29 september 2018 om 16:02

Klopt idd wat buffier zegt. Plus had ook een blessure van dik een jaar gehad paar jaar geleden. Echt zonde van zo'n groot talent.

Stuur die jongen naar Liverpool en laat klopp ze magie op hem uitwerken. Vrij grote kans dat die hem weer aan het voetballen krijgt.

Ik dacht dat Hyballa in de opleiding van de Duitse bond werkte?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren