Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser vestigt hoop op Castaignos: ‘Vind ik echt een geweldenaar’

Laatste update:

Vitesse versterkte zich deze zomer met het oog op komend seizoen al met Thomas Bruns, Thulani Serero, Fankaty Dabo, Remko Pasveer, Tim Matavz, Charlie Colkett en Bryan Linssen, maar Henk Fraser stelt dat de selectie van de Arnhemmers nog niet rond is. De oefenmeester hoopt voor september nog enkele versterkingen te mogen verwelkomen.

Fraser wist Vitesse dankzij de winst van de KNVB Beker in zijn debuutjaar direct naar de groepsfase van de Europa League te leiden. "Er zullen straks door de club ongetwijfeld allerlei ambities worden uitgesproken, maar die moeten wel stroken met de kwaliteit in je selectie", tempert de coach de verwachtingen echter in gesprek met Voetbal International. "Ik vind dat er zeker nog een aantal spelers bij moet komen.”

Vitesse verloor clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel vorige maand aan FC Basel en haalde Matavz als diens vervanger. Fraser zegt echter nog te hopen op een extra aanvaller en sprak zelfs al eens met Luc Castaignos. Laatstgenoemde zit bij Sporting Portugal momenteel op een dood spoor en zou voor 2,5 miljoen euro kunnen vertrekken uit Portugal. "Vind ik echt een geweldenaar", aldus Fraser over de ex-Feyenoorder.

Zou Luc Castaignos een goede versterking zijn voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaar bij Twente heeft hij het redelijk gedaan, maar heeft nog nergens echt kunnen overtuigen.

15 juli 2017 om 18:58

Ben ik met je eens maar eredivisie blijkt een fantastische competitie voor spitsen. Al zoveel voorbeelden van spelers die het in het buitenland net niet redden en hier vervolgens terugkomen en veel scoren. Komt door de spelopvatting in Nederland, de kwaliteit van de verdedigers en de competitie (rechter rijtje minder sterk). Castaignos is absoluut geen geweldenaar en is in verschillende competities door het ijs gezakt. In Nederland zie ik hem echter wel 15+ doelpunten maken. Eigenlijk net als zijn voorganger bij Vitesse.

15 juli 2017 om 19:41

Alleen heeft hij die plus 15 ook bij Twente niet gemaakt als ik me niet vergis. Vandaar dat ik nog wat sceptisch ben.

15 juli 2017 om 20:00

Bij Feyenoord maakte hij er 15 in een seizoen en bij Twente 14, 13 en 10. Heeft ervaring opgedaan in het buitenland dus schat in dat >15 mogelijk is.

15 juli 2017 om 22:06

Je moet hem niet in een 433 opstellen maar 442. Daar presteert hij veel beter meer ruimte voor hem. Fc Twente speelt jaren 433 dus hij deed het niet slecht.

15 juli 2017 om 22:08

Ricky heeft ook maar een echt goed seizoen gehad bij utrecht tis een goaltjesdief en ik denk dat castaignos een zelfde type spits is die de bal in de loop moet hebben tis geen type bony die zelf zijn kansen creeert dus ik denk een prima versterking voor ern voetballende ploeg als vitesse

Ondanks al het gelummel om vitesse heen de laatste jaren ben ik blij dat ze er nog staan en hun team steeds meer begint te vormen. Het is voor Nederland niet verkeerd om een stevige subtopper te hebben, op die manier zullen de grotere clubs altijd scherp moeten blijven.

15 juli 2017 om 22:16

Als ze zo doorgaan kunnen ze over een paar jaar een vast elftal hebben en zijn ze niet meer afhankelijk van Chelsea. Wellicht sturen ze dan een speler af die nog een categorie hoger is.

Luc Castaignos was bij Twente niet de dè spits met het killers instinct, maar het zat hem niet altijd mee.
Ik vond het altijd een meester in het buiten spel lopen, hoe komt dat toch?
Misschien dat hij (te) snel was, overigens houdt hij door z'n snelheid altijd tenminste twee tegenstanders direkt bezig.
Als Vitesse hem erbij kan halen, wordt het team in ieder geval niet zwakker, iets anders spelen voorin misschien, om een van Wolfswinkel alternatief te creèren.

Ik zou hem graag bij hebben,zeker omdat vitesse een team is waar de spits relatief veel aanvoer krijgt beetje hetzelfde verhaal als ricky een hele hoop potentie wat er nog niet helemaal uit is gekomen dat zou bij vitesse best is kunnen gebeuren dan heb je met matavz en castaignos voor vitesse begrippen twee prima spitsen.

Voor vitesse begrippen prima spits, een voetballende spits die heel afhankelijk is van zijn aanvoer heeft bij vitesse natuurlijk wel een hoop voetballend vermogen om zich heen ik zou het in iedergeval toejuichen dan heb je twee spitsen die wat mij betreft gelijk zijn qua niveau dat zag je afgelopen seizoen zonder ricky was de spits positie niet echt top bezet

Ik zou Kramer, en ook Vejinovic, een geweldenaar vinden voor Vitesse..
Die 2 gaan helemaal opleven onder Fraser.
En Kramer is ook nog eens een stuk goedkoper dan Castaignos, die ik persoonlijk echt totaal helemaal niets vind.

16 juli 2017 om 01:07

Kramer? vejinovic? Alsjeblieft niet zeg! Vitesse heeft nu juist eindelijk een team met een echte teammentaliteit die knokt. Dan moet je niet zeurende nietjes als Kramer en Vejinovic erbij zetten...

Niet doen; je hebt met Matavz een prima goalgetter met voldoende aanvoer van Rashica en Linssen verwacht ik. Vind Castaignos niet een speler om in de eredivisie bankspeler te zijn en voor de breedte gehaald te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren