Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frans international tiert na gestopte strafschop: ‘Clown, ga naar huis man!’

Laatste update:

Stéphane Ruffier heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. Nadat de doelman zondagmiddag in de Coupe de France-wedstrijd tegen de vijfdeklasser US Raon-l’Étape een strafschop had gekeerd, zou hij de penaltynemer hebben uitgekafferd: “Clown, ga naar huis man! En vergeet donderdags niet naar mij te kijken in de Europa League!”

/

Wilfried Rother vroeg, naar eigen zeggen, voor zijn elfmetertrap of Ruffier Raon-l’Étape niet kon laten winnen. Ruffier kon die grap niet waarderen en ging daarom zo tekeer, zo schreven verschillende Franse media. In een verklaring op Facebook zegt de 29-jarige Fransman van Saint-Étienne nu dat hij verbaal was beledigd door Rother.

“Ik ben altijd een respectvolle speler geweest. Ik heb tegen hem helemaal niet over mijzelf gesproken en heb hem niet beledigd of wat dan ook. Ik heb veel respect voor de amateurtak, kom op zeg. Ik wil hierbij wel aangeven dat hij mijn familie heeft beledigd met wat hij zei. Hij beledigde mij, probeerde mij denk ik te destabiliseren. Ik reageerde niet, maar na de penalty kwam de frustratie even boven water.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de lezing Ruffier klopt vind ik het wel mooi. Sportieve wraak na een persoonlijke belediging. Waarom zou hij ook zonder reden een amateur uitkafferen? En 'clown, ga naar huis?' Normaal haal je met zo'n 'belediging' de krant niet...

6 januari 2016 om 06:56

Voetballers komen tegenwoordig al in de krant als ze potloodjes bij de hema stelen

Als profvoetballer lig je voortdurend onder een vergrootglas. Waarschijnlijk hebben beide spelers elkaar beledigd, maar alleen Ruffier wordt groot in het nieuws gebracht. Ik denk dat Ruffier gelijk heeft en dat hij eerst is beledigd door Rother, voordat er na de penalty even wat frustratie boven water kwam. Over wat ik van Ruffier weet, gedraagt hij zich vaak normaal en is juist stil.

Dit zijn mannen onder elkaar, laat ze lekker. Als de penaltynemer een grote mond heeft, dan kan hij natuurlijk wat terugverwachten. Ik vind dat die keeper zich zelfs nog professioneel heeft gedragen als die penaltynemer zn familie heeft beledigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren