Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk treurt ondanks zege: ‘Dit is het dieptepunt van de avond’

Laatste update:

Nabil Fekir maakte vrijdag zijn basisdebuut in het nationale elftal van Frankrijk, maar werd al na een kwartier vervangen. De 22-jarige aanvaller van Olympique Lyon liep een kruisbandblessure op en staat minstens zes maanden aan de kant. Bondscoach Didier Deschamps is bijzonder teleurgesteld.

/

“Dit is het dieptepunt van de avond. Voor Nabil, voor zijn club en voor ons. Dit soort dingen kan helaas gebeuren in een training of in een wedstrijd. Het gebeurde ook al vroeg in de wedstrijd en hij zal onze steun nodig hebben om terug te keren”, zei Deschamps op de persconferentie na het met 0-1 gewonnen oefenduel met Portugal.

“Ik ben erg teleurgesteld en verdrietig, ook al hebben we gewonnen”, zei verdediger Patrice Evra na afloop. “Dit is echt een slechte zaak, heel jammer.” Veel prominenten uit de Franse voetbalwereld hebben Fekir via social media al een hart onder de riem gestoken. Het is de vraag of Fekir (wedstrijd)fit genoeg zal zijn voor het EK van volgend jaar zomer in eigen land.

Denk jij dat Nabil Fekir meegaat naar het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als er één blessure is die ik weg zou willen wensen voor goed, dan zou dat de kruisbandscheur zijn. Verschrikkelijke blessures zijn het.

Heb ze zelf ook gehad, nooit meer dezelfde geworden. Sterkte Nabil!

Pfff wat is dit onwijs zuur! Was ook heerlijk aan het nieuwe seizoen begonnen in Frankrijk..

Klote!!!! Begon super goed en de scouts kwamen al kijken en dan gebeurt er dit! Super talent! Komt nog ver. Hopelijk na de blessure weer in super vorm.

Verschrikkelijk voor hem!

Denk dat v Gaal gek zou zijn geworden als het bij zijn pas gekochte aanwinst was gebeurd.

5 september 2015 om 12:06

Ik denk dat iedere trainer dat zou worden

Dit is echt gewoon onwijs zuur, voor zowel Frankrijk en Olympique Lyon, als Nabil Fekir.

Fekir speelde het afgelopen seizoen echt zeer goed bij Lyon en hij is ook zeer sterk aan dit seizoen begonnen, maar z'n sterke begin aan dit seizoen, kan hij helaas niet echt meer 'n goed vervolg geven.

Ook zag ik in Fekir een speler die met Frankrijk deel zou nemen aan het EK. Dat kan na zijn blessure natuurlijk nog, maar dan is het de vraag hoe hij ervoor staat: is hij dan wel fit genoeg?

Maar nogmaals, dit is echt onwijs zuur. Fekir had zich met z'n goede spel bij Lyon al in de kijker gespeeld bij grotere clubs, maar op het EK had Fekir dat helemaal kunnen doen. Dit soort blessures zijn toch altijd vervelend, omdat er weleens spelers zijn, die dan moeite hebben om weer op hun topniveau terug te komen.

Maar Frankrijk blijft wel een elftal hebben, waarmee ze het op kunnen vangen. Stel dat Fekir niet mee kan naar het EK, dan zouden ze met deze selectie kunnen doen:

Keepers: Hugo Lloris ( Tottenham Hotspur ), Steve Mandanda ( Olympique Marseille ) en Stéphane Ruffier ( Saint Étienne ).

Verdedigers: Mathieu Debuchy ( Arsenal ), Bacary Sagna ( Manchester City ), Laurent Koscielny ( Arsenal ), Kurt Zouma ( Chelsea ), Raphaël Varane ( Real Madrid ), Eliaquim Mangala ( Manchester City ), Layvin Kurzawa ( Paris Saint Germain ) en Lucas Digne ( AS Roma ).

Middenvelders: Blaise Matuidi ( Paris Saint Germain ), Morgan Schneiderlin ( Manchester United ), Geoffrey Kondogbia ( Inter Milan ), Maxime Gonalons ( Olympique Lyon ), Paul Pogba ( Juventus ) en Moussa Sissoko ( Newcastle United ).

Aanvallers: Alexandre Lacazette ( Olympique Lyon ), Mathieu Valbuena ( Olympique Lyon )ma, Karim Benzema ( Real Madrid ), Anthony Martial ( Manchester United ), Olivier Giroud ( Arsenal ) en Antoine Griezmann ( Atlético Madrid ).

Toch geen verkeerde selectie, waarmee ik dan persoonlijk deze elf spelers zou opstellen. En dan moet je je nog bedenken dat spelers als Nabil Fekir (geblesseerd), Mamadou Sakho, Loïc Rémy en Aymeric Laporte er (nog) niet bijzitten.

Lloris
Debuchy
Koscielny
Varane
Kurzawa
Matuidi
Schneiderlin
Lacazette
Pogba
Griezmann
Benzema
5 september 2015 om 12:08

Mis toch wel wat creativiteit op middenveld met type ozil of silva. Maar dat kan valbuena ook wel toch. Wel een stuk minder of is hij echt een buitenspeler

5 september 2015 om 12:12

@ Hvv@11,

Mathieu Valbuena kan zowel vanaf de flanken als op de tien positie spelen en Paul Pogba is ook aardig creatief. Waarschijnlijk als Nabil Fekir fit zou zijn voor het EK (wat natuurlijk nog kan), dan zou hij ook zeker een kans hebben om op de tien positie te spelen, aangezien Fekir ook zeer creatief is.

5 september 2015 om 15:05

Pogba is niet echt creatief. Is echt een typische box to box speler.

5 september 2015 om 15:24

@ Juvedeef,

Persoonlijk vind ik Paul Pogba wel aardig creatief. En als Pogba niet voor de creativiteit kan zorgen, dan kunnen Karim Benzema en/of Antoine Griezmann het wel.

Benzema is inderdaad een diepe spits, maar bij Real Madrid bewijst hij toch keer op keer creatief te zijn, door bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo en Gareth Bale te laten scoren en z'n goals zelf ook mee te pikken en Griezmann is ook aardig creatief, plus erg doelgericht.

5 september 2015 om 16:59

Ja bij juve zie ik dit nooit heel erg. Terwijl hij het wel in zich heeft. Maar idd benzema is best creatief. Daarom zou het dom wezen als real hem verkocht.

Wat een gemis dit, wat een heerlijke voetballer is Fekir. Hopelijk wordt hij de oude, dit is een potentieel topper en ik kijk graag naar zijn spel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren