Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FOX Sports komt met primeur om stilte tijdens Dortmund - Bayern te verdrijven

Laatste update:

Borussia Dortmund en Bayern München treffen elkaar dinsdagavond voor een heuse titelkraker en FOX Sports grijpt der Klassiker aan voor een proefballon. Het duel in het lege Signal Iduna Park is op een van de kanalen van de sportzender namelijk ook te kijken met toegevoegd stadiongeluid.

De Nederlandse zender spreekt zelf van een ‘primeur’. Het stadiongeluid wordt aangeleverd vanuit Duitsland, waar Sky Deutschland afgelopen weekend een eerste test heeft gedaan met het toegevoegde geluid. Hier werd volgens FOX Sports ‘overwegend positief’ op gereageerd.

Favre: 'Dormund is beter geworden sinds laatste Bundesliga-nederlaag tegen Bayern'

De wedstrijd met geluid is te zien op FOX Sports 1, terwijl kijkers die de wedstrijd liever zonder toegevoegd geluid willen zien in kunnen schakelen op FOX Sports 4. Fans hebben de mogelijkheid om via de social media-kanalen van de zender meteen te laten weten of zij te spreken zijn over het toegevoegde geluid.

Voor Dortmund staat er dinsdagavond veel op het spel, aangezien de achterstand op der Rekordmeister momenteel vier punten bedraagt. De twee titelkandidaten beginnen om 18.30 uur aan hun onderlinge kraker. Voor Dortmund-sensatie Erling Braut Haaland wordt het overigens zijn eerste Klassiker.

Denk jij dat het toevoegen van geluid positief uit zal pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ha! We leven echt in een simulatie tegenwoordig.

25 mei 2020 om 17:38

Sinds Kuyt in zijn afscheidswedstrijd een hattrick mocht maken om kampioen te worden met Feyenoord werd dat me ook duidelijk. Dat kan natuurlijk niet in de echte wereld.

25 mei 2020 om 21:22

Zet gewoon per volwassene 4 kinderen onder 12 in het stadion. En laat ze voor een paar euro de tijd van hun leven hebben. En zingen en juichen op de tribune

25 mei 2020 om 23:16

Ik erger mij juist altijd groen en geel aan die schreeuwende kinderen bij bijvoorbeeld een oefeninterland

Wat hou ik toch van die Duitsers. Ze zijn zo innovatief en oplossingsgericht. Echt geweldig!

25 mei 2020 om 20:29

Dit werd al eerder in Korea gedaan als ik me niet vergis.

25 mei 2020 om 21:14

Daar hadden ze die sexpoppen op de tribune geplaatst toch?

25 mei 2020 om 22:50

Haha ja maar dus ook al geëxperimenteerd met nep stadion geluiden. Hongarije overigens ook. Niet echt een grote primeur voor fox lijkt me

Nou dat lijkt me wel wat.. en de rest van de wedstrijden worden afgewerkt via FIFA of Pes

Heb het nog niet gehoord dus ben benieuwd hoe dat is

Ik hoor liever net als bij komedieshows achtergrond gelach. Zeker als er weer zon armoedige wedstrijd tussen duitse middenmoters wordt uitgezonden

25 mei 2020 om 23:18

Ik heb afgelopen weekend toch wel genoten van bundesliga wedstrijden. Niks mis met de Berlijnse derby en Freiburg-Werder, maar smaken mogen gelukkig verschillen.

Wat een verschrikkelijk idee!

25 mei 2020 om 18:50

Eng hè, iets nieuws? Dan kijk je toch lekker op Fox 4.

Lijkt mij een goede toevoeging. Vind het gecoach/geschreeuw van spelers en coaches maar niets. Nu nog digitaal publiek op de tribunes toevoegen dan ben je klaar. Zou met de huidige techniek mogelijk moeten zijn lijkt mij.

Dit wordt zo’n soort oude comedy waarbij er gelach na grappen is gemonteerd. Ik ga ernaar kijken, maar ben sceptisch. Bij FIFA gaat het publiek soms ook op de gekste momenten juichen, soms springen ze op bij een inworp.

25 mei 2020 om 20:23

Maar een inworp kan juist ook iets heel spannends zijn ;-). Even serieus, ik zie hier wel potentie in, en ik verwacht dat ze tracks hebben voor speciale momenten en dat die door een persoon onder de beelden wordt geplakt. Dus ik denk dat dat soort dingen niet snel zullen gebeuren. Ik sta er in ieder geval positief in.

Dit kan veel brengen denk ik. Als je bijv. al die gezichten zag op de tribunes van fans die ze zelf hebben gemaakt en je doet er geluid bij. Daar waar er kansen zijn, fans die opjuichen of bij goals e.d. dan krijg je toch echt wel een andere sfeer. Oke niet zoals het normaal zou zijn maar veel beter dan hoe het er nu aan toe gaat. Zodra je de spelers e.d. hoort dan is het een saaie boel eigenlijk, best gek. En met dit idee kan je dat wegnemen en een beetje een echte sfeer van maken. Dat zal de match een andere dimensie geven, zeker.

Fox doet dit al langer bij KKD samenvattingen. Dan is er ook 'Heeuyy' bijgeplakt. Luister maar eens aandachtig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren