Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna verrast met zege op Robinho en co; ADO komt terug na goal Locadia

Laatste update:

Fortuna Sittard heeft op het trainingskamp in Belek een verrassende zege geboekt op Medipol Basaksehir. De huidige nummer dertien van de Eredivisie won met 0-3 van de nummer twee van de Turkse Süper Lig. Fortuna sluit het trainingskamp in Turkije zaterdag af met een wedstrijd tegen Alanyaspor. Naast de Limburgers heeft ook ADO Den Haag een knappe oefenzege weten te boeken. De ploeg van trainer Alan Pardew poetste tegen het TSG Hoffenheim van Alfred Schreuder een achterstand weg en ging door een goal in de 88e minuut zelfs met de overwinning aan de haal.

Medipol Basaksehir - Fortuna Sittard 0-3
Bij Basaksehir stonden onder meer Aziz Behich, Gökhan Inler en Robinho aan de aftrap, terwijl Eljero Elia op de reservebank startte. De eerste mogelijkheid was echter voor Fortuna via Vitalie Damascan, waarna de Limburgers snel op voorsprong kwamen. Martin Angha bediende Branislav Ninaj, die de openingstreffer tegen de touwen kopte. Nadat Fortuna in de eerste helft nog verschillende kansen onbenut had gelaten, liep het kort na rust verder weg bij Basaksehir. Amadou Ciss verdubbelde kort na rust de marge, waarna Mark Diemers de stand na een klein uur spelen zelfs naar 0-3 wist te tillen. Bassala Sambou én Basaksehir hadden nog wat aan de stand kunnen veranderen, maar uiteindelijk bleef de verrassend ruime marge van Fortuna op het scorebord.

TSG Hoffenheim - ADO Den Haag 1-2
Hoffenheim liep woensdag ook al tegen een late nederlaag tegen Feyenoord aan en moest donderdag opnieuw een tegenvaller incasseren. De Duitsers waren nog wel goed aan het duel begonnen door toedoen van Jürgen Locadia, die na een kwartier spelen via de binnenkant van de paal hard raak schoot. Een overtreding op Crysencio Summerville in de zestien bood ADO een halfuur voor tijd echter de kans om weer langszij te komen en Tomás Necid faalde niet van elf meter. Het leek daarop bij 1-1 te blijven, maar twee minuten voor het einde van de wedstrijd was het toch nog een keer raak. Een voorzet van Robin Polley kwam bij Summerville terecht en het talent schoot met een fraaie volley de winnende treffer achter doelman Stefan Drljaca.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ze verrassen met een verrassend ruime zege. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!On: Medipol is toch geen slechte ploeg, maar goed, voorbereiding zegt ook niet alles. Vind Fortuna toch best een oké ploeg, ben benieuwd naar hun tweede seizoenshelft

9 januari 2020 om 17:02

Ze (Medipol) heeft vooral ploeg met (ex-) grote namen. Iets wat ik altijd wel mooi vind om te zien. Of het nou een samenhangend geheel is of niet

Ondanks dat het een oefenwedstrijd betreft een verrassende uitslag.netjes gedaan.

9 januari 2020 om 17:39

Idd nr twee van turkije momenteel. De opstelling die fortuna had is ook de opstelling die ik het liefste zie met passlack op rb. En om even terug te komen op het nieuws van eerder vandaag. Zal besiktas moeten gaan scouten voor fortuna 😋

10 januari 2020 om 00:15

Angha stond vandaag rb

Als ik de namen zo lees van Basaksehir zijn het wel allemaal reserves. Robinho en Inler zijn al lang over de top het is een schande dat zulke spelers nog zoveel geld kunnen verdienen in Turkije dat economisch zeer onstabiel als clubs en het land zelf!

9 januari 2020 om 17:52

Ik ben nogsteeds wereldtop hoor😜.

On topic vind ik ook ze kunnen beter in jeugd investeren.

10 januari 2020 om 07:42

😂😂 meen je niet. Ik zie die Vinicius Junior ook wel eindigen bij de Turkse clubs. Lijkt veel op veel jou Robinho

Al is het maar een oefenpot. Toch mooi om van Hoffenheim te winnen.

9 januari 2020 om 17:56

Inderdaad. Even de samenvatting nog zien maar we mogen niet klagen. Sowieso een goede eerste indruk van Pardew gekregen. Zit er fel op. Lijkt een goede match te zijn met zijn fanatisme. Iets wat goed past bij ADO

9 januari 2020 om 18:00

Precies. Iets waar wij om vragen. Werken voor je geld. En volgensmij zit dat wel goed met Pardew. Zag dat hij nu 4-4-2 speelt. Geen idee of er meer ED clubs zijn die zo spelen maar opstelling zag er leuk uit op Bakker na, vind m al een hele lange tijd zeer matig.

9 januari 2020 om 18:18

Met dit materiaal waarbij je een tekort hebt aan goede buitenspelers maar wel 2 goede spitsen hebt zou ik 442 zeker slim vinden voor het restant van het seizoen. Bakker valt al lange tijd tegen idd

9 januari 2020 om 18:31

Waar speelde Hoffenheim mee? Met een ander elftal dan tegen Feyenoord?

9 januari 2020 om 19:01

@Adodenhaag, was het een 442 met een Summerville en Necid in de spits? Dat lijkt me namelijk wel een hele goede combi, Necid houdt de bal vast en Summerville sprint dan eroverheen

9 januari 2020 om 19:04

Yes, Summerville en Necid voorin

Jammer dat Tekie en Carbonell niet hebben gespeeld vandaag bij fortuna

Die Pardew is lekker bezig daar. Bij Den Haag komt het zoals áltijd weer goed.

Die Ninaj toch.. ontwikkelt zich prima en is in staat een ware cultheld te worden! Naast Dammers een uitstekende optie centraal achterin. Angha blijkt als gelegenheidsback prima te kunnen en hopelijk raakt Damascan niet geblesseerd in de tweede seizoenshelft. Is echt een spits met buitengewone klasse voor Fortuna. Het elftal lijkt echt goed te staan momenteel, erg knap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren