Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna Sittard verrast voetbalwereld: ‘Hij dwingt automatisch respect af’

Laatste update:

Fortuna Sittard verraste met de aanstelling van Sunday Oliseh als hoofdcoach. De spelers van de kwakkelende Jupiler League-club zijn dolblij met de komst van de oud-Ajacied, die in zijn thuisland Nigeria wordt gezien als een levende legende. Oliseh was als speler actief voor clubs als Ajax, Juventus en Borussia Dortmund.

/

“Ik kende hem direct van Ajax”, laat aanvoerder Ferry de Regt weten via de officiële kanalen van de Limburgers. “Oliseh heeft natuurlijk voor grote clubs gespeeld. Dus hij kan zijn ervaring overbrengen op de groep. Dat we er samen een mooie, tweede seizoenshelft van maken.”

Aanvaller Roald van Hout kijkt uit naar de eerste training. “Het eerste dat ik dacht was: wat een grote voetbalnaam heeft de club binnengehaald. Hij heeft als speler veel meegemaakt en dat is uiteraard erg interessant. Oliseh dwingt automatisch respect af. Iedereen in de voetbalwereld kent hem en is qua ervaring het tegenovergestelde van Ben van Dael. Oliseh heeft één club getraind en was bondscoach van Nigeria. Het is afwachten wat voor type trainer hij precies is. Dat zullen we snel weten.”

Denk je dat Sunday Oliseh een goede trainer is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken hem zelf eerlijk gezegd niet en ik ben bijna 20 jaar. Ik denk dat vrijwel niemand hem van mij leeftijd kent en vraag me dus af als spelers hem automatisch respecteren door zijn carrière, aangezien hij niet bekend is onder de jongeren.

29 december 2016 om 20:47

Dat zou kunnen. Ik ben iets ouder en ken hem wel degelijk. Aangezien de meeste voetballers van fortuna ook ouder zijn dan 20, denk ik dat hij wel automatisch respect afdwingt. Wat een pegel had deze man ongelovelijk..

30 december 2016 om 08:37

Deze jongen had een heerlijke poeier in zen benen.

29 december 2016 om 21:22

Niet zo heel gek, hij speelde van 97-99 bij Ajax en toen jij ongeveer 10 werd stopte hij net. Ben 26 en vond het altijd mooie speler om te zien, niet alleen om de techniek maar om de drive, het inzicht, en die lach van hem. Kwam altijd over als een heel warme man maar zou niet graag aan zijn verkeerde kant staan haha. Waarschijnlijk ken je zijn winnende doelpunt van 1998 tegen Spanje wel op het WK. Moet ook zeggen dat ik me hem bij Juve niet zo herinner, geloof ook niet zo heel veel gespeeld daar, maar bij Dortmund en Ajax vond ik het een zeer goede speler.

En ook al ken je hem niet, als je weet dat hij bij Ajax, Juve, Dortmund heeft gespeeld en hij kan goede oefeningen neerzetten dan ga je er als broodvoetballertje van Fortuna,met alle respect, toch wel naar luisteren lijkt me

30 december 2016 om 01:41

1 x googelen en je weet genoeg toch? Als oud-spelers alleen respect afdwingen als iedereen ze heeft zien spelen dan blijven er weinig over natuurlijk.

Hij won nog de olympische finale van 1996 in het sterrenteam met spelers als Taribo West, Nwankwo Kanu en Tijjani Babangida.

29 december 2016 om 20:59

Vergeet Jay-Jay niet!

29 december 2016 om 22:34

Jay-Jay Okocha, wat een held was dat ook inderdaad. Hadden een vrij degelijk team indertijd, Nigeria, zo rond eind jaren negentig.

Kan gewonnen hebben wat hij wil, maar word op resultaat nu afgerekend, heb er een zwaar hoofd in, tijd zal het leren

Wat was oliseh een speler zeg, denk dat hij met zijn ervaring zeker iets kan toevoegen, kan nog die schitterende knal herinneren op het wk tegen Spanje wat was dat een kanon zeg

Sunday Oliseh, wat een held en wat een speler.
Qua naam alleen al is deze gozer een enorme speler in de wereld, dat moet voor marketing toch ook iets betekenen.
Nu maar kijken of hij de mannen in Sittard ook kan laten voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren