Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foor kent geen medelijden: ‘We moeten koste wat het kost winnen’

Laatste update:

Voor Navarone Foor staat de meest bijzondere wedstrijd van het jaar op het programma: de middenvelder van Vitesse neemt het met zijn club op tegen aartsrivaal NEC. Foor maakte voorafgaand aan het seizoen een veelbesproken overstap van Nijmegen naar Arnhem, dus hij kan een heet middagje verwachten.

/

Foor weet dat hij het doelwit wordt van de fanatieke fans van NEC; in Nijmegen hangen er al posters met de beeltenis van Foor dat hij niet welkom is in de stad. “Dat hoort er natuurlijk, dat kon je van tevoren al weten. Ik beleef de wedstrijd gewoon zoals altijd, maar natuurlijk is het wel een belangrijke wedstrijd voor de club.”

“Uiteraard wil je drie punten pakken, maar ik ben gewoon een nuchter iemand en laat het op me afkomen”, zegt hij tegen FOX Sports. Medelijden met zijn ex-club kent Foor niet. “We moeten koste wat het kost winnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo is het: maling aan alle ophef, zondag erop klappen en 3 punten meenemen. Maakt niet uit hoe!

Wat zal het heerlijk zijn als hij scoort zeg! Wordt 0-5 voor Vitesse!

21 oktober 2016 om 17:19

Jij bent wel heel optimistisch. Derby blijft een wedstrijd op zich en zo makkelijk scoren we nou ook weer niet

Hoop dat hij inderdaad het hoofd koel houdt evenals vitesse.
Het lijkt altijd dat de spelers van NEC altijd meer gemotiveerd zijn om deze wedstrijd te winnen.
Misschien brengt navarone iets over van die instelling bij vitesse om deze belangrijke derby te winnen

De wedstrijden tussen NEC en Vitesse zijn wel hele speciale ik mijn ogen. Dit zijn een van de enige derby's waar vorm geen moer uitmaakt. Ikzelf denk dat Vitesse zal winnen. Met Baker een geweldige speler die uit dode spel momenten kan scoren en dat zal net als vorige week de winst betekenen.

21 oktober 2016 om 17:46

Bij Ajax Feyenoord maakt vorm ook geen moer uit. vaak genoeg was Ajax onaantastbaar en Feyenoord uit vorm maar wonnen ze toch de Klassieker

21 oktober 2016 om 18:29

Jij kunt het ondankbaar noemen, maar in al die gevallen gaat de club niet vrijuit. Het verbaast je niet dat er zo'n enorme uitstroom is de laatste jaren.

21 oktober 2016 om 20:09

Waarom is het ondankbaar dat iemand aan zichzelf denkt?

Als de verwachtingen hoog zijn valt de wedstrijd meestal tegen. Voorspelling allebei 1 puntje.

21 oktober 2016 om 18:12

Ik verwacht overwinning Foor Vitesse 0-1. NEC heeft minder kwaliteit.

de laatste jaren hebben de spelers van NEC een betere derby mentaliteit, vitesse had destijds in vergelijking met NEC meer buitenlanders na de overname welke toch een minder derby gevoel hebben, nu heeft Vitesse minder buitenlanders en meer eigen jeugd in het veld dan NEC dus ik hoop dat het kwartje deze x dus de kant van vitesse op valt

Zondag "gehacktdag" met de kanonnen van Navarone die geladen zijn, hij heeft zijn eerste en winnende doelpunt bewaard voor Zondag in de laatste minuut.

22 oktober 2016 om 15:24



Logisch dat Foor wil winnen, maar ik denk dat het voor hem en Vitesse een zware middag gaat worden. De elf van Hyballa leveren veel strijd wat het verschil in kwaliteit kan compenseren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren