Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fischer: ‘Hij is een van de weinigen die er altijd voor me is geweest’

Laatste update:

Na veertien maanden blessureleed keerde Viktor Fischer zondag terug in de hoofdmacht van Ajax. De Deen mocht een halfuur invallen in de saaie vertoning tegen NAC Breda (0-0). Fischer, die met wat dribbels direct wat energie aan de wedstrijd toevoegde, is blij dat hij zichzelf weer voetballer kan noemen. Een persoon wil hij in het bijzonder bedanken.

/

Fischer zegt dat zijn landgenoot Nicolai Boilesen een steun en toeverlaat was. Boilesen heeft zelf ook lang gesukkeld met blessures en hij probeerde Fischer op te beuren. “Hij is uiteindelijk een van de weinige jongens die er altijd voor me is geweest. Iedere keer als er iets gebeurde, was Nicolai er voor me”, laat Fischer weten aan Ajax Life.

“Hij was de enige die na de training zaterdag op me afstapte. ‘Is het goed gegaan’, vroeg hij. Hij weet hoe het voelt om ook de dag voor je rentree zonder blessure van het trainingsveld af te lopen. Terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt van: stel je voor... het zal nu toch niet meer misgaan?”

Denk je dat Viktor Fischer volgend seizoen een belangrijke rol gaat spelen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blij dat hij weer terug is, denk dat hij weer veel extra's kan brengen volgend seizoen. Brengt veel meer beleving en passie als een Kishna.

20 april 2015 om 13:49

dan moet je maar ff de reacties van mensen terug gaan zoeken... in seizoen 2013/2014 was fischer echt niet veel soeps

20 april 2015 om 14:41

Toch heeft Fischer al een stuk meer laten zien dan Kishna heeft gedaan. Fischer heeft in zijn debuutseizoen zo'n beetje alle toppers beslist.

20 april 2015 om 18:03

Ja toen hij nog lekker vrij kon spelen, er werdt niks verwacht en nu wordt alles verwacht....
Zie je veel vaker dat spelers in hun debuutseizoen de sterren van de hemel spelen en daarna ver terug zakken. En uiteindelijk zal later pas duidelijk worden wat nou echt hun niveau is....

Indirect wel een beetje een sneer naar de rest van de selectie...

20 april 2015 om 13:30

Hij zegt niet dat niemand anders er voor hem was hè. Hij zegt een van de weinige

20 april 2015 om 13:30

Waarom dan?

20 april 2015 om 13:39

Net hoe je het bekijkt. Ik vind het meer overkomen als een steuntje in de rug voor Boilesen. Die jongen krijgt een berg kritiek over zich heen de laatste tijd en door zo'n uitspraak probeer je dan je vriend weer wat positiever in het nieuws te krijgen. Het is voor Boilesen te hopen dat hij ooit nog op het niveau komt wat hij een paar jaar geleden had, toen was ik er echt van overtuigd dat het een enorm getalenteerde back was die in no-time door zou groeien naar de Europese elite. Als je hem nu ziet dan vraag ik me af hoe ik dat ooit heb kunnen denken...

Voor Fischer hoop ik dat hij snel weer op zijn oude niveau komt, want wat een heerlijke speler blijft hij toch. Misschien nog altijd het grootste talent in deze selectie en heeft bovendien een grote 'gunfactor'. Die jongen komt heel sympathiek over, heeft een gezonde dosis zelfkritiek en werkt altijd voor 110%. Dat hij daarnaast plezier in zijn spel uitstraalt is een mooie bonus. Ik ben blij dat hij terug is! Nu hopen dat hij snel weer in vorm kan komen.

20 april 2015 om 13:54

Dat klopt, dat ben ik ook met jullie eens. Maar dat in een grote selectie er maar 1 iemand vraagt hoe het ging na een jaar blessureleed vind ik vrij karig. Ik kan me voorstellen dat Fischer dat ook denkt.

20 april 2015 om 13:58

Niet vreemd dat je dat dacht van Boilesen, want hij heeft er ook de voetballende kwaliteiten voor om een sterke opkomende back te zijn. Ik weet niet wat het met hem is nu, hij speelt wedstrijden waarin hij gewoon alleen maar verkeerde keuzes maakt. Dat zie je trouwens in heel Ajax. Dat heeft te maken met vertrouwen en ervaring. Ik denk dat het met Boilesen nog wel komt, maar dan moet hij het volgend seizoen wel gaan doen. Anders kunnen we toch wel concluderen dat hij tekort komt op het gebied van visie en gogme.

20 april 2015 om 14:00

Het is een professioneel topsportinstituut. Iedereen is meer met zichzelf bezig, het zijn tenslotte allemaal passanten en concurrenten van elkaar. Het zal je verbazen hoe weinig sociaal en kil het in zon organisatie is.

20 april 2015 om 16:50

bij ajax wel, bij een volksclub als Feyenoord veel minder kil en veel socialer.

20 april 2015 om 14:33

Geen sneer Boilessen is langzaam maar zeker ervaringsdeskundige op dit gebied. Dus die weet precies wat het is.

20 april 2015 om 16:51

wel een sneer want van andere collega's had hij ook wel wat meer medeleven mogen verwachten.

20 april 2015 om 16:24

Valt reuze mee. Zeker zijn eerste zware blessure. Iedere prof kent dit toch... Hij moet zich niet zo aanstellen. Voor een miljoen per jaar moet je gewoon je mond houden en fit raken.

Ajax mag haar handjes dichtknijpen met een aanvoerder als Boilesen, die ook denkt aan zaken buiten het veld.

20 april 2015 om 13:36

Eens, Boilessen word helemaal afgezeken (niet door mij hoor) maar hij zet zich wel altijd 110 procent in en toont zich langs het veld een goede aanvoerder.

Ik vind niey dat hij in de basis hoort maar ik vind de kritiek op zijn persoon veel te overdreven.

20 april 2015 om 13:54

Bovendien beschikt Boilesen echt wel over het benodigde talent, hoewel dat talent nu echt ver te zoeken lijkt.

20 april 2015 om 14:08

Ik denk dat Boilesen buiten het veld belangrijker is dan op het veld. Hopelijk kan hij nu op het veld ook belangrijk worden. Anders zie ik het somber voor hem in eerlijk gezegd.

20 april 2015 om 14:16

@lennonturbo Wat dat betreft kunnen ze hem dan beter team manager maken dan laten voetballen.

Is boillessen teminste ergens nuttig voor

Lol leuk voor die Boilesen maar voor Ajax is hij gewoon te slecht. Hopen dat hij een andere club vindt in de zomerstop.

Fischer brengt het nodige gif met zich mee en dat maakt het zo heerlijk om naar hem te kijken.
Daarnaast zegt hij waar het op staat en kan je altijd aan hem merken hoe hij ergens over denkt en voelt. Heerlijke en eerlijke gozer die met beide benen op de grond staat. Heb hem en zijn persoonlijkheid gemist.
Volgend seizoen met een fitte Fischer en hopelijk ook Gudelj heb je al 100% meer gif en drive in je selectie dan dat je nu hebt. Daarnaast nog een ervaren verdediger en dan heb ik er vertrouwen in dat Ajax weer mooi en goed voetbal op de mat gaat leggen en meedoet om de prijzen.

Ook is dit een mooie boodschap naar Boilesen. Ik vind hem in het veld geen aanvoerders uistraling hebben, maar binnen de groep weten wij natuurlijk niet wat er speelt. En interesse en zorgzaamheid voor je medespelers is zeker een eigenschap. Daarnaast zou hij waarschijnlijk een goede relatie met Frank de Boer hebben en ook dat is belangrijk voor een aanvoerder.
Hopen dat de potentie die Boilesen had ook weer zichtbaar wordt. Want op de manier waarom hij momenteel speelt vind ik het geen basiselftal materiaal.

Misschien dat De Boer door dit soort dingen Boilesen als goede captain ziet?

Dat is ook een van de taken als aanvoerder toch? Bovendien een landgenoot dus zo raar is dit allemaal niet. Ben wel van mening dat de saamhorigheid beter moet. Zie namelijk geen team. Een teamspeler zweept z'n ploeg op als t minder gaat. Ik zie alleen maar spelers die tegen zichzelf spelen dan wat anders. Ach ja. Laat t seizoen gauw voorbij zijn. Ben er klaar mee. Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen. En natuurlijk zal t dan beter gaan als nu. Iedereen is dan weer wat ouder en wijzer. Ben benieuwd

20 april 2015 om 16:52

ouder wel, wijzer en beter moet je nog afwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren