Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fiorentina-supporter wordt onwel in verlenging en moet worden gereanimeerd

Laatste update:

De halve finale in de Conference League tussen FC Basel en Fiorentina (1-3) lag in de tweede helft van de verlenging even stil. Een supporter van de Italiaanse bezoekers was namelijk onwel geworden en moest worden gereanimeerd in het uitvak. Het is momenteel onbekend hoe het met de supporter gaat. Op het moment van het tijdelijk stilleggen stond Fiorentina met 1-2 voor. De club uit Florence won uiteindelijk met 1-3 door een goal van Antonín Barák in de negende minuut van blessuretijd en staat daardoor in de finale tegenover West Ham United, dat AZ in de andere halve finale uitschakelde.

De spelers en de stafleden van Fiorentina keken gespannen toe hoe de onwel geworden supporter werd behandeld door medisch personeel. De wedstrijd in de halve eindstrijd van de Conference League lag door het incident op de tribune in totaal tien minuten stil. Na de onderbreking sloeg Fiorentina keihard toe in de slotfase, waardoor La Viola voor het eerst sinds 1990 in een Europese finale staat. Men verloor destijds in de finale van de UEFA Cup met 3-1 van Juventus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wilde net reageren dat ik het jammer vind dat niet wordt gemeld of het nou goed/ hoopgevend is afgelopen. Maar toen bedacht ik me van; kan me niet voorstellen dat de wedstrijd 10 minuten later rustig verder gaat als de persoon was overleden…

19 mei 2023 om 08:32

Zou het wel een UEFA actie vinden om heel eerlijk te zijn... hopelijk is de fan oke en hersteld hij volledig.

19 mei 2023 om 11:30

Nouja, het klinkt misschien hard maar de wereld draait door. Bij veel reanimaties weet je het vervolg ook niet. De persoon wordt dan afgevoerd naar het ziekenhuis, die ook niet altijd wordt gehaald.
Ga je 40.000 mensen naar huis sturen, en laat je de wedstrijd later uitspelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren