Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder vertrekt naar Jupiler League: ‘Ik wil speelminuten maken’

Laatste update:

Feyenoord neemt per direct afscheid van Stef Gronsveld. De twintigjarige verdediger zet zijn carrière voort bij FC Emmen, zo meldt de club uit Rotterdam via de officiële kanalen. In Drenthe tekent Gronsveld een verbintenis voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen.

Gronsveld is sinds zijn elfde actief in de jeugdopleiding van Feyenoord. In april 2014 tekende hij een profcontract met een duur van drie seizoenen. In de voorbereiding op afgelopen seizoen liep hij een zware blessure op en zijn debuut maakte hij niet.

“Na het seizoen dat ik achter de rug heb, wil ik maar één ding. Dat is speelminuten maken in een voetballende ploeg. FC Emmen is een mooie subtopper waar de zaken prima geregeld zijn. Ik heb onder andere gesproken met de trainer en die heeft me enthousiast gemaakt voor deze club. FC Emmen is wat mij betreft de juiste club om mijn voetbalcarrière te vervolgen”, legt Gronsveld uit op de clubwebsite van FC Emmen.

Stef Gronsveld had een kans moeten krijgen in Rotterdam

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Paar keer gezien in de jeugd. Nooit een speciale voetballer geweest. Dit is het beste voor beide partijen.

Ik vond hem nooit speciaal zoals verdonk ofzo maar het is beter voor hem en feyenoord

Ohjee, daar gaan we weer. Over 3 jaar hangt er een prijskaartje van 15 miljoen aan deze jongen!

Altijd een degelijke speler geweest, maar ook niet meer dan dat. Er zijn achterin meer/betere opties beschikbaar en de generatie(s) na hem beschikken over meer talent. Succes Stef!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren