Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder rondt transfer af: 'Ik ben benieuwd wat ik hier ga meemaken'

Laatste update:

Anass Achahbar bewees in de tweede helft van het seizoen 2014/15 dat hij toch nog van waarde kon zijn voor Feyenoord, met onder meer twee doelpunten tegen PSV, en verdiende daarmee een nieuw contract in De Kuip. In het afgelopen seizoen kwam hij echter opnieuw nauwelijks aan spelen toe en Achahbar heeft er daarom voor gekozen om zijn loopbaan te vervolgen bij PEC Zwolle.

/

De 22-jarige Achahbar moet worden gezien als de opvolger van Lars Veldwijk, die op huurbasis voor PEC uitkwam, maar niet definitief kan worden overgenomen van Nottingham Forest. “Ik ben blij met deze stap, het geef me een goed gevoel”, zegt Achahbar tegenover PEC Zwolle TV. “Ik wil me hier doorontwikkelen, als speler groeien."

Vorig seizoen stond Achahbar ook al in de belangstelling van PEC, maar toen kwam het dus nog niet van een transfer. Nu wel. “Ik ben benieuwd wat ik hier ga meemaken”, zegt de spits. “Ik wil mooie dingen laten zien aan de supporters, spelers en staf.”

Anass Achahbar was niet goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar dat hij niet vaker de kans heeft gekregen. Toch een aantal keren belangrijk geweest als hij speelde.

23 mei 2016 om 23:38

Jaaa precies, vond hem aardig spelen zo af en toe

23 mei 2016 om 21:02

Als je elke concurrentiestrijd verliest lijkt het mij dat je niet goed genoeg bent voor de basis. Uiteraard met alle respect.

23 mei 2016 om 22:56

Mischien is hij nietbhetbtype voetballer voor F'noord. Het is een speler met uitzonderlijke kwaliteiten maar, hij heeft niet de 'niet lullen maar poetsen'mentaliteit. Als je die mentaliteit ontbreekt, dan kan je er vergif op innemen dat je het daar niet gaat redden. Het klinkt misschien gek maar, ik denk dat hij, wanneer hij in A'dam had gevoetbald, al veel verder in zijn carriere zou zijn geweest. Dat idee heb ik ook met Vejinovic. Voetballend fantastisch maar, lijkt er zijn draai niet te kunnen vinden. Datzelfde geldt andersom voor bv een vd Hoorn. Die veel meer de 'F'noord-mentaliteit' heeft. Als vd Hoorn bij F'noord had gespeeld, dan stond hij volgens mij nooit ter discussie.

23 mei 2016 om 23:18

Wat vind je van Kramer ?

24 mei 2016 om 01:15

Kramer is een ideale pinchitter, maar heeft het scorend ook niet eens heel slecht gedaan 15 goals en in de beker een aantal.

24 mei 2016 om 05:51

En zijn mentaliteit

26 mei 2016 om 09:29

Stel je een voor als Kramer alle penalty's mocht nemen. Net zoals bijvoorbeeld Luuk de jong en Janssen. Had hij waarschijnlijk ook meer dan 20 goals gehad..

Achahbar.. Jaa wat moet je ervan zeggen. Is een prima voetballer, maar is natuurlijk aan de kleine kant en past niet echt bij het type spel wat Feyenoord speelt (kracht, fitheid, opportunistisch). Wat dat betreft zit hij bij PEC bij de juiste club, want die spelen meer het verzorgde voetbal. Toch vind ik het niet erg dat Achahbar weggaat, want hij heeft gewoon niet de vereisten van een Feyenoord-spits. Niet dat Kramer die wel heeft hoor, maar die is nog lang en kopsterk ;p

23 mei 2016 om 20:35

Maar waar kramer lang is en kopsterk kan axhahbar weer beter voetballen.

Ik vraag me serieus af of hij het slechter had gedaan als hij 34 wedstrijden de kans kreeg ipv kramer.

24 mei 2016 om 08:48

Dat verzorgde voetbal viel afgelopen bij PEC vies tegen hoor. Voorgaande seizoenen inderdaad wel, maar dit seizoen was het qua spel vrij pover. Dit trouwens mede door veel blessures en het vertrek van een paar spelers.

24 mei 2016 om 12:15

Gelukkig geef je het antwoord zelf al.

Ik heb het volste vertrouwen in je anass en weet zeker dat je het uitstekend gaat doen bij deze mooie club. En als je er dan ff 3 inschopt in de ijsselderby tegen de eagles dan ben je gelijk de grote held.

Op naar een mooi seizoen

23 mei 2016 om 20:45

Dat denk ik ook wel, het is een jongen met een vechtlust,
goede techniek. Daar gaan jullie veel plezier aan beleven.
Wens Zwolle en Achahbar een mooi seizoen.

23 mei 2016 om 21:02

Hoeveel heeft Zwolle voor hem betaald?

23 mei 2016 om 21:08

3 ton.

Toch is het gek dat een zeer beperkte voetballer als Kramer er in staat en hij niet , maar voor PEC kan het wel eens een topspeler zijn erg goede versterking .

Hoop dat hij het hier wel kan laten zien. Ik heb er wel vertrouwen in, maar voor Feyenoord was het kennelijk niet goed genoeg. Koeman, Rutten en Gio lieten hem bijna nooit spelen en die zien/zagen hem elke dag, Ook zijn vorige verhuur periode was niet succesvol. Hopelijk komt er nu uit wat ik wel in hem zie als ik hem zag spelen.

Hoeveel heeft PEC er voor betaald?

23 mei 2016 om 21:05

300.000 euro.

Benieuwd hoe hij het gaat doen.
Volgens mij is het een prima spits voor Pec.

Jammer dat hij inmiddels een paar jaar heeft "stilgestaan" bij Feyenoord. Had eigenlijk eerder weg moeten gaan, want hij heeft amper kansen gekregen. Dit terwijl hij het toch zeker niet slecht deed en Feyenoord echt geen wereldspitsen heeft/had.

23 mei 2016 om 21:35

Jammer genoeg spelen er weinig teams nog met 4 4 2. Denk idd ook dat hij dan op zijn best zal zijn.

Het is een goede voetballer , dat staat buiten kijf, maar hij mist het postuur om de eerste spits bij Feyenoord te zijn. Hoop dat hij het bij PEC wel waar maakt.

Overigens zou ik hem ook wel eens in een 4-4-2 willen zien spelen met een grote balvaste spits naast hem.

Ik zie deze jongen wel minimaal 10 goals maken en het zijn zker geen intikkers 😅

Moet als opvolger worden gezien...? Veldwijk, groot sterk, centrumspits. Achabar, klein, pingelaar, m.i. een echte vleugelspeler...kan aan mij liggen

Een nette jongen' heeft zich altijd netjes gedragen en geduldig wachtend op een eerlijke kans, helaas niet echt gehad dan is PEC een mooie club voor hem.

Kramer en kuijt en geen anass beetje raar krijgt feyenoord spijt van !!

Had hem best naast Kramer willen zien met Kuyt erachter. Elia stukje naar achter, Woudenberg linksback en El Ahmadi stukje naar achter. Als aankoop St.Juste en je hebt een prima opstelling.

@Morgan: Anass is totaal geen buitenspeler, maar meer een combi van een 10/9 positie speler...een kleine centrale aanvaller, maar wel een sterk jong met veel meer gif dan veel mensen denken...Kan mij voorstellen als je hem zelden tot nooit hebt zien spelen dat je denkt dat het
een buitenspeler is...Technisch zeer zeer begaafd, sterk in de kleine ruimte een goed overzicht en een torr instinct. Kan trouwens redelijk koppen..Ik persoonlijk vindt het eeuwig zonde dat hij weg gaat,maar ja :c'est la vie..!!! En de nieuwe golf aanvallers uit de jeugd komt eraan..
Ik denk dat Jans het goed ziet...en dat PEC nog veel plezier aan Anass en Calvin gaat beleven...

24 mei 2016 om 08:15

Ik zag m bij feyenoord idd niet vaak. Haha. Maar zijn redelijk verschillwndelllende spelers m.i. Ik laat me verrassen volgend seizoen.

@Tjeerd94...: zie liever Karsdorp op 10....en Kramer op de bank ....
Maar dat is een andere topic...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren