Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder omgedoopt tot ‘Jan-Scharie’: ‘Laat mijn beste voetbal zien’

Laatste update:
/

Jan-Arie van der Heijden viel de voorbije weken op met enkele technische hoogstandjes. Het heeft de Feyenoorder de bijnaam Jan-Scharie opgeleverd. De mandekker kan wel lachen om zijn nieuwe bijnaam.

“Ik heb het gehoord”, begint Van der Heijden via de officiële kanalen van Feyenoord. “Ik denk dat het een beetje gekscherend is, maar ik kan er wel om lachen. Ik waardeer het dat de mensen die de wedstrijden kijken, zien dat ik met vertrouwen speel. Ik denk dat ik momenteel mijn beste voetbal laat zien.”

In de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles kwam Van der Heijden tot scoren, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. “Mijn eerste doelpunt komt vanzelf, we hebben veel jongens die kunnen scoren. Dat is niet mijn taak, maar als het kan zal ik het doen.”

Jan-Arie van der Heijden is een uitstekende verdediger voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van der Heijden overtreft zichzelf, dat klopt, maar zelfs in zijn allerbeste doen heeft hij niks te zoeken bij Feyenoord.

10 november 2016 om 21:14

Onzin man. Hij doet t prima. Af en toe slordig maar veel vaker uitstekend.

10 november 2016 om 21:29

Die af en toe slordig heeft Feyenoord toch best veel punten gekost!

10 november 2016 om 21:32

Kost anders al wat punten door z'n gebrek aan kwaliteit, zoiets moet Feyenoord qua niveau niet willen nastreven

11 november 2016 om 07:28

Slordig? Elk puntverlies heeft hij een rol in gehad tot noch toe als ik het goed heb.

10 november 2016 om 22:39

Van der Heijden is een typische Ajax voetballer. Hij is een zwakke uitvoering van Vertonghen. Ik dacht altijd dat dat precies is waar de Feyenoord fans de grootste hekel aan hebben.

10 november 2016 om 22:40

Zijn naam was trouwens 'Jari' maar ook dat zal wel gevoelig liggen bij z'n huidige club.

10 november 2016 om 22:43

Een van de grootste talenten van Feyenoord heet Jari, dus dat zal wel meevallen.

10 november 2016 om 23:08

En die speelt nooit bij Willem2

10 november 2016 om 23:11

En terecht. Willem ll speelt voetbal waar je u tegen zegt.

11 november 2016 om 07:39

Ja, want alles ligt gevoelig wanneer het gerelateerd kan worden. Kom op joh.

Die bijnaam laat ook meteen het probleem zien bij deze jongen. Het is een centrale verdediger, die moeten niet bezig zijn met scharen, hakjes, mensen uitkappen etc.

Die moeten solide verdedigen. Dat is de allereerste en belangrijkste taak en die neemt ook plek 2 en 3 in. Op 4 komt dan een goede inspeel pass of cross pass geven, maar eerder niet. Afgelopen weken diverse zwakke verdedigende momenten gezien die in ieder geval tegen de Eagles (en eigenlijk ook Ajax) punten hebben gekost.

Jan Scharie speelde best lekker gedurende de goede reeks, maar eigenlijk bij alle gelijke spelen is er wel wat op hem persoonlijk aan te rekenen. Nu Kongolo geblesseerd is hoop ik dat een linksback (woudenberg of Nelom) echt zijn kans pakt. Zodat Kongolo bij zijn terugkeer weer in het centrum komt te spelen. Denk dat Feyenoord daar bij gebaat is.

10 november 2016 om 21:04

Nelom heeft al jarenlang laten zien op hetzelfde niveau te zitten als Van Der Heijden normaal gesproken zit: ver onder Feyenoord niveau en geen basismateriaal. Geef Woudenberg gewoon vertrouwen, zie ik nog liever dan Kongolo eerlijk gezegd, die toch altijd wat onwennig lijkt op LB

10 november 2016 om 22:54

Niet mee eens, ik vind dat nelom de afgelopen jaren amper vooruit is gegaan, terwijl vd heijden een dragende kracht was bij een sterk vitesse, en dat zie ik met alle respect nelom niet doen. Ik hoop net als jij dat Woudenberg zijn kans pakt en dat kongolo op de plaats kan van vd heijden, want kongolo is verdedigend veel sterker dan vd heijden

11 november 2016 om 00:36

Nelom speelt al jaren hetzelfde niveau voetbal, die jongen is gewogen en zou nu gewoon een stap lager moeten gaan spelen. Wegwezen!

heeft een beetje het hoofd van John de Wolf, maar kan beter de inbreng van hem hebben

Helaas maakt hij ook nog teveel fouten, waardoor Feyenoord tegendoelpunten te verwerken krijgt. Doodeenvoudig wordt hij soms.te kijk gezet. Een subtopper in Nederland is het hoogst haalbare voor hem. Hij wisselt goede wedstrijden af met hele slechte. Mocht Feyenoord stappen willen maken, moeten ze hem toch verkopen.

Met alle respect, maar dit is toch niet het niveau-Feyenoord? Tegen de mindere goden, oké... Maar tegen de top 5 / 6 en in Europa heeft hij toch niks te zoeken in de basis?! Alleen die actie tegen Dolberg al waaruit dat doelpunt valt, om te lachen! Dat kan toch niet?

10 november 2016 om 20:50

Tegen de top 5/6 in europa? Moet dat dan? Blijf toch realistisch man.
Ik ben het eens dat hij niet het niveau is wat je na moet steven, maar jij overdrijft het wel meteen.

10 november 2016 om 20:52

Lees eens beter? Tegen de top 5 / 6 en in Europa!

10 november 2016 om 20:54

Goed lezen. De top 5/6 in NL en daarnaast alle europese wedstrijden.

Hij heeft laatste nog de fout van de wedstrijd gemaakt dus waar dit positieve interview vandaan komt geen idee

10 november 2016 om 23:59

vdHeijden is gehaald als gratis backup vh beoogde duo Botteghin-vBeek met Kongolo daar als eerste alternatief achter. Keuze 4 dus. Is de 4e keus van ajax vh beoogde niveau voor de basis? Of bij psv?

Subtoppertje, te sloom voor centraal achterin. Mischien op het middenveld als El Mahadie er niet is.

11 november 2016 om 08:23

Want snelheid als CV is belangrijk? Gelukkig is Per Mertesacker een geweldig snelle CV.

Jan-Scharie in Oranje! Tegen Luxemburg moet dat wel lukken.

Bij ons heette hij Jan- Annie.

Doelpunt afgekeurd wegens buitenspel? Welke
Wedstrijd hebben jullie gekeken? Een foutje moet kunnen maar dit slaat weer helemaal nergens op.

11 november 2016 om 08:24

Haha inderdaad. Zover ik weet was het vanwege de zogenaamde handsbal. Niet vanwege buitenspel.

Ken hem niet anders dan baco arie

Cker vroeger na de wedstrijd op de Korenmarkt.

Ja leuk hahah. Heeft ons wel 2 punten gekost grappenmaker! Niets geleerd van dezelfde fout, vlak voor de tegengoal. Ik kan genieten van je schijnbewegingen maar dan wel op de helft van de tegenstander en niet op de rand 16!

Wat nou technische hoogstandjes, gast ga verdedigen. Zelfs al wordt je dit soort dingen gevraagd moet je er niet in meegaan, want die rotschaartjes enz hebben ons punten gekost!

Hij heeft inderdaad een goede start van het seizoen gemaakt, maar de fouten die hij maakt zijn helaas vaak nog steeds een tegendoelpunt...
Leuk die bijnaam, maar wat heb je er aan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren