Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder na transfer: 'Het blijft wel apart, dat je miljoenen euro's kost'

Laatste update:

Ridgeciano Haps maakte afgelopen zomer voor zo’n zes miljoen euro de overstap van AZ naar Feyenoord en door die transfersom behoort hij tot de drie duurste Feyenoorders aller tijden. Alleen voor Danko Lazovic en Steven Berghuis legden de Rotterdammers een hoger bedrag op tafel. Haps kan er moeilijk aan wennen dat hij voor zo’n hoog bedrag is aangetrokken.

"Het blijft wel apart, dat je miljoenen euro's kost", laat Haps optekenen in gesprek met ELF Voetbal. “Maar wat merk je er in het dagelijks leven van? Het zijn cijfers, meer niet. Misschien dat het extra druk kan geven, maar ik denk dat iedere speler bij Feyenoord druk voelt om te presteren. Ik ook, maar niet extra vanwege het transferbedrag. Ik laat me niet afleiden.”

De laatste jaren schieten de transfersommen de lucht in naar ongekende hoogtes. "Ik snap wel dat er veel mensen zijn die niet kunnen begrijpen dat voetballers voor zoveel geld van club wisselen", aldus de linksback. "Zeker als je deze zomer de transfermarkt ziet. Meer dan tweehonderd miljoen, voor Neymar, is bizar. Normaal zijn backs niet de duurste spelers, maar nu haalde Manchester City ook Benjamin Mendy en Kyle Walker voor vijftig, zestig miljoen euro. Backs tellen ook steeds meer mee hè, haha."

Ridgeciano Haps is de beste linksback van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind hem persoonlijk nog wat wisselvallig bij Feyenoord. Aanvallend absokuut een meerwaarde maar verdedigend beduidend minder dan kongolo. Hopen dat hij op dat gebied nog wat stappen maakt. Desalniettemin kan ik nl geen lb aanwijzen die net zo goed of beter is.

23 september 2017 om 10:58

Kongolo is eigenlijk ook mee een cv naar mijn mening. Haps zijn aanvallende kwaliteiten zijn duidelijk hoger dan Kongolo.

23 september 2017 om 12:53

Hij is inderdaad nog niet consistent maar heeft al wel wat laten zien, past zich makkelijk aan de Kuip aan, oogt ontspannen. Wereld van verschil met Diks aan de andere kant.

Zo jammer dat Kongolo momenteel niet aan spelen toekomt. Ik zeg niet dat hij wereldtop is, maar in hem heb ik altijd een toekomstige basisspeler voor oranje gezien.

Ik vind hem nog erg onrustig en ongecontroleerd voetballen, noem het onstuimig.

Ik kan echter wel genieten van zijn werklust. Is absoluut niet vies van een extra paar stappen erbij doen. Als hij leert zijn spel wat beter te doseren en wat rustiger aan de bal is dan gaan we hier zeker veel plezier aan beleven.

23 september 2017 om 14:09

Helemaal mee eens, ongecontroleerde agressie. Een wilde bras met tunnelvisie aan de bal terwijl je zoveel tijd en ruimte hebt als bovenliggende partij en helemaal als je LB staat. Ik denk dat als hij op een voetbalschool wat meer aan zijn balcontrole zou werken we meer plezier aan hem kunnen beleven.

Veruit de beste,maar moet zeker nog stappen maken, vooral verdedigend. Aanvallend zit het goed en dat is voor de meeste wedstrijden in de eredivisie wel prima, maar tegen toppers kan je nog wel eens problemen hebben

En Larsson was toch ook duurder?
Ik ben nog steeds blij met Haps. Kan het niveau van de Eredivisie zeker aan en heeft een prima leeftijd.

23 september 2017 om 11:55

Larsson was 3-4 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren