Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord wint nipt op onvergetelijke avond voor Quilindschy Hartman

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdagavond een belangrijke maar nipte 1-0 zege kunnen boeken op Cambuur. De Rotterdammers kwamen al vroeg op voorsprong en leken voor een monsterscore te gaan, maar uiteindelijk zat er behoorlijk wat zand in de motor. Voor Quilindschy Hartman werd het desalniettemin een onvergetelijke avond: de linksback werd matchwinner met zijn eerste doelpunt als profvoetballer dankzij een overtuigende uithaal.

Slot voerde geen wijzigingen in zijn opstelling ten opzichte van het gewonnen Eredivisie-duel met FC Volendam (0-2). In de spits kreeg Danilo wederom de voorkeur boven Santiago Giménez, terwijl Hartman het op de linksbackpositie mocht laten zien. Dat ging wederom ten koste van Marcos López. Het driemansmiddenveld werd gevormd door Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Orkun Kökçü. Danilo werd voorin vergezeld door Javairô Dilrosun (rechts) en Igor Paixão (links).

Feyenoord schoot geweldig uit de startblokken, want na vier minuten werd de score al geopend. Na voorbereidend werk van Paixão en Dávid Hancko belandde de bal uit de rebound voor de voeten van Hartman, die van dichtbij raak schoot: 1-0. Het was de eerste treffer voor de linksback in het shirt van Feyenoord. In de fase die volgde werden de Rotterdammers vooral gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn. Zo zag Kökçu zijn schot naast gaan en Timber stuitte op doelman João Virgínia. Na een klein half uur spelen kwam ook Hancko dicht bij de 2-0, maar zijn kopbal belandde op de paal.

Cambuur noteerde zijn eerste kans van de wedstrijd pas in de 32ste speelminuut, toen Jamie Jacobs voor het doel van Justin Bijlow opdook maar de voorzet van Remco Balk niet het gewenste vervolg kon geven. Op slag van het rustsignaal kwam Feyenoord wederom goed weg: Leon Bergsma kopte op de paal. Even voor de kans van Cambuur verzuimde Paixão binnen te knikken. De Braziliaan slaagde er niet in de bal in de hoek te plaatsen, waardoor Virgínia redding kon brengen.

In het eerste kwartier van de tweede helft was de amusementswaarde in De Kuip beperkt. In een poging de status quo te doorbreken bracht Slot Giménez binnen de lijnen ten koste van Danilo. De Mexicaan miste enkele minuten later twee kansen. Eerst was Marco Tol belangrijk voor Cambuur door zijn inzet van de lijn te halen. Bij de tweede mogelijkheid schoot Giménez wild over.

Hoewel de Leeuwarders in de laatste tien minuten flink aandrongen met kansjes voor Michael Breij en Felix Mambimbi, wist Feyenoord stand te houden. Daardoor klimmen de Rotterdammers over aartsrivaal Ajax heen op de ranglijst in de Eredivisie. Zondag wacht de laatste wedstrijd van Feyenoord voor het WK begint. Stadsgenoot Excelsior is dan de tegenstander in De Kuip. Cambuur speelt de Friese derby uit bij sc Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doelpunt was wel Hartman

10 november 2022 om 21:58

Heb je toch ruim anderhalf uur op moeten wachten he om deze te maken.

11 november 2022 om 06:03

@consy: wel nee joh. Slechts een minuutje of 4.

10 november 2022 om 21:58

Een lelijke overwinning maar die tellen ook

10 november 2022 om 21:59

Inderdaad eentje om te vergeten maar oh zo belangrijk.

Slordige wedstrijd, maja 3 punten he.

10 november 2022 om 22:02

Ze maken zichzelf weer te moeilijk. Als we nou iets effectiever worden dan blijft het niet zo onnodige spannend.

Uiteindelijk tellen idd de 3 punten.

1e helft had Feyenoord het al op slot kunnen gooien, 2e helft maken zij het zichzelf onnodig moeilijk. Snel vergeten op naar zondag, MOTM Hartman!

Was even bang voor 9 minuten extra tijd nav gisteren. Gelukkig over de streep getrokken. Bijlow speelde weer prima.

10 november 2022 om 22:01

Als Bijlow er morgen niet bijzit, dan snap ik daar niets van. Momenteel de keeper in vorm!

Hartman is dan ook wel de enige voor wie de avond onvergetelijk was. Wat was dit enorm saai zeg, ik wil deze 2 uur van m'n leven terug.

Zakelijke maar matige overwinning met de keeper van het Nederlands elftal onder de lat!

10 november 2022 om 22:02

Just-in time in vorm. Als Louis (of Frans) met Pasveer gaat spelen maakt hij zichzelf volledig belachelijk.

10 november 2022 om 22:29

Ja want Bijlow heeft tegen Cambuur een onvergetelijke indruk achtergelaten? Kolere wat een verschil in reacties. Je wint nipt van een Cambuur waarbij elk kritische toon vermeden wordt en zelfs gebruikt wordt om de keeper discussie te voeren na aanleiding van een slechte wedstrijd. Blijft bijzonder.

10 november 2022 om 22:35

Wil je het over Pasveer hebben dan Thamike? Bijlow keept de laatste weken (vooral tegen Lazio) erg sterk. Pasveer staat 2x verkeerd in een gelijkspel tegen de nummer 15 Vitesse.

10 november 2022 om 22:38

Pasveer kan natuurlijk echt niet, maar jullie vergeten Flekken te noemen

10 november 2022 om 22:42

Misschien even de reacties hier lezen. Die zijn toch behoorlijk kritisch. Feyenoord speelde matig, Bijlow speelde goed.

10 november 2022 om 22:45

@Plofkipje heb ik het over Pasveer dan? Waar dan? Ik geef aan dat na een slechte wedstrijd tegen Cambuur men deze gebruikt om Bijlow omhoog te praten. De keepers die we voor Oranje hebben is lood om oud ijzer. Er is niemand echt onderscheidend en elke week weer een ander beeld van de keepers dus voor mij verbazing om. Bij een 1-0 tegen Cambuur te beginnen om Bijlow naar Oranje basis te praten.

10 november 2022 om 22:52

Blij wanneer WK gestart is.. die hele keeperssoap word ik langzaam gek van

10 november 2022 om 22:52

Bijlow keept gewoon al weken goed en Pasveer stond de laatste keer op goal. Geen idee waarom je zo in de war raakt.

10 november 2022 om 22:56

Dan moet je misschien eens wat vaker naar Feyenoord kijken. Bijlow keept al tijden super. Zelfs in zijn mindere periode was hij nog beter dan bijv. Pasveer. Het is absoluut geen lood om oud ijzer, Bijlow steekt er met kop en schouders bovenuit. Bijlow wordt niet op basis van deze wedstrijd in Oranje geschreven, het is simpelweg de gebruikelijke half-wekelijkse bevestiging dat Bijlow veruit de beste is.

10 november 2022 om 22:57

Ik ben niet in de war. Verbaasd over bepaalde reacties is toch echt wat anders. Zelf niet beetje in de war? War van de dag?

10 november 2022 om 23:04

Vind je Bijlow echt met kop en schouders boven Flekken -die de meeste clean sheets van heel Europa achter zijn naam heeft zo'n beetje- uitsteken ja? Dat lijkt me schromelijk overdreven eerlijk gezegd. Pasveer lijkt me geen discussie, die hoort momenteel niet bij de beste drie (al gaat Van Gaal er vier oproepen). Het gaat tussen Flekken, Bijlow en Cillessen. Laatstegenoemde heeft veruit de meeste (toernooi)ervaring terwijl Flekken en Bijlow in betere vorm verkeren. Ik zou persoonlijk een van die laatste twee kiezen maar het is zeker niet zo dat Bijlow er met kop en schouders bovenuit steekt; anders was er ook niet zoveel discussie over geweest lijkt me?

10 november 2022 om 23:55

Als Pasveer dan toch niet zo goed blijkt te zijn is het ineens lood om oud ijzer. Gewoon onzin. Bijlow is in alles beter dan Pasveer. Die mindere vorm van Bijlow is ruim overdreven, evenals de topvorm van Pasveer.
Nu de druk groter werd ging Bijlow weer beter keepen en maakt Pasveer wekelijks fouten.

11 november 2022 om 00:32

Dat zijn het soort statistieken waarbij Pope er ook telkens uitkomt als mogelijk de beste keeper van Engeland. Totaal nietszeggend dus.. Verder krijgt Bijlow kritiek omdat het verwachtingspatroon anders is als toptalent en er daadwerkelijk Nederlanders naar zijn wedstrijden kijken. Bijlow was misschien niet altijd top maar maakte tenminste niet zulke blunders als Flekken bijv. deed tegen Dortmund. Verder hebben we Flekken al in Oranje zien spelen en was iedereen het er toen over eens dat hij het niet liet zien. En dan verwacht jij dat hij er nu ineens zal staan tijdens een WK? Komop zeg, Bijlow is de enige echte optie voor Oranje. Mocht je nog twijfelen, kijk dan nog eens de goals van Polen en Denemarken tegen Flekken terug.

11 november 2022 om 06:29

Clean sheets hoeven niet wat over de keeper te zeggen. Het team kan bijv zo verdedigend spelen dat de keeper niks hoeft te doen. Dat vind ik dus nogal een rare statistiek om gelijk mee te halen. Wat wel duidelijk is dat de keuze tussen Flekken en Bijlow moet gaan natuurlijk.

11 november 2022 om 14:49

@arsenal890: Natuurlijk zegt het aantal clean sheets wel (deels) iets over de keeper. Zeker als je ook in acht neemt dat zijn reddingspercentage en aantal saves per 90 min ook bij de top van de Bundesliga horen. De defensie van SC Freiburg staat niet bekend als absolute wereldklasse ofzo. Bovendien spelen ze verre van verdedigend bij Freiburg, schoten op vijandelijk doel per 90 min hoeven ze alleen Bayern en Leipzig voorrang te verlenen en staan niet voor niets op een keurige gedeelde tweede plaats.

Prachtige overwinning. Zo speel je thuis een degradant kapot. We worden fluitend kampioen.

10 november 2022 om 21:58

Deze wedstrijden maken je kampioen. 2 vingers in de neus.

10 november 2022 om 22:22

Ik dacht dat ze in Amsterdam arrogant waren...

10 november 2022 om 22:30

Zijn ze ook en ze snappen er ook geen sarcasme.

10 november 2022 om 22:31

Daar is nu heel weinig reden toe

3 punten, klaar. Meer het noemen niet waard.

Een wedstrijd om snel te vergeten.

Scheidsrechter die wil laten zien dat hij geen kuipvrees heeft om daarna compleet de andere kant op te fluiten.

10 november 2022 om 22:47

Hij was inderdaad verschrikkelijk slecht zeg.. Einde van de eerste helft was hij hoogstpersoonlijk bezig met een goal voor cambuur fixeren. Overtreding op Dilrosun laat hij doorlopen waarna hij voor een handsbal van trauner fluit, daaruit een kopbal op de paal -> hoekschop….

Achja toch 3 punten💪ðŸ¼

11 november 2022 om 06:40

bij een beetje kwaadwillende scheids had kocku gewoon rood gekregen voor die vieze trap, en anders een 2e geel voor het commentaar wat meneer daarna richting de scheids slingerde, dus wel een beetje kuipvrees hoor

Wat een slechte wedstrijd. Geen initiatief, nog bijna weggegeven. Dramatisch niveau

10 november 2022 om 22:00

Dat was het zeker, maar wat maakt het uit jullie pakken tenminste 3 punten... Wij krijgen het telkens voor elkaar om 1ste helft heel goed te spelen en vergeten de 2-0,3-0 te maken en verspelen uiteindelijk punten

Thuis tegen Excelsior pakken jullie ook wel, en dan heb je gewoon een prima 1ste seizoenshelft achter de rug, met een compleet nieuw elftal

De eerste tien, vijftien minuten waren de meest leuke minuten om naar te kijken. De beste aan de kant van Feyenoord was Hartman. Die speelde met passie, toewijding en inzet. De rest kon daar een voorbeeld aan nemen. Trauner, degelijk zoals altijd. Hancko ook. Die verdediging staat toch best goed. Alleen toch vanuit het middenveld teveel kansen weggegeven aan Cambuur. Die jongens hebben echt gestreden voor wat ze waard zijn. Echt een vreselijke pot om naar te kijken en voor het eerst sinds tijden weer ouderwets billenknijpen tot het eind. Zo ontzettend veel kansen gehad met Paixao de grootste en daarna nog Gimenez in de tweede helft. Dat soort kansen moet je gewoon afmaken. Dan heb je veel minder te duchten. Maar nu maak je het jezelf zo moeilijk.
Die kans in de 90e minuut van Cambuur gaf mij echt een hartverzakking. Het feit dat je dus tweede kan worden en dat uiteindelijk doet op deze manier, ben je het bijna niet waard. Hoe erg is het niet dat je moet gaan tijd rekken tegen een ploeg als Cambuur. Maar goed, drie punten zijn drie punten.

10 november 2022 om 21:59

Ik zag em ook al binnenvliegen op het einde. We zijn zo extreem slecht in scoren. Ook Gimenez begint wel echt veel kansen te missen en in dit geval ook echt slecht afgemaakt. Beh.

11 november 2022 om 06:13

Ik vond het een zeer slechte wedstrijd, met een goed eindresultaat
De verdediging stond inderdaad goed. Het middenveld is veel te statisch en met name is Timber te laconiek. Steeds maar weer wordt er gezocht naar het midden. Alle aanvallen verzanden in de trechter en als dan ook nog je buitenspeler steeds naar binnen trekt is het wel erg vol daar. Ik vind ersoonlojk dat het middenveld je zwakste linie is. te weinig creativiteit.

11 november 2022 om 06:31

Middenveld staat juist boordevol met creativiteit van zowel Kokcu als Szymanski. Als je een goede nummer 6 haalt kan Timber banken en kan Kokcu op dezelfde positie als vorig seizoen.

Goh, wat een ongelooflijk boutwedstrijd, maar aan het eind tellen alleen de 3 punten. Feyenoord is dit seizoen haast nog geen moment in vorm geweest, maar staat wel gedeeld bovenaan. Kan je nagaan als het straks wel ingespeeld is.

Zakelijke zege 3 punten 2e plaats!!!!

Que spel een wanprestatie van formaat, net als tegen Volendam. We hebben heel veel geluk gehad dat dit de tegenstanders waren, want het spel was eigenlijk net zo triest als waar iedereen al twee wedstrijden rekening mee houdt.

Wat een zaadpot..maar boeiend...3 punten. Die jankBalk voorin bij Cambuur kreeg ik ook jeuk van trouwens

10 november 2022 om 22:14

Sowieso is die Balk echt een bizar vervelende speler. Kan werkelijk helemaal niks behalve zeuren en doorlopen op tegenstanders

Wel dik verdiende overwinning Gefeliciteerd Feyenoord, Cambuur is veel te laat begonnen met voetballen!!

En door, wat een inspiratieloze wedstrijd zeg. Lastig om naar te kijken. Santi bewees zichzelf geen goeie dienst vandaag voor de wk selectie

Na Lazio uit misschien wel de slechtste wedstrijd onder Slot. punten opschrijven en hier nooit meer over praten. enige pluspunt buiten de 3 punten is Hartman, we hebben de vervanger van Malacia eindelijk binnen en het is er een uit de eigen jeugd, altijd leuk.

Lekker voor Feyenoord om met een gedeelde koppositie richting de winterstop te gaan. Alleen aankomend weekend niet verzaken dus.

Slechte wedstrijd, slecht Feyenoord, matige scheids, gedeeld eerste. Al met al een mooie avond, weltrusten!

Neem Hartman maar mee naar het wk ipv Blind

10 november 2022 om 22:03

Smal, die jongen word zwaar onderschat ontwikkeld zich echt geweldig, een van de beste links back van de eredivisie

Maar klopt die Hartman speelde heerlijke wedstrijd die jongen is toch 100x beter dan die Pedersen, wat een prutser is dat

10 november 2022 om 22:06

Die speelt niet bij een topclub hè..

10 november 2022 om 22:08

Bangura vond ik ook wel lekkerr spelen. Onze beide flankspelers kwamen er maar niet voorbij. Ging ook telkens lekker overheen, voorzetjes op maat.. Denk dat Cambuur daar nog veel geld aan kan verdienen

10 november 2022 om 22:16

Feyenoord had beter die Bungura kunnen halen Fredrik Bjørkan die speelde echt goed vorige jaar ook echt heel goed

10 november 2022 om 22:17

Bangura had ik liever zien komen dan Lopez

11 november 2022 om 07:09

Je gaat toch niet serieus Smal noemen Fctwent3? Dat hij zich goed ontwikkeld, klopt. Maar om hem nu te noemen voor het WK? Nee, die komt nog wel behoorlijk te kort.

Poehh dat was aanvallend weer niet best. Maar toch gedeeld bovenaan, punten binnen en doorrr!

Wat ik niet snap van Feyenoord is dat ze dit soort wedstrijden bijna nooit met veel doelpunten verschil winnen. Zeker nadat ze scoorde na 3,5 minuut. Wel gewonnen, maar doelpunten zijn uiteindelijk ook belangrijk. Hopelijk doen ze het zondag tegen Exelsior veel beter.

Dit was niet best! Maar de punten zijn binnen. Zondag tegen Excelsior je eigen spel spelen en we gaan met een prachtig resultaat naar de break. Daarna volgt een zware reeks wedstrijden. We zijn op de goede weg boys!

Begin mij een beetje zorgen te maken om Cambuur. Na dit weekend mogen ze om mij alles winnen. Zou jammer zijn als ze gaan degraderen.

10 november 2022 om 23:17

Zeker met de komst van het nieuwe stadion zou het echt heel erg zonde zijn als Cambuur degradeert.

10 november 2022 om 23:51

Cambuur is indd een club die er van mij in mag blijven dit jaar. Ze staan 4 punten achter op nummer 13 met winst tegen PSV ze hebben nog alles om voor te spelen!!

Hartman mijn fm held voor ado wat een mooie goal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren