Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord vindt ideale vleugelspits en meldt zich voor Marokkaans international

Laatste update:

Feyenoord gaat er alles aan doen om Ibrahim Salah los te weken bij Stade Rennes, zo meldt L’Équipe zondagavond. De 22-jarige vleugelspits maakt in de Ligue 1 minder minuten dan gewenst, waardoor hij tot het einde van huidig seizoen graag elders aan minuten wil komen. Salah zat al vijfmaal bij de selectie van de Marokkaanse nationale ploeg, al kon hij nog niet rekenen op speelminuten.

De Rotterdammers hebben zich reeds gemeld bij de Ligue 1-club om de transferstatus van Salah op te vragen. Stade Rennes heeft blijkbaar aangegeven dat een huurtransfer mogelijk is.

Volgens de berichtgeving uit Frankrijk heeft zeker Salah oren naar een (tijdelijk) vertrek bij Stade Rennes, waar hij in de afgelopen weken steeds minder aan speelminuten kwam.

Vorig jaar januari kwam Salah voor een bedrag van circa 6,5 miljoen euro over van KAA Gent. In de openingsfase van de huidige voetbaljaargang maakte de linksbuiten nog indruk, maar sinds 12 november kwam hij nog maar tot dertien speelminuten in de Ligue 1.

In de openingswedstrijd van het seizoen viel de buitenspeler direct op, want in het gewonnen duel met FC Metz wist hij in zes minuten liefst tweemaal te scoren.

Na de uitstekende openingswedstrijd kreeg Salah meerdere kansen van trainer Julien Stephan, maar hij wist zich nadien niet naar een basisplek te knokken bij de huidige nummer tien van de competitie. In totaal kwam hij tot drie competitietreffers in elf optredens (252 minuten).

Feyenoord is niet de enige club die geïnteresseerd is in de diensten van Salah, want ook Toulouse, FC Lorient, Stade Brest, Leicester City en Olympiacos zouden zich reeds gemeld hebben bij Rennes.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik herinner hem nog toen hij bij Gent was, had een goed seizoen en de club koos eieren voor zijn geld.

Als Marokko fan volg ik hem redelijk, zowel bij o23 als de selectie. Echt een leuke speler met dreiging. Scoort ook best makkelijk. Snap niet dat hij bij Rennes zo weinig kans krijgt want in 252 heeft hij 3x gescoord. En die 252 minuten heeft hij in 11 wedstrijden bij elkaar moeten sprokkelen.

7 januari 2024 om 22:04

De beste speler van Rennes staat op dezelfde positie: Gouiri

8 januari 2024 om 07:24

Stel Feyenoord huurt met koopoptie. Zal Feyenoord na dit half jaar de koopoptie lichten?

Je hebt met Jahanbaksh, Mitheh, Paixau en Stengs al 4 opties op rechts, waarvan er dan 2 tijdelijke in Afrika voetballen en 1 het liefst op 10 wordt gepositioneerd door Slot. Dan hebben we in de jeugd Slory rondlopen.

Haal anders nog een aanvaller die de komende jaren in beeld kan komen voor de Africa Cup of Azië Cup. Hebben ze nog niet.

7 januari 2024 om 21:25

Het is een huurtransfer. Wat heeft Feyenoord dan te maken met de komende jaren?

8 januari 2024 om 01:50

Begrijp hem ook niet helemaal.

8 januari 2024 om 07:19

De koopoptie lichten in het contract

7 januari 2024 om 22:12

Ik ga ervan uit dat hij niet is opgeroepen voor Afrika cup, en in dat licht moet je deze huur ook zien

7 januari 2024 om 22:34

Alsof die toernooien er ieder jaar zijn…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren