Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord treft oude bekende; WK-arbiter verloren halve finale voor PSV

Laatste update:

Feyenoord boekte vorige week een knap resultaat in Italië (1-1) en mag donderdag in de eigen Kuip gaan proberen om AS Roma uit de Europa League te wippen. De Rotterdammers krijgen in dit duel te maken met Clément Turpin: hij is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het duel van donderdag. Feyenoord trof de Fransman vorig seizoen ook al in de Europa League.

Turpin had vorig jaar de leiding bij het treffen tussen Kuban Krasnodar en Feyenoord (1-0 zege Kuban). De Rotterdammers verloren ook in eigen huis, waardoor het Europese seizoen al vroeg ten einde was. Feyenoord hoopt nu op meer succes.

Ajax neemt het in Polen op tegen Legia Warschau en verdedigt daar een 1-0 voorsprong. De Amsterdammers krijgen te maken met de Spaanse scheidsrechter David Fernández Borbalán, die nog nooit een officiële wedstrijd van Ajax floot. Bij Zenit Sint-Petersburg - PSV (1-0 voorsprong Zenit) is de Turk Cüneyt Çakir de scheidsrechter; hij was op het afgelopen WK nog de arbiter bij het treffen tussen Nederland en Argentinië in de halve finale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje vreemd: feyenoord hoopt nu op meer succes. Dat hebben we al sowieso. Destijds kwamen we niet door de voorronde. Nu zelfs groepswinnaar en met 1 been in de achtste finale. Dus meer succes dan toen hebben we sowieso.

24 februari 2015 om 12:48

Het is natuurlijk wel geweldig als Feyenoord doorgaat. Roma verkeerd niet in een al te goede vorm en zondag hebben ze ook al tegen een laagvlieger gelijk gespeeld. Feyenoord maakt nog een goede kans.

24 februari 2015 om 13:20

Feyenoord won met pijn en moeite tegen 10 man van Excelsior. Tuurlijk zegt het wel wat maar ik denk dat Roma er gewoon staat donderdag. Van de Kuip zullen ze ook niet onder de indruk raken, ze hebben wel voor hetere vuren gestaan. 40-60

24 februari 2015 om 12:54

1 been? Ik zie het nog steeds niet gebeuren hoor. Maar ik hoop met je mee. Het wordt tijd dat Nederland weer wat potten gaat breken in Europa

24 februari 2015 om 14:28

here here.. ben allang blij dat ze daar weg zijn gekomen met een resultaat waardoor het donderdag nog ergens over gaat, maar verwacht nog steeds een nederlaag..

Ik zie feyenoord doorgaan, as roma uit vorm laten punten liggen tegen degradatiekandidaten

24 februari 2015 om 12:28

Na een zware Europese wedstrijd zie je veel vaker dat je een dramawedstrijd speelt tegen een drama-tegenstander (feyexc, Wilaja, waren ook niet best). Ik denk dat je als Feyenoord van geluk mag spreken dat je daar met een punt weg komt en dat je alsnog slechts een kans hebt van 20 procent om te winnen van een kwalitatief veel beter team, dat AS Roma heeft. Koppies er bij en volle bak inzet dus, want een moment verslappen en je bent gewoon nog de pineut!

24 februari 2015 om 12:49

Ik vond Roma helemaal niet zo sterk, ondanks de betere spelers. Ze werden eigenlijk alleen gevaarlijk als Totti uitzakte en dan de bal in 1x diep gooide op Gervinho of Verde. Dat is vrij eenvoudig te verdedigen en dat had Feyenoord na een poosje ook wel door. Dat 'we' daar gelijk gespeeld hebben was wellicht een tikkie gelukkig, maar zeker niet onterecht uiteindelijk. Ik schat de kansen van Feyenoord veel hoger in dan 20, ik ga eerder richting de 60.

24 februari 2015 om 12:54

Het heeft ook niet echt te maken met een zware Europese wedstrijd. Roma is al tijden uit vorm. Van de laatste 5 wedstrijden in de Serie A hebben ze er maar 1 gewonnen en 4 gelijk ( waaronder een wedstrijd tegen het failliete Parma). Waar ze juist eerst 4 van de 5 wonnen. Feyenoord maakt juist nog een hele goede kans om door te gaan.

Wat ik me nog kan herinneren floot hij wel goed toen.

Is dat normaal, dat een club 2x in 2 jaar dezelfde scheidsrechter toegewezen krijgt voor een Europese wedstrijd?

24 februari 2015 om 12:48

Zolang er geen opspraak rondom om zijn optreden was is dit gewoon normaal. Soms zie je 2 keer dezelfde scheids in een CL seizoen.

24 februari 2015 om 12:50

Oke. Lang geleden he, Europees voetbal

Lijkt me een beetje vreemd om een scheidsrechter 2 jaren achter elkaar te krijgen tijdens een Europese wedstrijd. Ik neem aan dat de Uefa nog talloze andere scheidsrechters achter de hand heeft.

Go Feyenoord. Ik zie ze nog wel een ronde verder komen. Ajax ook. PSV zal het moeilijk krijgen.

0-0, 1-1, mag van mij ook bij Feyenoord, en dan het zelfde scenario als tegen PSV voor de Uefacup in 2002 na penalty's, zo kraker van een wedstrijd was dat.

24 februari 2015 om 14:53

Toen was elke thuiswedstrijd een feest, PSV was het absolute hoogtepunt. Ik realiseer me nu ook dat 'we' toen steeds eerst uit speelden, behalve tegen Freiburg. Dat was natuurlijk wel een voordeel, het kon steeds in een kolkende Kuip afgemaakt worden. Zelden zo hard gejuicht als bij die 1-1 van Pierre.

ik zie alleen ajax doorbekeren. ik denk dat zij hun voorsprong in warschau wel kunnen verdedigen. mar het lijkt me wel een moeilijk duel. in de arena had ajax ook veel geluk. roma zie ik ondanks hun slechte vorm nog doorgaan en hoop het ook voor de serie a. psv zal het moeilijk krijgen en zie ik opnieuw verliezen van zenit.

voorspellingen:
legia-ajax 2-1
feyenoord-roma 1-2
zent-psv 3-1

24 februari 2015 om 21:40

Ze gaan heus niet alle 3 verliezen.
Zenit gaat zeker geen 3x scoren.

Ik zie alle NL ploegen wel doorgaan.

24 februari 2015 om 22:07

Zenit is sterker dan psv. Ajax had veel geluk tegen legia en legia speelde in de arena een sterke 2e helft. Roma is uit vorm maar heeft meer kwaliteit dan Feyenoord. Dus dat ze alle 3 verliezen kan gewoon. We zullen het donderdag zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren