Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-transfer wordt ontkend: 'Zo werkt het niet in de voetballerij'

Laatste update:

Joey van den Berg hoeft zich (voorlopig) niet rijk te rekenen, als het gaat om een overstap naar Feyenoord. Vrijdag werd door een supporterswebsite van sc Heerenveen het gerucht naar buiten gebracht dat de middenvelder al een voorcontract had getekend bij Feyenoord. Van den Berg zou naar Rotterdam moeten komen, wanneer Lex Immers en/of Jordy Clasie in de zomer vertrekt.

/

Zaakwaarnemer Henk van Ginkel is in het Friesch Dagblad duidelijk over de berichtgeving: "Onzin", benadrukt hij. "Een dergelijke deal zouden we nooit in januari al sluiten. Zo werkt het niet in de voetballerij." Vrijdag had RTV Rijnmond al gemeld dat het gerucht een verzinsel was en dat Feyenoord helemaal geen belangstelling heeft in de 29-jarige Van den Berg. De middenvelder heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een contract voor ruim een jaar, tot medio 2016.

Van den Berg begon zijn loopbaan bij Heerenveen, maar brak in eerste instantie niet door. Hij keerde zelfs twee keer terug naar de amateurs, maar bloeide op bij PEC Zwolle en werd in februari 2013 teruggehaald door Heerenveen. Nu is hij een belangrijke basisspeler voor de Friezen; Van den Berg speelde tot dusver 67 competitiewedstrijden voor Heerenveen.

Joey van den Berg zou een aanwinst zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo werkt het natuurlijk wel in de voetballerij, al hoop ik vooral dat deze zaakwaarnemer in dit geval gelijk heeft. Hoewel die jongen waarschijnlijk nog meer techniek dan een Immers heeft, wat dat betreft een vooruitgang.

28 maart 2015 om 11:14

Zo werkt het niet. Je gaat geen voorcontract tekenen met onderdelen als "als speler die en die vertrekt" als voorwaarden.

Je kunt interesse bespreken en hem melden dat hij in beeld is, maar niemand is gek genoeg om zijn toekomst te laten afhangen van een eventueel vertrek van een speler. Stel dat er pas in de laatste paar dagen van de transferperiode iemand verkocht wordt, dan zit je lekker te wachten met je voorcontract...

28 maart 2015 om 11:25

Soit, daar heb je natuurlijk meer dan gelijk in.

Hmm ik weet het niet met van den Berg. Je merkt wel, dat wanneer hij en Thern niet spelen, het middenveld van Heerenveen totaal niet loopt.
Het jammere aan hem is, dat het zo'n heethoofd is, en vaak onnodige overtredingen maakt, en kaarten pakt. Dat kan je opbreken, als je echt wilt gaan strijden om het kampioenschap.
Ben sowieso van mening, dat een Clasie momenteel moeilijk te vervangen is. De enige middenvelder die er qua niveau een beetje in de buurt van komt, is Gudelj. Maar die speelt meer op de plek van El Ahmadi. En is sowieso te duur voor Feyenoord denk ik.

28 maart 2015 om 11:03

Dat Gudelj te duur is voor Feyenoord is een zekerheidje. Bovendien betwijfel ik of hij überhaupt nog wel in de Eredivisie aan de slag wil.

28 maart 2015 om 11:11

als guidetti en kuyt transfervrij komen is er van het transferbudget nog niks verbruikt

ook denk ik niet dat voor backups een transfersom neergeld gaat worden, dus puur financieel is gudlj die 6 mln kost te halen voor feyenoord, zou een topaankoop zijn, maar hij moet ook zelf willen

28 maart 2015 om 11:30

Denk je dat de tekengelden die transfervrije spelers krijgen niet uit het transferbudget komen? En ik denk niet dat Kuyt voor een appel en een ei in de Kuip komt voetballen. Guidetti zal evenmin een hongerloontje hebben.

De transfersom zal voor Feyenoord nog wel op te hoesten vallen (maar Van Geel kennende wordt dit never nooit een één speler uitgegeven), ik denk meer dat het salarishuis in dat geval een probleem wordt. Gudelj zal een hoog salaris willen en daarnaast moet dan ook nog het sportieve plaatje aantrekkelijk zijn.

28 maart 2015 om 12:28

Idd, AZ gaat waarschijnlijk net als Feyenoord de Europa League in, dus hij kan net zo goed naar het buitenland.

28 maart 2015 om 17:16

Je hebt transferbudget en salarisbudget. Als je Guidetti en Kuijt haalt. Zal het salarisbudget nagenoeg op zijn. Transferbudget was er deze winter ook al. Alleen het budget van salarissen was op.

Maar wat inderdaad wordt aangegeven. Gudelj zal wel naar het buitenland willen.

Tja, alles is mogelijk maar ik zie Van den Berg nou niet echt als een potentiële aanwinst voor Feyenoord. Mooie speler voor een club als Heerenveen maar daar blijft het dan ook wel bij.

Hardwerkende knokker, die vooral opvalt door zijn felheid, maar niet van het gewenste niveau naar mijn mening.

28 maart 2015 om 11:15

Onderschatte speler, zou een prima speler voor Feyenoord zijn, hij laat anderen beter spelen.

Met v.d. Berg, Kuijt, Guidetti en het aanblijven van Clasie die je op zeker mee!

Ik verwacht een vertrek van Immers en Vilhena en daarbij alles wat afloopt zoals Boulahrouz, Mathijssen, Mulder, etc.

Denk dat Chery ook nog gehaald wordt, dan heb je Clasie, Toornstra, v.d. Berg, Chery, Nieuwkoop en el Ahmadi, dat is gewoon een top bezetting voor je middenveld!

28 maart 2015 om 11:15

Ik snap niet waarom je vd Berg en Chery bij Feyenoord wilt zien. Allebei middelmaat wat nu een seizoen leuk presteert en vergeet niet de leeftijden van beide heren. Amper restwaarde en ik verwacht dat ze in categorie Verhoek komen. Een seizoen goed presteren maar zodra ze een stapje hoger gaan, vallen ze door de mand.

28 maart 2015 om 13:04

Chery is 26, kan nog wel 10 jaar voetballen....

28 maart 2015 om 13:09

Hij heeft inderdaad nog wel wat restwaarde, Van den Berg niet meer.

Ik hoop sowieso dat hij niet komt. Laten we ff normaal doen zeg. Deze man hoort niet bij Feyenoord!
Komt gewoon tekort. Wordt een gevalletje Vormer!

Ik las afgelopen week meerdere malen dat PSV geïnteresseerd is in spelers van FC Twente. Ik hoop dat Feyenoord daar ook eens gaat informeren. Ik vind Tapia bijvoorbeeld geweldig. Zeer talentvolle middenvelder die Clasie zou kunnen vervangen. Natuurlijk niet als leider maar zet Toornstra en El Ahmadi ernaast en je hebt denk ik een stabiel middenveld.

28 maart 2015 om 11:22

Van alle spelers zou ik het het ergst vinden als Tapia vertrekt. Echt een topper in wording.

28 maart 2015 om 11:30

Ik vind het ook een topper in wording, daarom zou ik juist informeren bij FC Twente. Natuurlijk zullen zij hem niet snel verkopen maar voor Feyenoord is nu het moment om te informeren.

Kijk maar eens hoe Castaignos in het verleden naar Inter Milan ging. Voor een paar centen, alleen vanwege de financiële problemen.

Lijkt me dat hijwel zekerheid wil. Dat heb je met dit niet. Verder denk ik dat hij wel meekan bij Feyenoord, maar of hij goed genoeg is voor de basis weet ik niet. Bij Heerenveen is hij vrijwel zeker van een basisplaats. Maar voor Heerenveen is het wel een mogelijkheid om hem nu te verkopen, hij levert nu nog wel wat op namelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren