Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord-talenten Vilhena en Boëtius hopen op langer verblijf'

Laatste update:

Tonny Vilhena en Jean Paul Boëtius hopen ook komend seizoen nog bij Feyenoord te spelen. De twee talenten beschikken over een contract dat nog een jaar doorloopt en momenteel wordt er niet gesproken over een verlenging van de samenwerking, maar het duo is niet op zoek naar een zomerse transfer. Dat laten Vilhena en Boëtius weten aan Voetbal International.

/

In januari wilde de twintigjarige Vilhena nog wél weg; de middenvelder was zijn basisplaats kwijtgeraakt en stond in de belangstelling van het Southampton van Ronald Koeman. Nu Fred Rutten is vervangen door Giovanni van Bronckhorst, lijkt Vilhena echter weer perspectief te zien in De Kuip. Ook de 21-jarige Boëtius denkt niet aan een transfer; in het afgelopen seizoen werden de onderhandelingen over een nieuw contract geannuleerd, maar wellicht wordt er snel weer gesproken.

Boëtius kwam in het afgelopen seizoen tot 31 competitiewedstrijden, waarvan 20 als basisspeler, en in totaal staat de teller nu op 80 duels voor Feyenoord in de Eredivisie. Vilhena speelde al zes competitiewedstrijden meer in het eerste van de Rotterdamse club, maar kwam vorig seizoen maar tot 21 optredens, waarvan 10 als basisspeler. Feyenoord begint aankomende zondag aan de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar.

Feyenoord moet Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius nieuwe contracten geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begin maar eens bij te tekenen. Van mij mogen ze weg zolang ze niet bijtekenen.

23 juni 2015 om 11:13

Ik snap wel dat ze willen blijven. Ik kan me niet voorstellen dat er bijzondere clubs geïnteresseerd
zijn in hun. Geen basis en voorlopig zijn ze het eeuwige talent.
Vihenna oogt afgelopen jaar heel lui en bij invalbeurten ongemotiveerd.
Boetius moet zorgen dat hij aankomend jaar weer basis komt en dan zie ik het wel zitten.

Anders worden dit gevalletjes Cabral,biseswar zeg maar

23 juni 2015 om 12:48

Als je wil blijven moet je bijtekenen maar dat doen ze niet

23 juni 2015 om 15:01

Daar ben ik mee eens.

24 juni 2015 om 02:15

Volgends mikos gouka (ad) zou jp wel willen tekenen maar onder andere voorwaarden dan waar Feyenoord nu mee komt en tonny blijft vanwege ze zieke moeder maar die lijkt zeker niet bij te tekenen helaas

Moeten ze eerst bijtekenen, anders mogen ze van mij per direct vertrekken.

23 juni 2015 om 10:49

Uit de tendens van wat wat ze zeggen tegen VI, blijkt dat ze willen kijken wat ze onder van Bronckhorst voor kansen zullen krijgen. Uit alles blijkt het gevoel dat ze gewoon willen kijken of ze weer aan spelen zullen toekomen en dan eventueel best wel weer willen bijtekenen.
Waarom zou je ze nu al weg willen doen dan?
Kan altijd in de winterstop nog, als ze echt niet aan spelen toekomen, ook onder van Bronckhorst niet (wat ik overigens betwijfel. Ik denk dat ze juist weer kansen gaan krijgen).
Zoveel verschil zit er niet in wat je nu voor ze zou kunnen krijgen en wat je in de winterstop nog zou kunnen pakken.
Dan kan je, in mijn ogen, beter deze twee "kinderen van de club" nog een kans geven.

23 juni 2015 om 11:21

vgeel zijn werk is om ervoor te zorgen dat de selectie op tijd op orde is. Ik hoop dat hij daar in slaagt dit seizoen. Zou wel slap zijn om spelers aan te houden met het oog op eventuele verkoop in de winterstop. Dan moet je vervangers al in huis hebben want halen gaat niet lukken in de winterstop. Zeker als het ook nog eens basisspelers betreft verzwak je je team halverwege het seizoen flink.

23 juni 2015 om 13:20

Ik zie niet in waarom je tijd moet spenderen aan spelers die mogelijk geen toekomst hebben bij de club. Steek dan je tijd en moeite in opvolger voor Boëtius en Vilhena, speler waar je wél op kan bouwen.

Ik wil het liefste dat Boëtius en Vilhena bijtekenen, en nog een aantal seizoenen in het rood-witte tenue van Feyenoord spelen om vervolgens een mooie stap naar het buitenland te zien maken. Maar met een 1-jarig contract moet Feyenoord gewoon verder kijken.

Hopelijk dat ze hun vorm weer terug zullen vinden want het blijven zeer grote talenten. Zoveel wedstrijden al te hebben gespeeld op zon jonge leeftijd is ook niet echt normaal.

23 juni 2015 om 10:33

Of ze zijn toch niet zo'n groot talent achteraf gezien.

23 juni 2015 om 10:34

Inderdaad, ik betwijfel ten zeerste of deze jongens wel echt het talent hebben dat ze ooit is toegedicht. Ben nog niet zo ver dat ik ze helemaal afschrijf, maar het moet echt ontzettend veel beter dan afgelopen seizoen.

23 juni 2015 om 10:36

Als 17e jarige in het eerste knokken bij Feyenoord is best bijzonder en om zoveel wedstrijden te spelen ook, en boetius heeft het zeker het eerste jaar goed gedaan! Hopelijk dat hij die onbevangenheid terug krijgt.

23 juni 2015 om 10:36

Bij Boetius zie je sowieso dat hij barst van het talent. Hij had alleen een stel slagers om zich heen lopen afgelopen seizoen. Bij Vilhena twijfel ik ook nog wel.

23 juni 2015 om 10:42

Bijzonder? Feyenoord had geen keus want ze hadden geen geld.. Ze hebben zich goed staande gehouden maar het lijkt er op dat dat grote talent wel meevalt gezien ze onder Rutten niet eens een basis plaats hadden en bij hun inval beurten niks of weinig klaarspeelden.

23 juni 2015 om 12:05

Voetballen kunnen ze wel, heb meer het idee dat het een eeuwig talentje gaat worden.

23 juni 2015 om 12:42

@pernia je heb toch met jij eigen ogen kennen zien dat dit talenten zijn...Zeker JP...je had beter niks kenne Zegge

23 juni 2015 om 14:28

Een jaartje op de bank zegt toch niks over hun talent. Rutten heeft deze spelers niet beter gemaakt terwijl hij daar juist voor gehaald is. Alsof Manu beter is dan JP? Deze gasten moeten bijtekenen en de kans krijgen, net als Ananas!

23 juni 2015 om 12:26

Ik zie Vilhena zich wel ontwikkelen zoals Wijnaldum. Die debuteerde toen hij 16 maar viel daarna terug en was het een tijd gewoon kwijt. Maar nu is hij toch weer boven komen drijven. Vilhena moet ook die laatste stap maken door meer geconcentreerd/rustiger te worden en gewoon wat simpeler te gaan spelen.ik heb het idee dat hij vaak wat te geforceerd probeert het verschil te maken toen hij zijn plek kwijt raakte.

23 juni 2015 om 12:34

@ livrpool

Klopt, speelde inderdaad erg geforceerd. Ik denk ook dat hij net als Wijnaldum zulke stappen kan maken. Hij heeft voldoende potentie ervoor.

23 juni 2015 om 13:21

@livrpool

Vilhena wilt zich té graag bewijzen, dat zie je ook tijdens de wedstrijden. Helaas gaat dit ten koste van zijn kwaliteiten. Aan Gio de taak om ze weer te laten presteren natuurlijk.

Het zou toch mooi zijn als ze beiden bijtekenen. Ik zou er in ieder geval voor gaan als Feyenoord zijnde, uiteraard wel tegen een realistisch salaris.

23 juni 2015 om 10:29

Ik hoop ook dat ze bijtekenen. Wellicht hebben ze een mindere fase juist doordat ze met hun gedachten bij contracten zitten. Geef die jongens een goed contract en geef ze vertrouwen.

23 juni 2015 om 10:32

Ik denk dat de vorige trainer ook niet meegeholpen heeft om dat vertrouwen op te bouwen. Eerder af te breken zelfs.

Van mij mogen ze beide opzouten, flut instelling als ze even niet alles spelen gelijk weg willen, voor een normaal salaris wel en niet de hoofdprijs mogen ze wel blijven.

Boetius zie ik nog wel wat in, maar Vilhena teert op zijn EK prestatie, heb hem nooit echt een goede of bijzondere speler gevonden.

23 juni 2015 om 10:34

Heb je ze het ooit zelf horen zeggen? Er gaan geruchten, er is een spel tussen zaakwaarnemers en de club gaande en er zijn clubs die interesse uiten. Ik zou ze niet te snel fileren, het zou mij helemaal niets verbazen als Vilhena en Boëtius gewoon willen blijven, maar dat ze dat niet in de media moeten uitspreken omdat het de onderhandelingspositie nogal verslechtert.
Ik hoop ook gewoon dat ze blijven, beiden hebben de potentie om binnen korte tijd international te worden als ze bij Feyenoord een basisplaats veroveren en uitblinken, bij een andere club zie ik die lang niet zo snel gebeuren.

23 juni 2015 om 10:35

Gezien alle problemen die Feyenoord heeft met talenten de afgelopen jaren en hoe onze concurrenten die talenten wel voor mooie bedragen weg laten gaan, krijg ik het gevoel dat het binnen de organisatie niet helemaal goed zit. je moet trouwens een combinatie hebben van werkpaarden en raspaarden. En Feyenoord houdt alleen maar van werkpaarden. Ik vind het ook niet geweldig dat ze zo moeilijk doen, maar dit is wel je kapitaal, daar moet je in investeren. Anders blijven we met Kazims en Immersjes rondlopen.

23 juni 2015 om 11:14

@feye88;
Ik vind juist dat het nu de goede kant op gaat mbt het verkopen van talenten (devrij, Indi en evt Janmaat). De jaren ervoor was het om te huilen. vgeel zou ook niet in dit lastige parket zijn gekomen wanneer Rutten deze jongens niet als een baksteen had laten vallen.

23 juni 2015 om 14:57

@ijsmuts. Want Boëtius heeft inderdaad bijzonder weinig gespeeld. Hij mag blij zin dat Rutten hem kansen bleef geven na al die slechte wedstrijden van hem.

23 juni 2015 om 16:55

Boetius heeft het 3 jaar onder Koeman prima gedaan. Het ene jaar onder Rutten deed hij het slecht. Je kunt wat dat betreft niet alle verantwoordelijkheid mbt het slechte presteren van Boetius bij hem zelf leggen; Rutten was de baas en die is er niet in geslaagd het maximale uit Boetius te halen.

Het is bijtekenen of wegwezen nu. Je moet ze niet nog een seizoen zich laten ontwikkelen ten koste van anderen die wel willen blijven op de langere termijn. Contractverlenging, je nog ontwikkelen en van waarde zijn voor Feyenoord de komende tijd (sportief dan wel financieel), OF een transfer naar het buitenland en je redt je er maar. Deze jongens kunnen geen eisen gaan stellen, want daar presteren ze ook niet naar.

23 juni 2015 om 10:33

Ik denk dat het besef er ook wel is dat ze geen eisen kunnen stellen. Vandaar dat ze willen blijven.

Volgends Krabbendam en Gouka is de kans niet heel groot dat ze bijtekenen. Dat zal dan transfervrij elders cashen!

23 juni 2015 om 10:43

Hij heeft juist tegen Krabedam gezegd dat ze willen blijven maar Gouka zegt dat dit niet te zien is en het probleem dus nog niet is opgelost.

23 juni 2015 om 11:16

Blijven ja. Dat kan ook betekend dat ze hun contract willen uitdienen van 2016. Blijven betekend niet bijtekenen

23 juni 2015 om 12:05

Boetieus staat wel open om bij te teken alleen Vilhena niet. Hij baalt nog steeds van het aantrekken van El Ahmadi en heeft het gevoel geen eerlijke kans gehad te hebben. Zijn moeder is ziek en zou daarom willen blijven bijtekenen lijkt op dit moment geen optie maar je weet niet wat het effect van Gio is op zijn besluit.

23 juni 2015 om 13:22

Simpel, El Ahmadi op de bank zetten. Voegt niet veel meer doe dan Vilhena vind ik.

Vilhena kan je nog geld aan gaan verdienen, El Ahmadi kost je bakken met geld voor tikkie-breed voetbal.

23 juni 2015 om 13:44

El Ahmadi die niet meer toevoegd dan Vilhena die al 1.5 jaar geen degelijke pot meer heeft gespeeld? Wat een grap zeg. We weten allemaal dat El Ahmadi niet de middenvelder is die het spel verdeelt en aanvallers weg stuurt, maar is met zijn loopvermogen, loopacties en felheid ontzettend belangrijk voor het team. Daarnaast is die met Clasie een stabiel duo op het middenveld. Alleen moet je met dit duo gewoon een 10 hebben die juist wel de techniek, overzicht en de pass heeft om aanvallers in een kansrijke positie te brengen. Als je dan een renpaard als Immers op 10 heb lopen, ja dan weet je dat er geen enkele creativiteit van het middenveld komt. Daarom was Ziyech afgelopen zomer een absolute must! Helaas hebben v. Geel en Rutten er persoonlijk voor gezorgd dat deze geweldenaar voor minder geld bij een andere club speelt.

Vermeer; Karsdorp , vBeek , Kongolo , Ake; ElAhmadi, Toornstra , Vejinovic; Boetius , Kuyt , Bilal; _____ Hopenlijk komt de gewenste linksback (Ake?)en een doelpuntenmachine (Finbogasson?)______ Hahn;Wilkshire,Verdonck,Dammers,Woudenberg;Vilgena,Schuurman,Nieuwkoop;Sleegers,Kazim,Manu.

23 juni 2015 om 12:31

Als Ake naar Nederland gaat, is het Vitesse. Hopelijk snap he dat wel toch. Ook Vejinovic is nog lang niet zeker, als echt blijkt dat het maar 3 miljoen is, geloof ik ee niks van. Vitesse is nooit naar buiten gekomen met een bedrag, alles via de zogenaamde feyenoord watcher, of AD. Vitesse gaat hem nooit voor 3 miljoen laten gaan, denk dat ze er dan een speler bij willen ( manu bv)

23 juni 2015 om 13:05

Manu is een echte Feyenoorder en heeft zijn contract verlengd.Die gaat niet van een topclub naar Vitesse dat snap jij hopelijk wel toch?

Ik denk dat ze dit alleen roepen om:
- sympathie te kweken zo van "kijk wij willen graag blijven"
- hun huidige vraagprijs te drukken door "ik hoef niet weg hoor dus als je me niet goedkoop laat gaan krijg je niets"

Als ze het menen kunnen ze makkelijk verlengen. als ze echt zo goed zijn als ze zelf denken zal een potentiële club echt wel een paar mln op tafel gaan leggen voor ze.

Helaas hebben ze een "engelse zaakwaarnemersclubje" die zijn andere bedragen gewent dan wij in NL kunen/willen betalen.

Zoals Mikos Gouka al zegt als reactie op deze tweet van Krabedam; het lijkt er anders niet op, probleem nog niet opgelost. Geen woorden maar daden, teken gewoon bij en anders verkopen, beide zijn enorme talenten die even een grote dip hadden maar het zou zonde zijn als ze gratis de deur uit lopen.

Blijven of bijtekenen is wel een wereld van verschil, dus als ze niet bijtekenen willen ze transfervrij vertrekken.

Beide juich ik wel toe om te blijven, ook voor hun ontwikkeling, maar enkel bij verlenging.

Boetius is de eerste keus links, dan zou ik Manu of Sleegers elders ervaring/minuten laten maken.

Met Vilhena en Toornstra kun je perfect met de punt naar achteren spelen, dan zou ik Clasie overhalen voor een titel te gaan en el Ahmadi verkopen en Nieuwkoop verhuren.

Immers vervangen door Chery of v.d. Berg en je middenrif, bestaande uit: Clasie, Vejinovic, Vilhena, Chery/v.d. Berg, Toornstra en Schuurman, krijgt een enorme boost!

Achterin, Mathijjsen erbij houden tegen een verlaagd salaris, Dammers, Kongolo en v. Beek voor het centrum, Verdonck verhuren. Links Nelom en Woudenberg, rechts Karsdorp en Wilkshire en Cabral verhuren. Als een buitenkansje als Ake zich aandient kun je altijd kijken om een Nelom, Woudenberg of Mathijssen te laten gaan of verhuren.

Op goal staat het wel met Vermeer, Hahn en Miazek.

Voorin dan dus Boetius en Sleegers of Manu links, Kuyt en Bilal rechts en voor het centrum Kazim, Achabar en ik zou Kramer halen.

Voordeel is dat je met bijvoorbeeld Kramer en Achabar ook met 2 spitsen kan spelen en dan met een versterkt middenveld kan aantreden. We spelen niet Europees, maar je moet de selectie daar wel op voorbereiden.

Nee, ze zijn op zoek naar een transfervrije status. Teken gewoon bij man, geen van beide is al zo ver dat ze toe zijn aan het buitenland, Vilhena heeft een veel te laag rendement en dit seizoen terecht minder gespeeld en ook Boetius kan/moet veel meer laten zien wil hij een mooie transfer maken, hij komt niet in de buurt van het niveau dat Depay aantikte.

23 juni 2015 om 12:49

Veel te laag rendement? Wat een grap. Vilhena was in het seizoen 2013-14 basisspeler.

Hij speelde in totaal 37 wedstrijden. Scoorde 6 doelpunten en gaf 8 assists. Zie hieronder de statistieken van Clasie, El Ahmadi en Vilhena.

Clasie 2013-14: 37 wedstrijden, 1 doelpunt en 8 assists
Clasie 2014-15: 46 wedstrijden, 2 doelpunten en 6 assists.

El Ahmadi 2014-15: 38 wedstrijden, 4 doelpunten en 2 assists.

Vilhena 2013-14: 37 wedstrijden, 6 doelpunten en 8 assists.

Vilhena kreeg onder Koeman het vertrouwen maar werd door een keer uit de basis te laten ook geprikkeld. Ideaal voor een 19-jarige speler.

Onder Rutten kreeg hij niet het vertrouwen en dat zag je duidelijk. Onacceptabel dat Rutten in de media openlijk met El Ahmadi zat te flirten en vanaf dag 1 een basisplek had.

23 juni 2015 om 13:25

@rbn_

Ik vind dat je die statistieken geen goede vergelijking geven. Clasie is veel minder aanvallend ingesteld dan Vilhena, het is dus logisch dat Vilhena een hoger rendement zou hebben als Clasie.

El Ahmadi speelt bij Feyenoord zonder een veelscorende spits, Vilhena mét scorende spits. Het geven van assists kan dus makkelijker zijn voor Vilhena dan El Ahmadi.

Maar ach, het liefst zie ik dat El Ahmadi geslachtofferd wordt voor Vilhena. Ik vind niet dat El Ahmadi zo geweldig presteert dat hij ten koste van Vilhena moet spelen.

23 juni 2015 om 13:56

Zoals Fr12Jules al aangeef, zijn dit soort statistieken onzinnig en totaal niet met elkaar te vergelijken. Daarnaast, hoeveel van de doelpunten van Vilhena zijn beslissende doelpunten en niet de 3-0 of 4-0? Ook je vergelijking met Clasie gaan natuurlijk helemaal nergens over. Snap niet waar iedereen die enorme potentie van Vilhena vandaan haalt. Ken me 1 wedstrijd van hem herrineren in Alkmaar waar die de pannen van het dak speelde, voor derest was het een niet opvallende speler. En van iemand die op zijn 16/17e debuteerde en al meer dan 100 wedstrijden voor Feyenoord heeft gespeeld, mag je toch wel verwachten dat die in die jaren enige progressie heeft geboekt. Ook hier is helemaal niks van te zien. Nee, ik denk dat teveel Feyenoorders vol blijven houden dat dit toptalenten zijn maar in werkelijkheid zijn het beperkte spelers die je bij een goed bod direct moet verkopen.

23 juni 2015 om 15:45

@Jules

Je kunt het op allerlei manieren bekijken. Zonder Vilhena presteerde Boetius veel minder omdat El Ahmadi alleen maar balletjes breed aan Clasie geeft. Daardoor liep onze linkerkant minder. Zonder Vilhena en met El Ahmadi heb je sowieso minder scorend vermogen. Eigenlijk ook minder dreiging. Verdedigend was Vilhena volgens de statistieken ook beter.

23 juni 2015 om 16:05

Ieder zijn mening. Ik vind Vilhena nog steeds 1 van de grootste talenten van Nederland. Het zou mij niet verbazen als Vilhena bij een andere club stappen zal maken zoals Wijnaldum bij PSV deed.

Een talent op papier en een talent op het veld is een wereld van verschil. Heb et al vaker geroepen deze 2 jongens zijn hard op weg naar een cabral carriere. Het moet dit jaar gebeuren. Weet zeker als deze 2 niet uit de eigen jeugd kwamen had feyenoord ze allang weggestuurd.

23 juni 2015 om 17:23

je weet wat ze kunnen.
Dus moet je gewoon geduld hebben.
Cabral was ook een talent maar Boetius wel een veel groter talent.
Buitenspelers zijn altijd wisselvallig en dan zeker als je jong bent.
Bij Koeman was hij beter ,maar dat kwam omdat Feyenoord verder inzakte.
Hij moet het ook grotendeels van zijn snelheid hebben.
Ik heb er nog veel vertrouwen in.

Je kan twijfelen over het feit of beide heren echte de grote talenten zijn die men ooit in he zag. Vast staat dat ze onder Rutten een jaar hebben stilgestaan. Als beide jongens niet te veel noten op hun zang hebben zou ik als Feyenoord kijken of de contracten te verlengen zijn. Ze hebben beide laten zien dat ze zeker kunnen voetballen en zeker goed genoeg zijn voor de top van de eredivisie.

We moeten ens ophouden over deze twee gasten als talenten te beschouwden. Echte talenten laten we wat meer zien als ze 21 jaar zijn en al 100 wedstrijden op het hoogste niveau hebben gespeeld. Het zijn beide en zeker vilhena geen toppers. Ze gaan het beide niet reden. In mij mogen komen ze tekort voor Feyenoord laat staan het buitenland. Als je kijkt nu op Jean Paul nog geen hoekvlag voorbij en vilhena is een slapzak in het veld. Echte talenten zoals V/D Vaart, persie, Sneijder, Robben, Gio, zenden, kanu, kalou lieten toch wat meer zien in hun begin jaren.

23 juni 2015 om 12:21

Vind ik onzin. Iedereen bewandelt een andere pad. Kijk maar eens waar Van Nistelrooy, Stam etc. voetbalden toen ze 20-21 jaar waren.

En ik denk nog steeds dat Vilhena een topspeler kan worden, alleen hij is een speler die ritme en vertrouwen nodig heeft en dat was onder Rutten niet het geval. Ook hielp het niet dat Rutten zijn lievelingsspeler haalde waardoor het voor Vilhena onmogelijk was om een basisplek te veroveren.

Als je de statistieken van Vilhena van het seizoen 2013-14 erbij pakt en je vergelijkt dat met de statistieken van El Ahmadi 2014-15 dan vind ik dat van Vilhena beter.

Onder Van Bronckhorst zie ik deze spelers nog wel kansen krijgen komend seizoen en alsnog hun belofte inlossen. Zou goed zijn voor het NL voetbal en voor Feyenoord. Ze zullen dan wel op tijd bij moeten tekenen.

Gelukkig hebben ze niets te willen, bijtekenen of je wordt verkocht zo simpel ligt het.

Vervelend voor Tonny dat ze moeder ziek is, maar zo werkt het nu eenmaal, hij heeft nou niet die status verworven dat hij onmisbaar is helaas.

Boetius heeft aangegeven bij Feyenoord te willen verlengen met een kaar maar dan wel met flinke salarisverhoging. Hij zit nu in de categorie Nelom salaris.

23 juni 2015 om 13:08

*jaar

Die tekenen binnenkort gewoon bij.
Anders ga je dit niet roepen en zij snappen ook wel dat het bijtekenen of vertrekken is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren