Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord ‘spreekt waardering uit’ richting talentvolle jeugdinternationals

Laatste update:

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met twee grote talenten over een eerste profcontract. De zeventienjarige Bart Nieuwkoop (A1) en de zestienjarige Calvin Verdonk (B1) zetten na medische goedkeuring een handtekening onder een profverbintenis tot medio 2017. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen.

/

“Met een eerste profcontract bij Feyenoord spreken wij onze waardering uit richting deze jongens. We hopen dat dit voor Bart en Calvin een grote stimulans is om de komende jaren stappen te blijven maken in hun ontwikkeling”, aldus technisch directeur Martin van Geel.

Nieuwkoop is een middenvelder en hij is een vaste waarde in het jeugdteam van trainer Roy Makaay. De jongeling werd regelmatig opgeroepen voor het Nederlands elftal voor spelers onder achttien jaar. Verdonk is een centrumverdediger, ook hij doorliep vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd. Vooral Verdonk vind ik een super talent. Prima jeugdopleiding daar, ik voorspel een mooie toekomst voor deze jongens. Maar laten we ze nog maar niet te veel druk opleggen :-)

11 april 2014 om 16:20

Och... Zoveel waardering heb ik de laatste dagen niet voor die jeugdopleiding. Binnen een week twee en mogelijk drie jonge spelers bij Groningen uit de jeugdopleiding weglokken getuigd niet van goed scouten of opleiden... Wel van het betere ordinaire jatwerk

11 april 2014 om 16:45

Ah, dus als je bij een andere profclub scout is het geen scouten maar jatten? Bij een hoofdklasser, is het dan geen jatten? Mag je alleen scouten bij vierdeklassers? Waar is je logica?

Scouten is simpelweg het zoeken van talent, waar dan ook. Onzin als wat je nu typt komt puur voort uit frustratie. Dat mag, als je het oneerlijk vindt. Maar doe dan niet zo onzinnig door te stellen dat dat geen scouten maar jatten is.

12 april 2014 om 00:13

Duidelijk, mee eens. Plus je zegt jatten alsof het objecten waren. Die jongens zijn gewoon mensen die zelf ook kunnen denken en kiezen.

Toch fantastisch als je als jochie te maken hebt met Roy Makaay.

11 april 2014 om 14:49

Inderdaad, toch jammer dan voor Feyenoord dat de jongste Kongolo, Rodney, Rotterdam heeft verlaten voor Man. City. Hij had de eerste geweest van deze 3 talenten die over een paar jaar deel uit maken voor een succesvol Feyenoord.

11 april 2014 om 16:09

Rodney was de middelste er is nog eentje die jonger is. Fidel Kongolo. Die is dacht ik 8/9 jaar en speelde ook in de jeugd van Feyenoord. Nog te jong om te kunnen zien of er veel talent in zit, maar zijn beide broers zijn bovengemiddeld. Zijn ouders en Fidel gaan met Rodney mee naar Manchester.

Toch kan ik niet wachten op Slabbekoorn, wat een fantast wordt dat zeg. Nog 1 jaartje jeugd en dan het seizoen erna afentoe ruiken aan Feyenoord 1.

11 april 2014 om 15:16

Zieke speler is dat maar ze gaan hem heel langzaam brengen

11 april 2014 om 15:41

Ik mag hopen dat het allemaal goed gaat. Achabar was ook de toekomstig wereldster en toekomstig spits van Oranje. Nu moet er nog heel veel gebeuren wil hij ooit nog op niveau gaan spelen.

11 april 2014 om 16:12

Achabar is helaas 1,70. Dan hoor je in een 442 systeem te spelen zonder aanvoer van flanken. Daarnaast is hij niet snel genoeg om als counterspits of flankspeler te functioneren. Vraag me toch af of die jongen niet als nummer 10 uit de voeten kan.

11 april 2014 om 16:17

@pedro1908

die jongen is 20 jaar en heeft al 20 wedstrijden gespeeld in het betaalde voetbal toch een net aantal.
veltman had dat nog niet op die leeftijd.
hoop dat er volgend jaar onder rutten met hem mooie dingen gebeuren net zoals met manu.

het is in ieder geval mooi dat achabar volgend seizoen een kans krijgt en niet net zoals bijvoorbeeld verhoek boven manu verkiezen

Doet me goed om te zien dat er elke jaar wel een paar talenten doorbreken, en nu maar hopen dat het niet gaat stagneren in hun ontwikkeling en dat ze de mentaliteit bezitten om binnen 2 a 3 jaar van vaste waarde kunnen zijn voor Feyenoord 1.

Ik word altijd een beetje iebelig van de standaard zin, 'spreken wij onze waardering uit richting deze jongen(s)'
Slaat volgens mij echt nergens op, je legt talenten vast zodat de club er van kan profiteren, niet om de waardering uit te spreken.

Dat geldt niet alleen voor Feyenoord hoor, voordat ik de Feyenoord supporters over mij heen krijg, dit geldt voor iedere club die een talent vastlegt, van Arsenal tot FC Twente en van Feyenoord tot Barcelona.

11 april 2014 om 16:19

noem de volgende keer in je betoog in plaats van fc twente of feyenoord ajax even op

voetbalzone mocht je het niet door hebben ik maak een grapje en verwijder dit niet als een provocerende reactie.

11 april 2014 om 16:27

Hahaha, ik verwachte wel dat er een reactie als deze zou komen.

Feyenoord, omdat het hier over Feyenoord gaat en Twente, omdat het mijn cluppie is.

Maar speciaal voor jou, van Juventus tot Ajax

Verdonk is een topper, Nieuwkoop zie ik ook wel feyenoord 1 halen met een beetje wind in de zeilen.

maar serieus die lichting waar Verdonk in zit, nu oranje onder 17, Bizar gewoon! wat een talent!

Paal, V/d Moot, Nouri, V/d Beek, Dekker, Ould Chick, Veendorp, Verdonk (van fey dus, hele goede verdediger), Van Haaren (fey), Walian, Slabbekoorn (fey) Duarte.

Maar ook Ter Avest. Wellington Verloo, Owobowale, Berenstein, Van der Meer en Schuurman (ook feyenoorders) Kingsale (ook feyenoord) Savastano, Bergwijn, Berghuis.

Vooral de bovenste rij, ongekend talent!

Feyenoord hoeft qua talenten echt niet op een houtje te bijten,

Idrissi, Slabbekoorn, Van Haaren, Karsdorp,kingsale, Schuurman, Van der Meer, maar ook Zéker deze Verdonk die een Ijzer sterk duo centraal vormt met Veendorp van Groningen,

Er is er geen een van dat rijtje waarbij ik zeg, nee die gaat het sowieso niet halen, en dan doe ik nog negatief want er zitten gewoon toppers voor de 1e selectie bij al binnen 2 jaar komen die er echt bij.

En een lichting lager en lager ook bij feyenoord supertalenten.

We verdrinken in de talenten, Feyenoord, Ajax, maar ook Psv, AZ, Sparta (al worden de meeste weggenomen) Heerenveen, vitesse, Twente ook wel.

Het krioelt ervan.

11 april 2014 om 15:17

Als ze nu maar goed voorgeschoteld krijgen dat vroeg vertrekken naar Engeland totaal geen zin heeft voor die spelers. Je komt toch altijd bij een club terecht waar het voor een topspeler een eindstation is. Dat wil zeggen dat er niet veel hogers bestaat waar je kan spelen. Daardoor is er weinig verloop. En als er iemand vertrekt dan krijgt echt niet een 18 jarig talent uit Nederland de kans maar wordt er gewoon weer een aankoop gedaan van minimaal 35 miljoen omdat de trainer nou eenmaal ook zijn baan wilt houden.

In Nederland is het zo slecht nog niet voor jeugdspelers.

11 april 2014 om 15:50

Denk dat Slabbekoorn afhankelijk van wat er verkocht gaat worden bij Feyenoord volgend seizoen al zijn minuten gaat pakken, ben alleen bang dat er te hoge verwachtingen aan worden gehangen.

Je noemt nu wel Feyenoord maar in die u-17 lichting zitten meer Psv'ers, denk dat die ook zeer goed zitten al moeten ze wel de kans krijgen natuurlijk.

11 april 2014 om 16:08

Dit zijn inderdaad de talenten, maar supertalenten?
Van alle bovenstaande jongens zie ik nouri en misschien slabbekoorn als echt talent. De rest van de genoemde spelers zullen een groot aantal naar mijn mening niet het eredivisie niveau ontstijgen.

11 april 2014 om 17:27

Dvv20,

Wel eens gehoord van Bilal Ould-Chikh en Kenneth Paal?

Dat zijn geen misselijke talenten hoor!

Ben het met je eens dat niet iedereen het maakt als topper in de jeugd (aïssati, Castillion, Achahbar)

Maar ik moet toch zeggen dat ik van bovenste 2 maar zoals ik al zei heel dat rijtje heel erg veel verwacht.

Bilal en Paal en ook Donny van de Beek en Veendorp van Groningen en Vince Gino Dekker.

Dit is wel de Crème de la crème hoor van de jeugd heel deze selectie zitten véle profs in wording tussen.

Trouwens Ould Chikh is al gewoon profvoetballer die heeft al 3 x gescoord als ik me niet vergis op het 2e niveau van nederland, dat is echt een hele goede voetballer hoor, vergis je niet in het niveau van de talenten in de jeugd, het is belachelijk goed.

Het lijkt misschien of ik doorsla, maar ik zei precies hetzelfde over de onder 17 lichting van een paar jaar geleden. Depay, Achahbar, Boëtius, Ebecilio, Ayoub, Vilhena, Willems, Kongolo, Rekik, Hendrix, Aké, Van Overeem en Haye vond ik toen toptalenten die zijn niet verkeerd terecht gekomen, talenten krijgen veel meer de kans en kunnen uitgroeien tot fantastische spelers, daar krijgen ze nu de tijd voor op een niveau dat een 17 jarige speler aan kan. Iedereen speelt profvoetbal van die lichting terwijl er toen ook werd gezegd pas op ze zijn 16.

Talent kan zich ontwikkelen in nederland, de meeste komen er en er zit belachelijk veel talent ook in deze lichting onder 17 vanaf de leeftijd van strootman is het gaan lopen 1990, tuurlijk daarvoor uitzonderlijke spelers, maar heb het meer over de kwantiteit ten opzichte van 84-85-86-87-88-89, geloof dat ik met de redelijke spelers niet veel verder kom als een Elia, Afellay

11 april 2014 om 19:37

Jij bent er wel erg zeker van, wat als 1 van hen morgen verongelukt, dan heb je het mis, wat als 1 van hen bezwijkt onder de druk (lees: geld, aandacht) dan heb je het weer mis, dat het as we speak grote talenten zijn en uitzicht hebben op een fantastische carriere staat buiten kijf, maar we zien het allemaal wel, niets is zeker

Goed nieuws dit zijn echt jongens die Feyenoord 1 kunnen halen itt een aantal spelers die een contract hebben waar ik het zeer betwijfel of ze het gaan halen. Ondanks dat er al een hoop jongens uit de jeugd zijn vast gelegd moet Van Geel niet bij de pakken neerzitten, want een aantal talentjesmoeten nog vastgelegd worden maar ik vertrouw op Van Geel dat het goed komt.

Nu nog eens een keer een echte Feyenoord spits uit de jeugd en de jeugd opleiding staat als een huis. Maar met Makaay als hoofdtrainer kan dat alleen maar een kwestie van tijd zijn hoop ik. Middenvelders en verdedigers genoeg die doorbreken.

11 april 2014 om 21:16

Er breken nauwelijks spitsen door, er lopen er gewoon te weinig rond op Varkenoord, die de potentie hebben om het eerste van Feyenoord te halen. Feyenoord kijkt daarom verder en had vorig jaar al Joel Piroe weggehaald bij Nec, die het fantastisch doet in de jeugd van Feyenoord. Volgend seizoen komt daar Lion Kalentjev (FC Groningen) bij, die aan de lopende band scoort bij zijn team. Hopen dat een van deze twee het gaat halen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren