Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-spits Ayase Ueda is met treffer belangrijk bij moeizame zege Japan

Laatste update:

Feyenoord-spits Ayase Ueda heeft zich doen gelden op de Azië Cup. De Japanner verzorgde het slotakkoord in de 4-2 zege op Vietnam. Ueda viel aan het begin van de tweede helft in, toen Japan na een doelpuntrijke eerste helft met 3-2 leidde.

Bijzonderheden:
Japan en Vietnam trapten hun campagne op de Azië Cup zondag af. Vooraf gold Japan als de torenhoge favoriet, maar de ploeg van bondscoach Hajime Moriyasu had het lastig met Vietnam. Wel kwam Japan in de elfde minuut op voorsprong via Takumi Minamino. De aanvaller annex middenvelder van AS Monaco profiteerde van een rebound, die voor zijn voeten kwam na een gekraakt schot van AZ'er Yukinari Sugawara: 1-0.

Een perfecte start voor Japan, dat echter na ruim een half uur spelen tegen een achterstand aankeek. Allereerst kopte Dinh Bac Nguyen met een achterwaartse kopbal schitterend raak uit een hoekschop. Tuan Hai Pham was de volgende Vietnamees die op het scorebord belandde. De spits tikte bij de tweede paal binnen, nadat doelman Zion Suzuki er niet in slaagde een eerdere kopbal goed weg te werken: 1-2.

Japan wist de schade nog voor rust te herstellen. Minamino genoot iets te veel ruimte rond de zestien na een slim passje van Wataru Endo en werkte de bal beheerst in de verre hoek: 2-2. Nog dieper in blessuretijd werd het zelfs 3-2. Dit keer was de assist van Minamino, maar alle aandacht ging uit naar de treffer van Keito Nakamura. De aanvaller van Stade de Reims krulde de bal schitterend in de kruising.

Na rust slaagden beide ploegen er lange tijd niet in om het net te vinden. Ueda viel aan het begin van de tweede helft in voor Mao Hosoya en gooide het duel vijf minuten voor tijd in het slot. Na enkele korte passjes bezorgde de vlak daarvoor ingevallen Takefusa Kubo de bal bij Ueda, die zich ontdeed van enkele Vietnamezen en door het midden raak schoot: 4-2. Japan staat zodoende eerste in Groep D. Indonesië en Irak moeten de eerste speelronde in de poule nog compleet maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is natuurlijk ook weer goed voor de marktwaarde van Ueda dit soort doelpunten en daarnaast mooi dit soort ervaring op een groot toernooi! De kans is natuurlijk aanzienlijk dat Gimenez komende zomer wordt verkocht en dan kan Ueda zijn plekje overnemen, goed beleid van Feyenoord!

Was niet echt een moeizame zege. De eerste helft ging het gelijk op. Maar de tweede helft herstelde Japan orde op zaken.

Japan heeft in ieder geval een leuke ploeg. Veel technische spelers die niet vies zijn van hard werken.

dat ze kubo en ueda nog van de bank kunnen brengen zegt natuurlijk genoeg.
japan is een beetje te vergelijken met frankrijk in europa, die kunnen zo maar 3 teams opstellen die meedoen voor de prijzen tijdens een azie cup.

verder was de eerste helft spectaculair omdat vietnam, tegen de verhoudingen in, best veel weerstand bood. Tweede helft was het een beetje 1-richtingsverkeer zoals verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren